נאציזם מטורף

My Dark Dream

New member
יש קבוצה שלמה של שרירים?

או שרק אני שמתי לב? בכל מקרה סרט מפגר וחסר כל פואנטה התאוריה שלי היא שזה איזה מזרחי מתוסכל שבוס אשכנזי לא קיבל אותו כי אין לו לא השכלה ולא נתונים מתאימים....

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

אין פה מאבק מזרחי-אשכנזי, רק מאבק אישי של השרירי בטמטום של עצמו... תמיר.

אתם מצדיקים את קיום השואה.

צריך להכניס אתכם לכלא על זה, בלי צחוק. ודרך אגב, אני אשכנזי וימני. מי היה מאמין?! מזל שלא קיצוני כמוכם. פשוט בושה למדינת ישראל (ולמין האנושי)

תמיר1991

New member
בוא לא נגזים...

ציניות...........

למרות שאם הם מצדיקים את המוות של חלק מהמשפחה שלי, הייתי בכיף משמיד חלק מהמשפחה שלהם
[שוב פעם ציניות.]

TheJokerMan

New member
לא מהפורום אבל הייתי חייב להגיב...

זה פשוט דוחה שאנשים כאלה חיים בישראל. אנשים שתומכים בנאציזם ובתורת הגזע (אשכנזים="גזע טמא"). איך מישהו בכלל יכול להעלות על דעתו שהשואה התרחשה כי כל האשכנזים הם שמאלנים?! (דרך אגב ממש לא כל האשכזנים שמאלנים). לא רק זאת, בסרטון מציינים שהנאצים לא שאפו להשמיד את יהדות אפריקה. שקר, אפשר לקרוא על זה פה. צריך לגרש את יוצרי הסרטון מישראל, אולי לאיראן? כי הדעות שמתוארות בסרטון מוכרות לי מאוד משם.

תמיר1991

New member
העלית רעיונות די טובים../images/Emo45.gif

אגב, צריך להזכיר ליוצרי הסרט שלפי סקרים, 75% ממפוני גוש קטיף הם אשכנזים...... את זה הם כנראה שכחו
תמיר.

שגיא 1991

New member
../images/Emo6.gif

אתה פשוט גורם למה שהאוייבים שלנו רוצים, שאנחנו נריב ויהיה בינינו מלחמת אזרחים. אז עשית את השליחות של אחמדינאג'ד בדרך הכי טובה שיש. רק חבל שבמקום לשמור על אחדות ישראל אתה גורם לשנאה בישראל.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אני חייבת להודות.

שהייתה לי צמרמורת מטורפת כשראיתי בסוף את התמונות עם הצלב קרס. יו איזה פחד. :(

B a m b o o k

New member
אתה חולה נפש.

אני דתיה-ימנית. ואני בחיים, ב-ח-י-י-ם! לא יצדיק את השואה!!!! לא משנה עד כמה השמאלני הזה יעזור לערבים. "היטלר הגדול"? אתה שמת לב מה אתה כתבת\אמרת? יש לך מושג איזה שטויות אתה מדבר?! וזה שהשואה לא הגיע לארצות במערב זה כי לשם הם לא הספיקו להגיע... לא בגלל שהם לא רצו. תסמוך עליהם שאם לא היו עוצרים אותם הם היו מגיעים גם לשם והיו הורגים גם חלק גדול מהמשפחה שלך.... אז בבקשה ממך תפסיק להפיץ כאלה שטויות. כי לא נראה לי שיש עוד מישו בעולם שיסכים איתך.

תמיר1991

New member
אם חושבים על זה........

למה אנחנו בכלל טורחים להתייחס לעלובים האלה? תמיר.

למעלה