אחרי קריאה(כמה נקודות) ומענה לשאלתך
בעיקרון אני יוצא עם חבר בכושר טוב אבל מחפש שותפים בלמטייל...היה לי ניסיון טוב כנסעתי לגיאורגיה. אני אשמח לקבל ממך מסר!!! מאד יעזור מידע על טרקים (אני גם מעביר את המידע שיש לי לכל מי שרוצה על מדינות שהייתי בהםת כיף לדעת שמשהו עושה שימוש במידע השימושע שצברתי)...יש לי 2 ספרים על נאפל ואת ספר של לונלי של הודו שאני משדל לקרוא

אלה המקומות העיקרים בצפון שמאד התלהבתי מהתרשמות שלך וכל מה שקראתי, אני מבין שחודש זה לא מציאותי וגם לא יהיה כיף לכסות את כולם. הרעיון בטיול בהודו בשבילי זה לעשות טרק אחד ארוך (עד 8 ימים) , טרק בנוני(עם מאמץ 4 ימים) וטרקים\טיולים בין כפרים. לה ספיטי קינור אוטרנאצ'ל, גנגוטרי פין פרווטי מארקה וואלי עמק נבורו העמקים קולו ופרוואטי- הטרק לפולגה, קלגה ,קריגנגה, מלאנה מהרשימה הזאת מה שהכנסתי לקובץ שלי

: סיפטי קינור - לא יודע בדיוק איך עושים אותו ומה עושים בדיוק כי המרחק בניהם ענקי, אז לא יודע אם ללכת את הדרך זה רלוונטי בכלל. מארקה וואלי ( עד 8 ) נוברה ואלי - לא יודע בדיוק כמה ימים העמקים קולו ופרוואטי- הטרק לפולגה, קלגה ,קריגנגה, מלאנה לאגם ( פנגונג?) - נשמע מעניין

אני אשמח אם תוכל להגיד לי מה דעתך ומה מספר הימים לערך....ובכלל בגדול איך מגיעים מדלהי לאורך המסלול שציינו. בנקודות של ערי מעבר. תודה רבה שוב על העזרה!!!