נאפיס

litalli

New member
נאפיס

במסגרת החיסכון בהוצאות בעקבות תשלומי שכר לימוד וחוסר עבודה (בנתיים... מישהו יודע על עבודה לסטודנטית, לא עצלנית, כולל סופי שבוע עם התחשבות בתקופות מבחנים ובלת"מים? - ניסיון נואש להרוג כמה ציפורים במכה אחת...)יצאתי אמש עם זוג חברים לנאפיס בהרצליה. סביר שדובר כאן רבות על המקום אבל ראוי לציון קטנטן- לאחר חלומות בלילות, בהקיץ ומה לא השתוקקתי לפיצה. לאחר חששות הזמנתי פיצה עם זיתים ירוקים שלא היתה מביישת את הפיצריות הנחשבות ביותר. הבצק היה טרי מאוד מאוד, רך במקומות הנכונים וקריספי במקומות הנכונים, מעולה. את המחיר המדוייק אני לא זוכרת אבל ברור שהיה די זול. החברה הזמינו סלט יווני - (פשוט ורגיל אבל הירקות היו טריים מאוד שזה עניין חשוב , כבר נתקלתי במסעדות שגבו מעל 40 שקלים על סלט אבל הירקות- זוועה!!!), בירה (קרלסברג- היחידה שיש כמדומני) פתות ומיץ תפוזים. כולל מילקשייק ועוגת טריקולד (קפואה אך אכילה) החשבון יצא 126 שקלים. לא ארוחת גורמה אבל בהחלט סיפק את הרעב. כבר אמרתי שהפיצה היתה מצויינת?????

../images/Emo98.gif נאפיס...

מזכירה לי את תקופת הצבא- היינו יוצאים לצהרים בראשון, מתנחלים הנאפיס שעה וחצי שעתיים וחוזרים עם בטן בטון בלי חור בכיס
. האמת- הסיכוי שאכנס לשם בימינו קטן יותר מלשתות שייק קיווי, אבל מה זה חשוב- העיקר שנהנית
ואלי ליר ירצה ללכת- גם הוא בצימצומים...

meravbr

New member
../images/Emo45.gif הסטיה שלי בנאפיס

היא הפתות ביצים וזעתר - כאילו, אני יודעת שזה בסה"כ מלוואח חתוך עם ביתה מקושקשת, אבל אני תמיד אזמין את זה (אם אלך...). הבעל תמיד יתפתה לאיזה מנה בשרית - ויתאכזב כמעט תמיד. מה שכן - הפתות המתוק הוא ממש זכור לי לטובה (עם דבש, קוקוס וכל מיני דברים טובים. הוא עוד קיים היום
)

גם אני מאוהדי הפתות המתוק

היתי הולכת הרבה לסניף ראשל"צ לקחת אותו טייק אווי.. היו שימים שהתור שם בכניסה היה אאררוווךךךךךך...

ellosh

New member
מאפה הנאפיס מנצח...

האמת שפשוט אין על המאפה נאפיס שלהם. מן בורקס אבל מה זה רך, עם גבינה צהובה מותכת + זיתים ירוקים (אפשר גם בלי). טעים ומשמין...

adidushim

New member
../images/Emo45.gif מסכים..

הנאפיס (מוכר בשם זיווה) שלהם ממש טעים. זו מנה שאני נאמן לה...

lonestar2003

New member
הכל שם טעים! וזול! זה מפחיד!

הפתות צהובה, זיתים ופטריות שלהם מ-ד-ה-י-ם. שניצלונים עם ציפס ופטריות ציפס טעים סלט טוב הכל טוב שם מסכימה אני אוהבת את הנאפיס. פעם אמרתי את זה פה בפורום ודי צחקו עליי, האמת (כל חובבי האיכות). שמחה שיש פה אנשים שמסכימים איתי...

shakshuka

New member
פתות זה אוכל של שעת חירום בלבד...

בדרך כלל האוכל של נאפיס מגיע כיציקה ויוצא כיציקה. אני ממש לא אוהבת.

lonestar2003

New member
חחח. הגדרה מגעילה ביותר!

אבל אין מה לומר. האוכל שם ערב לחיכי ומעלה על פניי חיוך. יציקה, לא יציקה. שווה בעיני. טעם וריח.

למעלה