נאמ

נאמ ../images/Emo57.gif

אני נוסעת בעוד שבועיים לארה"ב, לחוף המזרחי, ואני צריכה המלצות למקומות מגניבים ללכת אליהם. אני אהיה בבוסטון, וושינגטון, ניו יורק, אורלנדו, מיאמי ובאפלו - חוץ מזה שאני נוסעת באוטו מוושינגטון עד מיאמי (שזה אומר רוב מדינות המזרח הקרובות לחוף). למישהו יש הצעות?

sarah

New member
בוסטון!!!

אה...אוקי..בוסטון זאת עיר ממש מגניבה. אני אנסה לחשוב על מקומות... אה... אוקי, במרכז העיר יש חנות ספרים עצומה של שתי קומות מדהימהה נראה לי. וגם אני אמליץ על 2 מסעדות מאזור "הרוורד סקוור" אחת מהן קוראים לה veggie planet וזה גם מועדון פולק והיא מדהימה. מול המסעדה הזאתי יש מסעדה ממש שוווההההה של אוכל מקסיקני, במורד הסמטא ז"א, או משהו, היא ממש גדולה ורועשת ונורא נורא כייף שם וזה הכי מומלץ. בעצם, כדאי שאחפש אותה באינטרנט. יש גם קולנוע מגניב. אמ. טוב אני אנסה למצוא הכל..

שניש

New member
גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

בואי ניפגש
נלך למקומות מגניבים ביחד
אני נפגשת גם עם נדב שם,בואו נעשה מפגש!!!!!!! *מתה*

אש-כרה ../images/Emo57.gif

עוד מישהו מצטרף |אמריקאי|. אבל אני לא בטוחה כמה אבא שלי יאהב את זה
אני אהיה ביריד הספרים הלאומי בעשרים וארבעה בספטמבר בוושינגטון.

Gizmo16

New member
OMGOMGOMGOMG../images/Emo28.gif

כולכם כאלה זונווותתתת
הייתי מצטרפת אבל זה המוווון כסף
מישהו מכם נוסע לבד, בלי אבא\חבר או משהו כדי שאני אוכל להתעלק עליו שבוע ולהיות רק איתו? אור שניש נדב מישהו?
כי אז אני אשקול לנסוע
בכולופן- אורלנדו- דיסני וורלד, מיותר להגיד, הא?

שניש

New member
רגע,את תהיי באורלנדו../images/Emo35.gif../images/Emo56.gif

גם אני. וואו,אני בכל מקום

Gizmo16

New member
בואאא../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

אבל אתה לומד עכשיו
כשתסיים ללמוד נדבר

Gizmo16

New member
אה, ואם לא הבהרתי-../images/Emo28.gif

ה-OMGOMGOMG זה אומר- איזה כיףףףף לךךך! אני כלכך מקנאה בךךךךךך יש לך המון מזללללללל תהניי המוןןןן! כן.

יוניברסל סטודיוז../images/Emo70.gif במיוחד אדוונצ'ר

איילנד - רולזז
ושם במיוחד את ספיידרמן - המתקן הכי טוב בעולם
(שהוא אל רכבת הרים
)

באורלנדו../images/Emo70.gif מאוד שם../images/Emo70.gif

שני הפארקים של יוניברסל: Univerasl studios ו Universal's Adventure Island ממוקמים אחד ליד השני (הרבה יותר קרוב מאשר שמג'יק קינגדום ואפקוט למשל קרובםי אחד לשני, למרות שבדיסני שי אוטובוס בחינם או תחבורה אחרת בין הפארקים) על משהו בשם city walk שזו מן טיילת של יוניברסל... קיצר במרחק הליכה ממש קצר... שווה ללכת שלניהם, אבל לדעתי במיוחד לאיילנד (שהוא לא אי בכלל, סתם קראו לו ככה) - יש שם מתקנים באמת שווים

thebaby

New member
אם בא לך אני יכול לפגוש אותך../images/Emo101.gif

בוושינגטון אם את פה בזמן שגם אני... אממ אני פה.

Jelly Beans

New member
אם כבר.. ../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

שבוע הבא אני טסה לחוף המערבי! (משפחה ושיט) לשבועיים... אני אהיה בקליפורניה, לאס ואגס, סן פרנסיסקו, סן דיאגו, בוסטון וניו יורק (השניים האחרונים חלקים מעצירות ביניים). רוצים להמליץ גם לי?
אני בינתיים מנסה לשכנע ת'הורים שלי ללכת ל- six flags... כי זה שווה ^_______^. כולם נוסעים לאמריקה!

thebaby

New member
אני אהיה בלוס אנג'לס עוד חודש../images/Emo101.gif

לא נורא
וניו יורק בסוף החודש כנראה כדי לפגוש את שניש גם

למעלה