גם אנחנו מקווים שהתיקון ילך מהר... נתגעגע!
א אורנית לנצח New member 4/10/04 #26 אוף שלחתי תגובה אבל היא לא נשלחה... טוב,אז כתבתי שם: רבה גם לך! בינתיים אני עוד כאן כי עדיין לא שלחנו את המחשב לתיקון.בדקנו קודם אם הבעיה באינטרנט. אז אם אני "אעלם" פתאום סימן שהמשב שלי בתיקון. כנראה אני מנצלת את הזמן שהמחשב שלי עובד כדי לכתוב כאן. נקווה שהתגובה הזו תישלח עכשיו....
אוף שלחתי תגובה אבל היא לא נשלחה... טוב,אז כתבתי שם: רבה גם לך! בינתיים אני עוד כאן כי עדיין לא שלחנו את המחשב לתיקון.בדקנו קודם אם הבעיה באינטרנט. אז אם אני "אעלם" פתאום סימן שהמשב שלי בתיקון. כנראה אני מנצלת את הזמן שהמחשב שלי עובד כדי לכתוב כאן. נקווה שהתגובה הזו תישלח עכשיו....
N Nightborn New member 4/10/04 #24 ברוכה הבאה...../images/Emo16.gif אנחנו לא סובלים מאי שפיות. אנחנו דווקא נהנים ממנה.
G gill142 New member 4/10/04 #25 מה שנכון נכון "זה לילה סתווי! ואין כוכבים! הגשם יורד והלב הוא בודד! הלב! זה לילה סתווי! ואין כוכבים! הגשם יורד והלב הוא בודד! הלב!" (סתם, השיר לא יוצא לי מהראש)
מה שנכון נכון "זה לילה סתווי! ואין כוכבים! הגשם יורד והלב הוא בודד! הלב! זה לילה סתווי! ואין כוכבים! הגשם יורד והלב הוא בודד! הלב!" (סתם, השיר לא יוצא לי מהראש)