נאמ...דבר טוב דבר רע

Teictycs

New member
נאמ...דבר טוב דבר רע

היום הורדתי את הקונץ שלי :( |בוכה בעצב ממורמר| וקניתי את Ecliptica
המממ...עדיין עדיף את הקונץ :(

McBlack

New member
שו קונץ?../images/Emo12.gif

יו. תתחדש על אקליפטיקה. איפה קנית?

Teictycs

New member
המממ...

מטאל שופ...היחידי בחנות מזל מזל מזל ^^ קונץ זה עגיל שרציתי יותר מידי זמן עשיתי אתמול והורדתי היום מבאס :(

DanieLushka

New member
גנבת לי אותו\:

אני תכננתי לי לקנות אותו ]: לא הייתי צריכה להביא אותך לשם!!! גנבבבבב בושה!!! טוב לא נורא אני עדיין אוהבת אותך

Lost Anni

New member
../images/Emo10.gif למה הורדת אותו../images/Emo35.gif

תיתנחמי בפירס חדש..

Teictycs

New member
חחח עובד על זה

פירס חדש יהיה לי בעוד שלוש שנים...אולי ^^ דני...אותך לא זנחתי, הזמנתי אקליטיקה בשבילך הוא לא אמר מתי בדיוק יהיה...הוא אמר בזמן הקרוב אורי כדורי SUCKS אבל הוא סבבה בכולל והורדתי את הפירס כי עשיתי אותו בלי אישור של אמא :( עכשיו יש לי חור באמצע האוזן והוא ריק :\ מרגיש ערום peace!

DanieLushka

New member
תודה איתמרי ../images/Emo23.gif

אל תדאג, בגיל 16 אני מבטיחה לקחת אותך לרועי להתחורר שוב בכיף:)

Blade Of Fire

New member
*מנסה להבין למה אנשים קונים

דיסקים מקוריים* ולחכמולוגים שביניכם-הדיסקים המקוריים שלי הם של אמנים ישראלים... השאר יתפרנסו משאר העולם...

DanieLushka

New member
המ

לא אני לא קונה דיסקים כדי לעזור לפרנסה של חברי הלהקה.. כי תעשו טובה, להקות כמו מיידן וסונטה וכאלה, מרוויחות מספיק כסף גם ככה, אני עושה את זה מתוך כבוד ללהקה, ואחרי הכל, לא משנה מה תגיד, איכות של דיסק מקורי תמיד יותר טובה :) זה מין משהו מוסרי כזה.. אבל אני לא אצפה ממך עידן להכיר את המושג הזה מוסר
[הכל ברוח טובה
]

זה יותר כיף לשמוע דיסק מקורי

זה פשוט מרגיש הרבה יותר... טוב! לא יודע איך להסביר.. אני לא בנאדם של דיסקים מקוריים אבל עדיין, יש להקות שפשוט אי אפשר לצרוב את הדיסקים שלהם, כי זה יוריד מהמוזיקה ממש... אני בתהליכים של קניית כל אלבומי פנטרה.. יש לי כבר איזה 5

DanieLushka

New member
מניאק ):

אני רוצה את far beyond driven ו cowboys from hell כל כך!! הייתי בכיף קונה הכל אבל עד שיהיה לי כסף.. נקנה רק את שני אלהs: איזה אלבומים יש לך?

יש לי את שניהם P: קאובויז מעולה

אז יש לי את קאובויז, פאר ביונד דריבן, ריינינג הל - בסט אוף פנטרה, דה גרייט סאט'רן טרנדקיל, משהו לייב... ורינונטינג דה סטיל (הראשון שלי שלהם)

למעלה