נאמר לי מחברת יס

הלווין

New member
נאמר לי מחברת יס

אני לא יודע אם זה מידע אמין אבל יש בו גם דברים נכונים. אז במקום להתקשר לחברה ולכות על הקו 45 דקות לקבלת תשובה כמו שאני חיכיתי אני אחסוך את הזמן.לי נאמר שהערוץ 100 לא יהיה בתשלום והוא אמור לעלות ב16 לחודש 0:00 בלילה.וכנראה שצריך לחבר אליו קו טלפון.כנראה שבערוץ הזה אם רוצים לשנות ערוץ שנוסף גם צריך לחכות חודש כי התעריף של כל ערוץ הוא לחודש וגם הזמן שלו.והעברת מסלול לרוב זה כל 48 שעות לא פחות. ערוץ 223 צריך להיות ערוץ שייקרא יס קשר ותפקידו לישלוח הודעת ממקלט לווין של יס למקלט לווין של יס.וכנראה שצריך לחבר אליו קו טלפון.

הלווין

New member
לא ניראה לי זה ערוץ בניסוי

כניראה הוא יעלה בתחילת החודש הבא . אבל עובדי החברה היודעים את הקוד יכולים ליצפות בו.יש כלל כל ערוץ המיתקבל רק אם לא מדפדפים אלא אם מקישים בלבד תוך כדי הודעה האומרת שצריך להתקשר למוקד כדי ליקלוט את הערוץ זה אומר שהערוץ מוצפן אבל הוא עובד בהליכי ניסוי וכל מי שעובד ביס גם הטכנאים שהלקוחות מזמינים יודעים את הקוד ודרכו הם פותחים את הערוץ המוצפן אבל בחוזה העבודה של עובדי יס יש סעיף האומר שאין לפרסם קודים על ערוצי ניסוי למי שלא עובד החברה.ולכן טכנאי של יס המוזמן לבית הלקוח מנוע מלומר לו את הקודים של ערוצי הניסוי. בקשר לערוץ יססטור במספר 100 הוא אמור להיפתח בהדרגה לכל הלקוחות מ16.3 0:00 עד 17.3 0:00.

למעלה