" נאמנות ותשוקה "

blackwedding

New member
" נאמנות ותשוקה "

קצת שונה, אני יודע, אבל הייתי חייב, בתודה מראש... (מוקדש ל-ע') שלושה חודשים עברו מהפעם האחרונה שראיתי אותך שלושה חודשים מהפעם האחרונה שנגעתי בך שלושה חודשים ארוכים, כואבים יום ועוד יום, הזמן חותך בבשר החי, "הסכין על העיניים לעצור את הדמעות" כלכך הרבה זמן, כלכך הרבה רגשות, חוסר תקשור, געגוע "מסומם מהים או שיכור מהרוח" "כל בוקר מתעורר עם אותה התחושה שהשמיים יפתחו או שהאדמה תקרע" צלצול יחיד, התרעה- הודעה חדשה...מספר מזוהה #######-02; חזרתי, רוצה לראות אותך, מחכה לך... הקול הזה מרטיט לי את הלב, לא יודע מה לעשות עם עצמי כוס הקפה נופלת לי מהיד, מתרסקת לחתיכות, מפסיק לתפקד לוקח את התיק ויוצא מהעבודה, בלי לומר מילה מהלך ברחוב, סהרורי, נתקע באנשים, כמעט נדרס... רץ לתחנה, תופס את האוטובוס, מנסה לסדר את הנשימה... יורד בתחנה הלא נכונה, מגיע אל הבית, נעמד מול הדלת רועד בקושי נושם... את פותחת את הדלת, לבושה בשמלה הכחולה שאני כלכך אוהב... מביטים אחד בשני, ללא מילים אני עושה צעד ונכנס פנימה, את עושה צעד מתקרבת עומדים ושותקים, אפשר להרגיש את המתח באוויר את מתקרבת נצמד אליי לחיבוק אני מחבק אותך חזרה, כמעט בוכה עוצם עיניים, מריח אותך לא יכול לזוז, אוחז אותך חזק אתה מביטה בי, מקרבת שפתיים אני מרגיש אותן, למרות שהן לא ממש נוגעות את מנשקת, נשיקה קטנה, מתנתקת מתקרבת, מנשקת שוב הידיים שלי יורדות במורד גבך, אל ישבנך את עוצרת נשימה, מחדירה לשון לפי, מנשקת מצמידה אותי לדלת, שורטת את גבי... אנחנו ממשיכים להתנשק אולי דקה, שתיים, שלוש, שעה...אין לי מושג נעמד לי כלכך חזק, מנסה להסתיר את הבליטה רוצה אותך, רוצה יותר מתמיד מניח יד אחת על שד שמאל, מעסה, מעביר על הפטמה שלך את רוטטת, פולת אנחה (בכל נגיעה בפטמה) מנתק את שפתיי ממך, שולף את שד שמאל מהשמלה מלקק את הפטמה, את נושכחת את צוארי מצמיד אותך לקיר ממול מרים את השמלה, מלמטה למעלה, זורק על הרצפה מביט בך, בעור הלבן... יורד אל הרצפה, ביחד עם התחתון שלך את מגולחת, כרגיל מקרב את ראשי אל בין רגלייך מריח אותך, נושם אותך, את הרטיבות שלך הלשון שלי מפסקת את שפתייך (התחתונות), מפלסת דרכה לתוכך את מתפרקת בצעקה... עובר על הדגדגן שלך, נוגס... את מלקקת את אצבעות יד ימין, יד שמאל חופנת בשדך את רועדת, מטפטפת על הרצפה, עומדת לגמור אז מתנתק ממך, את מנסה לתפוס אותי, לא מצליחה מביט בך, רוצה אותך אני יודע שאת רוצה אותי עכשיו, שוכחת ממנו, הוא לא קיים עכשיו... אוחז בידייך, מוביל אותך לחדר שלך את מפשיטה אותי, מושיבה אותי על המיטה, מפסקת את רגליי מלבישה לי קונדום ומתיישבת עליי, לאט... הזין שלי חודר לתוכך, לאט, עד סוף אני נאנח ואת מחבקת אותי. מנשקת את משכיבה אותי, משופדת עליי, עולה ויורדת עוד פעם ועוד פעם ועווווווד.... את יורדת ממני, שוכבת מביטה בי, על התקרה, לסרוגין... עוצמת עיניים ברגע שהיד שלי נוגעת בך מעביר אותה על צוארך שדייך בטנן שאני כלכך אוהב מנשק כל מילימטר ממך, לא מפספס נקודה מעביר לשון בטבורך ממשיך מטה, מחדיר אצבע לתוכך אצבע ועוד אצבע את נושכת את שפתייך, מחדירה את צפורניך לגבי אני מדמם, מדמם מאהבה, מדמם מתשוקה... מרים את רגלייך, כורך אותן סביבי מקרב אותך עד שאני בתוכך עמוק בתוכך את כבר לא ממש איתי עכשיו, איפשהו ברקיע השביעי שמיני, תשיעי... אני בשלי, מפמפם הייתי רוצה שהרגע הזה ימשך לנצח הייתי רוצה למות עכשיו, שנייה אחרי שנגמור... את נשכבת לצידי, מביטה בי, מלטפת את ראשי לא מדברים, שקועים בשקט הזה, האלוהי "איך כל זה נגמר? עם הטעם הטוב, או עם הטעם המר פותח את החלון, פותח את כל התריסים וצועק: אלוהים אלוהים, אל מלא רחמים תוריד אהבה וגשמים"... [ציטוטים- אביב גדג']

וואווו

מ-ה-מ-ם!כל כך חזק כל כך עדין.הבטן שלי התהפכה תוך כדי קריאה. פשוט קורע.תמשיך כך.

למעלה