נאממ שרשור הכרות !~^__^

MomijiSan

New member
נאממ שרשור הכרות !~^__^

|קרמבולה| בגלל שהגיעו לפורום הנחמט שלנו המוןהמון חדשים אז חשבתי שיהיה טוב לעשות שרשור הכרות ^.^
פרטים אישים
שם: גיל: תחביב: אזור מגורים: מסנג'ר: ICQ :
אנימה
מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? כמה בערך? איזה? מה מעדיפים מנגה או אנימה? כמה מנגות יש לך?
סתם דברים לאקשורים ><
חדש ותיק או באמצע ? כמה זמן בפורום ? יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? היו לך עוד ניקים ? אילו למה בחרת את הניק הזה ? טוב מקווה שעזרתי ושהשאלון לא יצא מפגר ><

metorefet16

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

דייייייייי *מתפגרת* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD התמונה הכי גאונית אבר! XDDDDDDD

Nittle Grasper

New member
~עונה~

פרטים אישים שם: ירדן\האטסומי גיל: עוד 40 ומשו יום אני בת 15 תחביב: הרגילים, נו :X מחשב, מוזיקה, טלויזיה, חברות, יאטה-יאטה-יאטה.... אזור מגורים: ת"א והמרכז ם: מסנג'ר: [email protected] ICQ : 335466582 אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? מהתחלה, אבל אז היה לי עומס והפסקתי לראות, אז המשכתי בשידורים החוזרים האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? ברור @.@ כמה בערך? עשרות-מאות @_@ איזה? וואלה, אני ממש לא הולכת לכתוב את כל שמות האנימות שאני מכירה @@ מה מעדיפים מנגה או אנימה? אנימה כמה מנגות יש לך? 1, של גרווי, ווליום 11 סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע? סמויה הרבה זמן אבל לא חדשה.. ממש לא :X כמה זמן בפורום ? חצי שנה או יותר, אני אבדוק בדיוק
הצטרפתי ב3.12, סתומרת שאני פה מעל חצי שנה ם: אמג, מגניב 3: יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? כרגע רק מוזיקה יפנית [רולז!!] למרות שהייתי בעוד איזה... 3278 אחרים ועזבתי בלי לשים לב XD היו לך עוד ניקים ? כן, אבל לא השתמשתי בהם XD אילו ? לא משנה ._.; למה בחרת את הניק הזה ? הלהקה של ריואיצ'י מהאנימה גרוויטיישן *_*

BlackEyedSpirit

New member
אני ^^ ../images/Emo29.gif

פרטים אישים שם: ברע\הארו\טסוקי גיל:14 ו6 חודשים ^^ תחביב: מחשב, ציור ^^~, לפגוש אנשים חמודים, לחבק X3 אזור מגורים: שוהם XP מסנג'ר: [email protected] ICQ : התפגר י.י אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? בשדורים הראשונים ראיתי ממש קצת, וראיתי את השידורים החוזרים ^^ האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? בארור XP המוןהמון~ : פיטה טן, קימי גה נוזומו איאן, לאבלס, גרוויטיישן, פולמטאל אלכמיסט, פולמון וו סאגאשיטה, מידורי נו היבי, צ'וביטס, קימי טו בושי טו הון נו טאביביטו, קנשין, יומריה, בוטל פיירי, טסובאסה, סאקורה, כרונו כרוסייד, פרוטס באסקט, שאמן קינג, רוזן מיידן, בליץ', בלאק קאט, היקארו נו גו, ריזלמיין, אונגאי טווינס, ובטח שכחתי כמה י.י כמה בערך? אעע X___X איזה? ראה שתי שאלות קודם XDDD מה מעדיפים מנגה או אנימה? בעקרון אנימה.. תלוי איזו מנגה.. כמה מנגות יש לך? מחר יהיו לי 6 XPP סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? באמצע י.י כמה זמן בפורום ? אנו.. חצי שנה? יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? בליץ' י.י היו לך עוד ניקים ? אתם לא רוצים לדעת -.- אילו ? X__X למה בחרת את הניק הזה ? אינלי מושג @__@~

Lust chan

New member
*יאמי טו בושי טו הון נו טאביביטו

מאיפה הגיע הקימי?
X3 3>

Sakura Kinomoto

New member
אנאננאנאני!!DD::::

שם:אנאי גיל:16 תחביב:לציירD: אזור מגורים:ת"א/ר"ג מסנג'ר:אם אתם אוצים תמסרוXP ICQ :זה לא סימפטי>>
אנימה
מתי בערך התחלת לראות אינויאשה?וואאהה...בערך...בכיתה ח..או ז 0.0 האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה?כע^^ כמה בערך?די הרבה נראה לי>< איזה?naruto,cardcaptor sakura,ouran high school host club,angelic layer,kino no tabi,שתיים עשר הממלכות ועוד שאני לא זוכרת עכשיו>< מה מעדיפים מנגה או אנימה?מנגהD:...חוץ מבמקרה של הוסט קלאב>< כמה מנגות יש לך?30 ומשו..נראה לי>> סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ?ותיקה^^ כמה זמן בפורום ?מאז שהוא קיים^^ יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ?כעD: נארוטו וקלאמפ^^ היו לך עוד ניקים ?נואפ^^ אילו למה בחרת את הניק הזה ?כי באותו זמן שהיצתרפתי הייתי משוגעת על קארד קאפטור סאקורה^^. יהי!תודע על השאלון!!DD::

XDD התמונע!!!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

פרטים אישים שם: טוף ^^ גיל: 13.3 P: תחביב: מה זאת אומרת? לכל אחד יש רק תחביב אחד? XP יש לי יותר... מדי 0.0 אזור מגורים: נו... החור הזה שליד סביון XD מסנג'ר: מת ;; |דקת דומיה| ICQ : המ... 269866677 אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? כששודר בארץ בפעם הראשונה =X האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? האי XD כמה בערך? אמ... מספיק XP איזה? אתם באמת רוצים כאב ראש? מה מעדיפים מנגה או אנימה? למרות שאני בדרך כלל בעד הספר- האנימה. במנגה אין שירי פתיחה/סיום, מנגינות רקע חמדמדות, והכל הרבה פחות מרגש אותי >< אולי בגלל שאת האנימה ראיתי קודם, אבל גם מנגה זה סגיד *.* כמה מנגות יש לך? אע... אע... לא מספיק? =XXX סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? אפשר כבר לקרוא לי ותיקה, נראה לי P: כמה זמן בפורום ? 10 חודשים D: יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? האי ^^- יוגיאו, היקארו נו גו וקלאמפ. היו לך עוד ניקים ? האי D: אילו? עזבו. אחד מכוער מאוד ואחד מכוער- שזה זה. אני גם רוצע שם יפני באנגלית >< למה בחרת את הניק הזה ? כי לא היה לי ניק אחר XP

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי|עונה ^^

פרטים אישים שם: אנבית ( שם חדש! כמו שיש דידית - יש אנבית! ) גיל: 16 תחביב: אנימה P= אזור מגורים: חיפה XP מסנג'ר: לא עובד ICQ : חסוי אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? לפני שנה? האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? יש כמה בערך? אווו... הרבה... איזה? כנ''ל מה מעדיפים מנגה או אנימה? אנימה *___* כמה מנגות יש לך? אין לי בינתיים סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? באמצע כמה זמן בפורום ? שנה וחודש יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? לא היו לך עוד ניקים ? כן אילו 2יץ מהגיהנום ( ביצע ) למה בחרת את הניק הזה ? כי אני אוהבת את קאגורה ^__^

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifלילילילילייי XP

פרטים אישים שם:חן גיל:16 תחביב:הרבה אזור מגורים:מרכז מסנג'ר:[email protected] ICQ: 294734990 אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה?שנה משה כזה...אוליי פחות האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה?דא כמה בערך?10 איזה? Ouran High School Host Club sailor moon ccs tsubasa chronicle chobits פרוטס באסקט היקארו נו גו ועוד כמה לא זוכרת... מה מעדיפים מנגה או אנימה? שניהם כמה מנגות יש לך?אין לי XP סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? אמצע\ותיק כמה זמן בפורום ?כמעט שנה יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ?דא היו לך עוד ניקים ?לא אילו - ???????? למה בחרת את הניק הזה ?- ככה סתם >.< אמממ דמות מסדרה שאני אוהבת

אני אני ../images/Emo1.gif

שם: שירה סלימי גיל: 14 וחצי תחביב: ציור אזור מגורים: רחוק.. בדרום בכפר מימון כבוד
מסנג'ר: מת לי... -.- ICQ : אין =.= אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? בתחילת שנת הלימודים האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? בטח כמה בערך? 7-8 איזה? צ'וביס בליצ היקארו נו גו סאקוראה טוסובאסה פרוטס פמא מה מעדיפים מנגה או אנימה? אנימה כמה מנגות יש לך? אין לי סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? באמצע כמה זמן בפורום ? בערך חצי שנה יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? לע היו לך עוד ניקים ? לע אילו כבר אמרתי שאין =.= למה בחרת את הניק הזה ? כי אני הימניתת היחידה (כבר לא היחידה ח_ח) במשפחה טוב זו אני..

נאמ~

שם: שם שלי להיות ליסע ם: גיל: עוד מעט 14 תחביב: ציור, לכתוב סיפורים ועוד@@; אזור מגורים: איפשהו. מסנג'ר: >O<; אני עצלנית. אין לי כוח. ICQ : .....אין. אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? קצת לפני שזה התחיל בישראל בגלל חברה שלי. האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? @_@ אמ, כן כמה בערך? הרבה@__________@ איזה? אין לי כוח לעשות מגילה XD מה מעדיפים מנגה או אנימה? תלוי. לעיתים מנגה ולעיתים אנימה. כמה מנגות יש לך? עוד מעט שלושה XDDDDDDD; סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? נראה לי ותיקה Oם כמה זמן בפורום ? יותר מדי זמן XD יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? יאפ היו לך עוד ניקים ? כן אילו: ליסע כאן למה בחרת את הניק הזה ? כי התחשק לי ואני חשה ם;

Lust chan

New member
עונה -^^../images/Emo135.gif

פרטים אישים
שם:
גלצ'אן ^^ גיל: 13 וחצי, בערך
תחביב:אנימה, מנגה, בע"ח, ציור, כתיבה.. כלמיני דברים כאלה XD אזור מגורים: ת"א, מרכז ת"א~! בוחע לי @@; מסנג'ר:[email protected] ICQ : תודה לאל, אבל אין
היה לא מזמן ומחקתי~
אנימה
מתי בערך התחלת לראות אינויאשה?
מאז שהשידורים התחילו ^^; האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? ז..זו שאלה בכלל? םם; כמה בערך? 300 @@; כן אני יודעת שזה הרבה ;~; איזה? מצידי אני יכולה לעשות רשימה ולשלוח לכאן
מה מעדיפים מנגה או אנימה? אנימה~! כי אין על השירים 3> כמה מנגות יש לך? 81 ^^ אבל זה ישתנה D<
סתם דברים לאקשורים ><
חדש ותיק או באמצע ?
ותיקה ^^~ כמה זמן בפורום ? שנה וכמה חודשים
יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? לפעמים אני מתנחלת קצת באנימה ומנגה, קלאמפ או בליץ', אבל אתם הבית האמיתי שלי 3> היו לך עוד ניקים ? יאפ אילו? GalaxyAngel ^^ אה, וגם 'אינוישה המלך' XDD כשהתחזיתי לנוב
למה בחרת את הניק הזה ? את העכשווי? כי לאסט כוסיט!11 3> מצורפת בזאת רשימת האנימות ש'ני להכיר, נעשה בערך ביומיים של נסיון להיזכר בהכל אז יש מצב ששכחתי כמה דברים, אני גם צריכה להוסיף לשם דברים ששכחתי אבל מתעצלת

Toushirou San

New member
וואטאשיD:../images/Emo119.gif

ולעזאזל- אני מית צ'אן. אני אחליף עכשיו בין הכינוי הזה לכינוי הקודם כמו גרביים כי אינלי כוח להחליט ביניהם-.-" פרטים אישים שם: עמית. גיל: 13. תחביב: רכיבה על סוסים. אזור מגורים: ת"א. מסנג'ר:~חסוי~ ICQ :~חסוי~ אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? בפסח של שנה שעברה. האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה? האי. כמה בערך? הרבהX_X; איזה? את באמת רוצה שאני אתחיל?-.-" מה מעדיפים מנגה או אנימה? לאיודעת:X כמה מנגות יש לך? 11, אבל אני עומדת היום למכור 2!D: סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? ותיק^_^ כמה זמן בפורום ? מפסח שעבר- זה דיי הרבה לא?X_X; יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? האי. בליץ'. היו לך עוד ניקים ? כן... אילו? ספירוש המלכה, המוסטנגית... (מהתקופה שאהבתי סוסיםXD) ועכשיו יש לי עוד כינוי- טושירו סאן (הנ"ל). למה בחרת את הניק הזה ? איזה מהם? מית צ'אן- כי זה נשמע יפני למדיי. והאמת שהוא באמת יפני! ראיתי שבבליץ' אחד הבריונים בתחילת הפרק הראשון שאיצ'יגו מוריד אותם- אזאז לאחד מהם קראו מית צ'אןXD טושירו סאן- הרי השם מהיטסוגאיה טושירו הנסגד*_* מפקד פלוגה 10. בישי קטן עם שיער לבן ועיניים בצבע מדהים*_* ירוק ממש בהיר בוהק כזה... הניק הזה בעיקר לקומונת פאנפיקי בליץ' שפתחתי לא מזמן- אבל אולי אני אעבור אליו אחרי תקופה ארוכה של מית צ'אןXD

harar8

New member
עונה^_^

פרטים אישים שם: הדר גיל: עוד מעט 19 תחביב: אנימה, לצייר, לקרוא. אזור מגורים: ראשון לציון מסנג'ר: אין ICQ : 211655403 אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה? ממתי שזה התחיל בערוץ הילדים האם יש עוד אנימות שאת/ה מכיר/ה? כן כמה בערך? הרבה איזה? יש יותר מדי מה מעדיפים מנגה או אנימה? אנימה כמה מנגות יש לך? אין סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע ? ותיקה כמה זמן בפורום? מאז שנפתח^_^ יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ? כן היו לך עוד ניקים ? כן, אבל רק בגמד ענק אילו למה בחרת את הניק הזה ? ככה.

|../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

שם:מתן גיל:ב 10.7 13 תחביב:מכשב אזור מגורים:חסוי מסנג'ר:אין ICQ :אין אנימה מתי בערך התחלת לראות אינויאשה?מימיזמן האם יש עוד אנימות שאת\ה מכיר\ה?האי כמה בערך?9 בלי אינויאשה איזה?? מה מעדיפים מנגה או אנימה?איןמ לי מנגה כמה מנגות יש לך?0 סתם דברים לאקשורים >< חדש ותיק או באמצע?תלוי אם להיות כמעת שנה בפורום זה נחשו כויתיק? כמה זמן בפורום ?כמעת שנה יש עוד פורומים שאת\ה נמצא בהם ?אני כבר לא ניכנס אלהם הרבה היו לך עוד ניקים ?האי אילו כתבתי בהם פה למה בחרת את הניק הזה ?דמות מסאקרוה וטוסאסה

למעלה