נאלית

נאלית

אני לא יודעת אם אני רציונאלית או אמוציונאלית או אולי סתם בנאלית יש בי איזה "נאלית".. עכשיו נשאר רק למצוא את ההתחלה.. פסי (בהרהורי צהריים..)

דיאבלו

New member
ואולי את

שמאנאלית (שמאלנית בהפוכה) ואולי אנאלית ואולי קטנאלית וטקטנאלית ויש עוד הרבה וכולם קיימים די<מנסה לחדור להרהורי הצהריים של פסי>

תבור.

New member
תגידי את ..../images/Emo9.gifB

תגידי מה קורה לך היום אין לך עבודה הבוס יצא להפסקת צהריים ארוכה או שמא המחשבים מושבתים ?? בדיוק בשעת שנת הצהרים שלי (בעבודה..) עם כאלו שאלות ותהייות מה יהיה כשתתעוררי מהרהוריך ??

כל הבוקר אני..

רצה במשרד ודורכת על וירוסים שהמחשבים מקיאים עלי והולכת הורדות ידיים עם נורטון שחטף גם הוא עצירות!! תן לי קצת לנקות את הראש!

ועוד הרהורים..

כתבתי את זה לפני שנה.. ואני שמה לב שזה רק מתחדד ומתחזק! ========================================= אני צפה באקווריום הפרטי שלי. המים מעמעמים את הקולות שם בחוץ. דמויות מטושטשות מעוות פניהן בשמחה, בצחוק, בעצב, בכעס... החיים זורמים באטימות החיצונית ההיא ואני מנותקת - עטופה ברכותם הארוטית של המים. שטה מיום ליום משעה לשעה, מרגע אחד של לבד-חשוף, למשנהו. כל יום שעובר מגלה בי את שלוות הריחוק. וזה היה נכון לאתמולים. וזה כמעט נכון להיום בבוקר. למה זה לא נכון לי לעכשיו ומחר?! פתאום שלווה של שקט מחליפה מקומה בגרגורי חוסר מנוחה. הדומיה הזו צורחת סביבי ורוצה את נחמת הרעש. ======================================= זהו. אתם מכירים את זה?????

nicy

New member
מוכר.

הבועה שלי מתערערת כל הזמן בדיוק באופן בו נתת למילים לתאר. מעניין שלא ממש נותנים לך להיות מנותק הרבה זמן והשאלה היא אם זה טוב או רע

אצלי זה הפוך

אני מנתרתץ בחוסר מנוחה נדרכת לכל בקשה מתאמצת להיות שם בשבילם קצת בשבילי באופן חיצוני לעשות בקפיצות בדריכות בקשיחות בצחוק באנחות ולגרוף גם הצלחות ולפעמים מתכנסת להפוגה בתוכי בציפה הפרטית שלי ואז אני לי בקצב שלי בחיוכים קטנים וכל המולת היומיום מתעמעמת לי אבל לא יכולה להיות שם יותר מידי זמן זה רק פסק זמן המרעש הזהשמניע אותי שאני חלק ממנו שמחייה אותי בטירוף ככה אני

סתם בחרתי ניק. אבל המילים שלך

כל כך אינטימיות ולדעתי הכי חושפניות שקראתי פה. הפינק פלויד הוציא תקליט שלם על זה - החומה. אני מגיש לך שיר של להקת הדלתות שמתאר בצורה בוטה את אותו מצב. אשמח אם תקראי אותו. People are strange when you´re a stranger Faces look ugly when you´re alone Women seem wicked when you´re unwanted Streets are uneven when you´re down When you´re strange Faces come out of the rain When you´re strange No one remembers your name When you´re strange When you´re strange When you´re strange People are strange when you´re a stranger Faces look ugly when you´re alone Women seem wicked when you´re unwanted Streets are uneven when you´re down When you´re strange Faces come out of the rain When you´re strange No one remembers your name When you´re strange When you´re strange When you´re strange When you´re strange Faces come out of the rain When you´re strange No one remembers your name When you´re strange ואולי זה השד שלך. דניאל לירכיים.

זה רק חלק זעיר ממנו, יקירי..

זה לא קיצוני כמו שבחרת להגדיר זאת, אבל ניתן לך.. אתה מרגיש נוח לחשוב עלי ככה. זה בסדר מצידי.
פסי (לא נסחפת לכיוונים לא ראויים ולא נכונים..)

למעלה