נאכלת מבפנים

נאכלת מבפנים../images/Emo101.gif

טוב.. נרשמתי לתפוז לפני דקה וחצי בדיוק, פעם ראשונה שלי בפורום כזה, בעצם פעם ראשונה שלי בפורומים בכלל. אני לא יודעת עד כמה תתייחסו אליי ברצינות, אבל אני לא מחייבת אתכם לשום דבר.. רק בבקשה אם לא אכפת לכם.. מי שלא יכול להיות רציני ומתחשב בי אז שפשוט לא יכתוב תגובה כי אני אקח את זה מאוד קשה. תודה בכל מקרה. טוב.. קוראים לי אורטל, אני בת 14. לפני שנה בערך נכנסתי לצ'ט של תפוז סתם ככה כדי לדבר עם אנשים. הכרתי שם ילדה שאת שמה אני לא אומר מחשש לחשיפה, בקיצור.. אני והיא התחלנו לדבר, וככה לאט לאט למדנו להכיר אחת את השנייה, ואנחנו מדברות כבר כמעט שנה כל יום כמעט כל היום ממש. אני מכירה אותה כמו שאף אחד אחר לא מכיר אותה. אני מספרת לה הכל. טוב.. אני אגיע לנקודה.... אני חושבת שאני מאוהבת בה.. ממש מאוהבת.. בעצם אני לא חושבת.. אני בטוחה.. ואני לא יודעת מה לעשות עם זה, מצד אחד אני רוצה ללכת בעקבות הלב שלי, ולספר לה ואולי במקרה הטוב זה יהיה הדדי, אבל אם כן.. מה אז? אין מצב שאני אהיה ה"בת זוג" שלה, כי אני לא מסוגלת, זה לא נובע מגזענות, פשוט גדלתי בבית שזה לא "הגיוני". מצד שני, כל עוד אני לא מספרת לה.. בכל יום אני אוהבת אותה יותר.. אני חולמת עליה בלילות.. אני מפנטזת אפילו... . לפני כמה ימים החלטנו להיפגש, נפגשנו שלשום, וזה היה.. אין לי מילים לתאר. רציתי פשוט לנשק אותה.. ישבנו ביחד והיא נגעה לי בפנים, עברה לי צמרמורת בכל הגוף. אח"כ היה קטע שהיא אפילו נישקה אותה (לא בפה) בכזאת עוצמה. וזה רק בילבל אותי עוד יותר.. כי עכשיו אני מרגישה שזה אולי הדדי, ושגם היא אוהבת אותי ככה. אבל זה עדיין לא גורם לי להרגיש יותר טוב, אולי אפילו להיפך. הכל בוער בי בפנים, אני בקושי מצליחה לדבר איתה בלי לבכות.. אני כל כך צמאה למגע שלה... חשבתי שאולי אם אני אנתק איתה קשר זה יעזור לי להתגבר, אבל אני לא מסוגלת להפסיק לדבר איתה, אני אתאבד.. ואני לא יכולה לספר לה על הרגשות שלי כי אני פוחדת שזה יהרוס הכל, ובכל מקרה לא ייצא מזה כלום כי זה לעולם לא יהיה "זוגיות". אני יודעת שאתם בטח חושבים.. "היא רק בת 14 מה היא יודעת מהחיים שלה" אבל בכל זאת.. אני נשבעת בכל מה שיש לי, בחיים שלי, אף אחד לא יכול לאהוב בעוצמה שאני אוהבת אותה.. זה מעל לכל דמיון.. וזה לא יעבור לי וזו לא אהבה נעורים, אני בטוחה. בבקשה אם יש מישהו שהיה במצב שלי ומצא פיתרון, או שיש מישהו שיודע מה לעשות במצב שלי, בבקשה תייעצו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני רוצה להתאבד.. בבקשה תענו לי אל תתעלמו מהסיפור שלי, זה חשוב לי לקבל תשובה, זה המוצא האחרון שלי... ... תודה אורטל

גרא.

New member
אורטל,שתיכן בנות 14,גיל בו חיפוש

הזהות המינית, הוא בעיצומו.בדרך לגיבוש העדפה מינית ברורה,עוברים כמעט כל המתבגרים התנסויות ברמה זו או אחרת של יחסים הטרוסכסואליים,או חד מיניים.וזה כנראה מה שקרה לשתיכן, התנסות חד פעמית של קירבה גופנית,ללא יחסים כלשהם, למעט נשיקה על הלחי..כזו שאי אפשר לכנותה התנסות לסבית.אבל הפנטסיות הלסביות שאת פתחת, כתוצאה ממערכת היחסים ביניכן, שהיא ממש רק החלה,אין בה שום פסול, אלא זה שלב כמעט הכרחי בהתפתחות מיניות הטרוסכסואלית,וזה לא מעיד בהכרח, בוודאי בגילך על העדפה לסבית בבגרות.. לכן זו לא יותר מאהבת נעורים, כפי שאת מכנה אותה,שלב בהתנסות בחיפוש הזהות המינית של שתיכן..וכך את צריכה להתייחס לזה..התחושה של צמאון למגע שלה,הצורך הכמעט אובסיבי שלך להיות איתה שעה שאת רק מרגישה שהיא מעוינת בך כמוך, אבל אינך בטוחה בכך,התחושה שאת מאוהבת בה,אבל את פוחדת לספר לה על רגשותייך,כי את פוחדת לאבד אותה,אין שום סבה שתוביל אותך למחשבות אבדניות,כך רק תפסידי הכל.להפך,את חייבת לאזור אומץ,משום שזה כל כך חשוב לך,למצוא את הרגע המתאים, להסתכל בעינייה, ולומר לה את רגשותייך..אין שום פסול באהבה הכל כך עזה שלך באותה נערה בת גילך.יתכן אם וכאשר תצליח לממש חלק מהפנטזיות שלך על הקירבה הגופנית ,על יחסים ביניכן,יתברר לך בדיעבד..שזה נסיון שהיית חייבת לעשות, אבל זו לא תהיה ההעדפה המינית שלך כבוגרת.בכל מקרה, ממליץ שתקראי את המאמר הבא המתייחס לחלק מהבעיות שהעלית.

ניני5

New member
נאכלת מבפנים, לדעתי את חייבת לדבר

עם מישהו קו פתוח לנוער במצוקה. הפסיכולוג גרא מנהל הפורום יענה לך באריכות על העניין. לדעתי זה לא מספיק רק בפורום. בינתיים עד שגרא יענה תנסי להתקשר לקו פתוח לנוער במצוקה. טלפון 099518927 תזכרי שאפשר לפתור כל בעיה. אל תתיאשי.

למעלה