נאיבי. חלק א

נאיבי. חלק א

חלפה שעה מאז הגעתי לכאן, חלפה חצי שעה מאז שהכל מוכן. חצי שעה שאני יושב וממתין... "אחרי השלט של מכון המים אתה יורד מהכביש ופונה ימינה לשביל, 50 מטר אחרי העיקול יש איזור מבודד בו הרכב יעצור..." אני נזכר שוב בשיחה עם ענת... ישבנו בבית קפה, והאזנתי בהקשבה מלאה לתכנית המפורטת שגוללה בפניי. סיפור הנקמה שלה היה מתוכנן בקפידה. איסוף מידע מודיעיני, בדיקת השטח. היא ידעה היטב מה יקרה והיכן, ולכן גם לא נזקקה לשרותי חוקר פרטי. פנתה אליי. "ענת אני חייב לשאול אותך שאלה אחת, ככה לפני שאנחנו נפרדים. למה בחרת בי ? אני צלם, לא חוקר, לא מומחה במעקבים. לא שיש לי התנגדות אבל מדוע ?" עוד מעט אמור להגיע הרכב. הוא יישב בכיסא הנהג, היא תשב בכיסא לידו. אצלי הכל מוכן. על המצלמה הרכבתי את עדשת הטלה המקרבת, ועל החצובה מסרטת וידאו. הציוד פועל, נמצא בהכן. עוד דקה אפעיל הקלטה בוידאו, כשאשמע את הרכב מתקרב. בינתיים אני מתפעל מהדייקנות של ענת... "מימינך יהיה גזע עץ כרות גדול, תוכל להסתיר מאחוריו את התיקים. לפניך שיח גדול ומעליך עץ זקן. אתה תהיה שרוי בצל כבד ואין סיכוי שתתגלה. השמש מאחוריך בשעה הזו, לא צפויים החזרי אור מהעדשות נכון ?" עניתי לה שנכון... השקט הזה... הדריכות... רק איוושת העלים ברוח הקלילה שעושה לי נעים. לא מסוג העבודות שאני רגיל אליהן. לצלם בסטודיו זה להיות באינטראקציה מלאה עם הדוגמנית שלי, לצלם אירוע זה בין השאר להדחק לאמצע מעגל הרוקדים כדי להשיג את הצילום המוצלח, והנה כאן אני נדרש להיעלם לחלוטין ולעבוד כאילו מאחורי הקלעים. שלא לדבר על נושא הצילום, ראיתי הרבה דברים כצלם... אנשים עושים סקס באוטו בחיק הטבע – זה עוד לא צילמתי. עד ההצעה של ענת. בעצם הדרישה שלה. לבחורה כמו ענת קשה לסרב. תחילה זה נשמע לי מטורף לגמרי, שלא לומר מסוכן, אבל... מסוג ההצעות שגם אי אפשר לסרב להן. פשוט כך. "הנקמה שלי תהיה מתוקה. את זה אני מבטיחה לך. היא תלמד בדרך הקשה שצוחק מי שצוחק אחרון.אני רק צריכה את הצילומים האלה והנקמה תושלם." שתקתי. לא יכולתי שלא להריץ בראש את הסרט הצפוי להתרחש לנגד עיניי והאמת שזה היה די מגרה לחשוב על זה. או שאולי היתה זו הנוכחות של ענת שישבה מולי בחולצה צמודה שמלטפת את הגוף המושלם שלה. העיניים שלה חדרו לתוכי כשהנהנתי בחיוב, מריץ בראש מחשבות על צילום ועל יצרים.

חלק ב

קבריולט יש לבחור גיחכתי ביני לבין עצמי, לא יאומן... ממש הפקה מושקעת. בדיקה מהירה, המסרטה פועלת במצב הקלטה, המצלמה מוכנה לצילום, מדידת אור כבר ביצעתי והכל מוכן. הם חונים, הוא מדומם מנוע. שותקים... הוא נשען אחורה, היא נשענת קדימה ומביטה מסביב, אני מתכווץ אינסטנקטיבית. האם הביטה לכיווני ? אני בצל מוסתר מאחורי צמחיה עבותה, מולה השמש, אין סיכוי שהיא תראה אותי. מצלם קליק ראשון... רוח נעימה בפנים שלי, אור מצויין על הפנים שלהם... פתאום אני מרגיש שוב במגרש הביתי שלי. עדשת הטלה מסדרת לי את שניהם על מלוא גודלו של הפריים. נראים טוב שניהם... רואים עליו שהוא מתאמן במכון כושר, והיא... אחת שקשה להוריד ממנה את העיניים. במילה אחת – מדהימה. ממשיך לצלם. היא פונה לעברו, הוא שולח יד בוטחת אל החזה שלה, מלטף והיא מתמסרת ומותחת את ראשה לאחור. הוא לא מבזבז זמן ומסיר את החולצה שלה. חולצה צמודה. חזה מושלם, שתי פטמות זקורות, שני גברים מביטים בהערצה. אחד נוגע, השני מצלם. אחד הוריד בזה הרגע את חולצתו והשני פתאום מרגיש שקצת חם לו. "אתה יודע שאני מעריצה אותך ?" "מה, כאילו... הצילומים שלי ? נורא מחמיא לי אבל...." " עזוב ת'צילומים... אני מעריצה אותך נקודה" " הכל בסדר?" נתקעה פתאום המלצרית באמצע קטע מעניין. ענת תמיד היתה טיזרית. "אני רוצה בבקשה אספרסו קצר ותביאי לנו חשבון" אמרה ענת ופנתה אליי שוב... באוטו שלפניי העניינים לוהטים. שני הדוגמנים שלי נותנים פה שואו לא נורמלי. מהזוית הגבוהה בה אני נמצא אין מה שיסתיר לי. העדשה הארוכה ממקמת אותי כאילו מטר לידם. הגוף שלה בא קצת מהצד, כמו בהזמנה לצילום, מעניקה לבן זוגה חויה אוראלית פוטוגנית להפליא... מסיטה את השיער שלא יפריע (תודה לך על ההתחשבות... השיער בדיוק לכיוון המושב, ושדה הראיה שלי נותר חשוף לגמרי) עולה ויורדת, מסובבת, מחדירה לעומק פיה ומוציאה, מתגרה בו, מרטיבה אותו וחוזרת ואוספת אותו הכי עמוק לתוך פיה. ניכר בה שהיא מתענגת עליו מאוד... בר מזל. ואני ... צלם בר מזל. ומקנא קצת, מודה... לרגע חולפת בי המחשבה על הרגע בו אתן לענת את "חומר החקירה" ואני מרגיש כמו בתוך סרט הזוי. זה יתכן ? אני באמת פה ? היחסים ביננו היו לפעמים כמו בין אח ואחות. כל כך קרובים אבל כל כך אפלטוניים. ולמרות זאת היא ידעה יופי להדליק אותי... טיזרית כבר אמרתי נכון ? פעם עוד חשבתי שהיא אולי נמשכת אליי אבל עם הזמן למדתי שעם ענת עדיף לא לשגות בפנטזיות ופשוט להנות מהרגע. והרגע איתה תמיד היה מעניין... היא היתה מומחית בהפתעות. והיא אהבה את זה. כשסידרה לי את הצילומים האלה חשבתי שזה פשוט עוד טיזינג שלה...

חלק ג ואחרון

על מכסה המנוע של קבריולט אדומה שוכבת פשוקת רגליים בחורה מהסרטים, בין רגליה גבר חטוב, ומולה לא רחוק מדי – צלם. זה היה יכול להיות סט צילומים סטנדרטי של פלייבוי. אבל זו עבודת בילוש. או שלא ? "אתה כזה נאיבי לפעמים... אני חושבת שצריך לפקוח לך את העיניים" "למה את מתכוונת?" "עזוב.. החשבון הגיע. הפעם עליי, פעם הבאה... עליך !" קרצה לי והוסיפה שלוש מלים שמקבלות כעת משמעות חדשה... לפי האנחות שלה היא קרובה לשיא... מקמרת גבה, מרימה את ירכיה... הגבר שאיתה עומד היטב בקצב שלה. לפתע היא משנה תנוחה, מרימה את גבה ממכסה המנוע, כעת היא ישובה עם הפנים לעברי, והטנגו האחרון שלהם מגיע לישורת הסופית. אני מצלם בקצב מטורף מבלי משים כמעט. היא פוקחת עיניים ומישירה מבט לעברי. אני מבחין פתאום שהיא מחייכת. חיוך רחב, כמעט צחוק. רק ההתנשפויות והאנחות הקצובות שלה שמתגברות והולכות עוצרות את הצחוק שאני מכיר כל כך טוב... ענת, הבחורה הכי מדהימה שפגשתי מזיינת גבר זר ומביטה לעברי. פתאום הכל ברור... ואני הנאיבי מתחיל להבין הכל... "ענת אני חייב לשאול אותך שאלה אחת, ככה לפני שאנחנו נפרדים... למה בחרת בי ? אני צלם, לא חוקר, לא מומחה במעקבים... לא שיש לי התנגדות חלילה אבל מדוע ?" "אתה יודע שאני מעריצה אותך ?" "מה, כאילו... הצילומים שלי ? נורא מחמיא לי אבל...." " עזוב ת'צילומים... אני מעריצה אותך נקודה" " הכל בסדר?" נתקעה פתאום המלצרית... "אני רוצה בבקשה אספרסו קצר ותביאי לנו חשבון" אמרה ענת ופנתה אליי שוב... "אתה כזה נאיבי לפעמים... אני חושבת שצריך לפקוח לך את העיניים" "למה את מתכוונת?" "עזוב.. החשבון הגיע. הפעם עליי, פעם הבאה... עליך ! תהנה מהסרט... "

בת מלכה

New member
כן, אני קראתי

אתה יודע מה אהבתי? שעד הסוף לא ממש ממש ממש הבנתי אם היא עשתה את זה כדי לגרות את הצלם, או לא. ובבקשה, אל תענה לי... תן לי להמשיך לתהות...

Blomberg 8

New member
משובח!

כתיבה מעולה ונהדרת. כוחה של פנטזיה - לגרום לקורא להפליג על כנפיה. אני אוהב את הסיפורים המשאירים מקום פנוי לדמיונו הפורה של הקורא, ואתה עשית את זה מצויין. ובכן... מצטרף לתגובתה של בת מלכה. "אלף מילים לא ישוו למילה אחת של שתיקה אחריהן". המשך, תן לנו עוד!

bugbuster

New member
ואללק, לא שמתי לב.

כתיבה משובחת! והיטב אמרה בת מלכה, עד לרגעים האחרונים לא היה ברור. ענת, ואההה איזו מניפולציה! אבל לסוע רחוק כל כך לצורך ההפקה? כאילו דה, מצלמה ניסתרת בשרותים של מועדון. הרי אין היום זיון ממש אם לא בשרותי המועדון, לא? סתםםםםםםםםםםםם כתיבה משובחת. ברוך הבא

למעלה