נאור התקשר עכשיו!!!!!!!

halar

New member
נאור התקשר עכשיו!!!!!!!

נאור התקשר לפני עשר דקות: עניתי הוא דיבר איתי. ושאל מה שלומי? אני משחקת את הקשוחה ואומרת "מה אתה רוצה?" הוא אומר "לדעת מה שלומך אני באמת רוצה לדעת מה שלומך אני דואג לך" אמרתי "בסדר" הוא אמר "אנחנו לא אוייבים?" אני עניתי "לא" הוא אמר "מי מכיר אותך יותר טוב ממני? אף אחד נכון?" אני עניתי "אף אחד" הוא אמר "אנחנו לא הסתדרנו בתור זוג ונפרדנו זה הכי טוב לעשות" אני אמרתי "נכון" הוא אמר "יש לי חברה אבל אני מזמין אותך לבית קפה היום שלושתינו תכירי אותה" אני עניתי "ניראה לך מה פתאום" הוא שאל "את עדיין אוהבת אותי?" אני עניתי "לא" הוא אמר "מה באמת?" אני עניתי "אני אוהבת אותך אבל אני לא רוצה לחזור" הוא אמר "גם אני לא" הוא אמר לי "מה את עושה?" אני אמרתי "נוקמת בך ומחזירה לך באותה מטבע" הוא אמר "תקשיבי לי שניה" אני אמרתי "יש לי קלף ביד עלייך" (שאני יכולה להכניס אותו לכלא עם סמים) ואז הוא ניתק!!! מה דעתכם???? איך אני הייתי???

sh53

New member
מה את חושבת? איך היית?

אני לא אוהבת אנשים שמאיימים על אחרים

לא הבנתי תסוף ...

אבל עד אז היית מעולה!!! ככה צריך!! כאילו מה הוא רוצה גם אותך וגם תחברה שלו?!?! והוא רוצה שתיפגשו רק כדי שתקנאי נראה לי......

halar

New member
לא יודעת ניראה לי שהוא.....

רצה שנילך שלושתינו לבית קפה הוא רצה שאני יכיר אותה ואין לי מושג למה אולי חשוב לו הדעה שלי לא יודעת. אני חושבסת שהוא אמר לי ככה בכוונה ונגיד אם הייתי אומרת כן אז הייתי באה והוא היה לבד ולא עם "החברה שלו" יכול להיות שהוא רצה לפגוש אותי זה מין תירוץ. הוא מכיר אותי יותר מידי טוב אף אחד לא מכיר אותי כמהו יכול להיות שרצה שניפגש וזה תירוץ אולי הוא רצה שנדבר על מה אין לי מושג. זה מה שאני חושבת אני מכירה אותו טוב מאוד. בכל מקרה אני קצת סקרנית יכלנו להיות ידידים גם עכשיו אבל אני כזה הרסתי יכול להיות שיעבוד עוד איזה חודש. עבר חודש מאז שניפרדנו ובחודש הבא אנחנו מכירים שנה בחודש הבא ב-10/12/03 נאור נישק אותי בפעם הראשונה והפכנו לזוג.

halar

New member
מה אני אשמה שהוא התקשר????

אני לא אשמה שהוא התצקשר דווקא היה לי טוב והתגברתי עליו הוא ניראה לי רצה להרגיז אותי הדפוק הזה ולא כל כך הצליח.

sh53

New member
מסכימה איתך בהחלט

את לא אשמה שהוא התקשר, את לא אחראית לכך שהוא התקשר אלייך, אבל מה עם להמשיך הלאה בחיים? מה עם לחיות את חייך? מה עם להשקיע בעצמך ולא בו? את תלכי ותפגשי איתם, ומה אז? תראי איך הוא מחבק אותה. תראי איך הוא מנשק אותה. מה אז יקרה? תבואי לפורום ותגידי שזאת היית את צריכה להיות שם במקומה? אם את רוצה לפגוע בעצמך שוב ושוב, אני לא אומר לך לא, כי אם את רוצה לפגוע בעצמך - זכותך. אם את רוצה לזרות לעצמך מלח על הפצעים, זכותך, אני מכבדת את דעתך, אבל דעי לך שיש לזה מחיר והמחיר יהיה מאוד כבד מבחינתך. האם את חושבת שאת בנויה נפשית לזה?

Fe

New member
לא צריך נקמות ..

זה שאת לא אוהבת אותו.. זה לא אומר שאת צריכה לשנוא אותו אז הקטע בסוף היה מיותר..

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifממש לא אהבתי.

זה לא טוב ש"איימת" עליו. אם את באמת רוצה לסיים את זה, עדיף לסיים את זה יפה, כדי לא להיזכר בו יותר. חוץ מזה שאין לך סיבה לנקום בו. את לא רוצה לחזור אליו. הוא לא רוצה לחזור אלייך. נפרדתם. שכחו.

PEACE FOR ALL

New member
../images/Emo4.gif

לא מבינה למה עשית את זה. במה עוזר לך לאיים עליו? אולי הוא התקשר מכוונות טובות. אולי הוא רצה לתקן את הקשר בינכם. ובהתחלה השיחה הלכה טוב בינכם. אז למה להרוס? למה לנטור טינה? זה משהו שאני בכלל לא אוהבת. הסיפור שלכם עבר ונגמר. ותודי שלמרות שהוא פגע בך בסופו של דבר, היה לכם טוב ביחד באיזשהו שלב. אז למה את מתעקשת לזכור את כל הרע? במה זה עוזר לך? אני לא מבינה את זה. תקחי מהקשר הזה את כל הטוב שהיה בו, ותמשיכי הלאה. בלי לזכור לנאור את כל מה שהוא עשה לא בסדר. הוא עשה את מה שהוא עשה, וזהו, זה נגמר. למה למשוך את זה? ואני לא אומרת שאת חייבת להיות איתו בקשר עכשיו אם את לא רוצה, אבל למה לאיים עליו? תגידי לו שאת לא רוצה איתו קשר וזהו. תעברי הלאה. אני לא מבינה את ההתנהגות הזו..

halar

New member
לא הבנתם כולם-קבלו הבהרה!!!!

נאור התקשר שאל מה שלומי אני ישר תקפתי אותו הוא פגע בי בצורה שאיש לא פגע בי ככה וסלוח לו אני לא אסלח מה שבטוח לא בזמן הקרוב הוא רצה שניצא לבית קפה אני הוא "והחברה שלו" אני לא היסכמתי ניראה לכם!!!! אני חושבת שאין לו בכלל חברה אני מכירה את נאור אין לו חברה הוא תמיד משקר לי שאנחנו נפרדים עם הקטע הזה. ושהוא רק התקשר כדי להזכיר לי שהוא קיים רק כדי לעצבן אותי רק כדי לפגוע עוד אבל אני התייחסתי אליו מגעיל הוא שקרן ורמאי צבוע אני לא מאמינה לאף מילה שלו גם כשהוא אמר לי (מצוטט) "אני באמת התקשרתי רק לשאול לשלומך אני באמת דואג לך" "אנחנו לא אויביים" "לא הסתדרנו בתור זוג, וכשלא מסתדרים ניפרדים" "מי מכיר אותך יותר טוב ממני? אף אחד נכון?" אני עניתי "אף אחד". אבל אני לא פגועה מזה שנפרדנו זה כבר לא מפריע לי למרות שאני אוהבת אותו והוא יודע מפריע לי הפגיעה הנוראית הזו אני פגועה מזה שהוא צחק עלי ככה הוא בגד באמון שלי בו וניצל את זה נגדי ועל זה אני לא יכולה לסלוח קשה לי מידי אני פגועה. עכשיו הבנתם??????

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo4.gif

מההתחלה הבנתי שאת פגועה, וגם הבנתי למה. אני לא מבינה מה הקטע לנקום
נכון שהוא פגע בך. אבל נקמה זה לא הפיתרון, בסוף את תצאי הנפגעת,
. גם אין לך סיבה לנקום, תיפרדו כל אחד לדרכו וזהו.

halar

New member
אני הלכתי לדרכי כבר ממזמן אבל הוא..

כל פעם מתקשר אלי הוא מתקשר אלי כל חודש ואין לי מושג למה כנראה להזכיר לי שהוא עוד חיי וקיים הוא לא מבין שאני לא רוצה אותו ולא רוצה שום קשר איתו כבר אמרתי לו אלף פעמים שלא התקשר יותר ואז עובד איזה שלושה שבועות ושוב טלפון ממנו נמאס לי מזה אני כבר שחכתי אותו ולא רוצה אותו אתמול גם אמרתי לו שלא התקשר אלי יותר ושיהנה עם החברה שלו אני לא מבינה אותו יש לו חיים וחברה חדשה (למרות שלדעתי זה סתם לעצבן) אבל נגיד יש לו אז מה הוא רוצה ממני??? אולי תסבירו לי אתם למה הוא מתקשר? הרי הוא פגע בי בצורה מגעילה שאני לא אסלח לו לעולם לפחות לא עכשיו אז מה הוא רוצה? אני לא מתקשרת אליו ולא שולחת לו הודעות ניתקתי איתו קשר אז מה הוא רוצה מחיי???

PEACE FOR ALL

New member
...

תראי, את אומרת שהמשכת בחייך, אבל את ממשיכה לכתוב עליו בפורום. אז מה הקטע פה? איך בדיוק המשכת בחייך אם את עדיין חושבת עליו ועדיין ממשיכה לטעון שאת פגועה ממנו ולא מתכוונת לסלוח לו? תעברי הלאה באמת. תשכחי כבר את מה שהוא עשה לך. ושוב, אני לא אומרת שאת חייבת להיות איתו בקשר עכשיו. תגידי לו יפה להתראות ותמשיכי הלאה בלעדיו. לא עוזר לך לנטור לו טינה ולכעוס עליו לנצח. תתגברי על זה.

PEACE FOR ALL

New member
...

תראי, את אומרת שהמשכת בחייך, אבל את ממשיכה לכתוב עליו בפורום. אז מה הקטע פה? איך בדיוק המשכת בחייך אם את עדיין חושבת עליו ועדיין ממשיכה לטעון שאת פגועה ממנו ולא מתכוונת לסלוח לו? תעברי הלאה באמת. תשכחי כבר את מה שהוא עשה לך. ושוב, אני לא אומרת שאת חייבת להיות איתו בקשר עכשיו. תגידי לו יפה להתראות ותמשיכי הלאה בלעדיו. לא עוזר לך לנטור לו טינה ולכעוס עליו לנצח. תתגברי על זה.

sh53

New member
אם את רוצה להמשיך הלאה בחיים

כשאת רואה שהשיחה עמו, לא לענות לשיחה. פשוט מאוד. בשיחות ביניכם אתם רק יורדים, פוגעים ומעליבים אחד את השני, למה זה טוב? עדיף שכל אחד ימשיך לדרכו ויפתח דף חדש.

ל י ס ו ש

New member
נשמתי....

עשית נכון... BUT... את לא צכה לנקום...!!! [אני מרגישה כמו אמא...חחח]

halar

New member
למה דווקא שם? למה ליד הבית שלו? למה

בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםם!!! היום יש לי בדיקה בשעה בארבע וחצי בקופת חולים תנחשו איפה הקופת חולים??????? כן, כן זה מול הבית של נאורררררר!!! למה דווקא תקעו אותי שם מכל הקופות חולים שיש בארץ דווקא אני שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףף. שלחתי הודעה בבוקר לנאור וכתבתי לו ככה: "היום יש לי בדיקה בקופת חולים ליד הבית שלך בארבע אני מקווה שלא ניפגש"!!!! אני מקווה שיתקעו אותו בעבודה עד שמונה או שבע לא אכפת לי העיקר לא לראות אותו אני לא רוצה לפגוש אותוווווווווווו!!! מה לעשות??? מה אתם אומרים??? ואם כל זאות ניפגש אז מה אני יעשה???? אני ימות!!!!!

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo4.gif

לא היית צריכה בכלל לשלוח לו הודעה... נראה לי שאת דווקא מקווה שתיפגשו..
זה הרושם שעשית לי בכל מקרה... לא היית צריכה לשלוח לו הודעה, והסיכויים שתיפגשו בכלל לא היו גדולים, אבל עכשיו אמרת לו איפה את... אז הסיכויים גדלו... בכל מקרה, אם את באמת לא רוצה לדבר איתו, אל תתייחסי אליו כשתראי אותו. וזהו.

למעלה