נאום!

מיטללל

New member
נאום! ../images/Emo47.gif

נתחיל בוידוי אני כותבת את זה כי משעמם לי. ארליך שוב ממלמל בצט על העתיד הממשלתי שלו. שיהיה לו במזל. <אל תכעס עליי>. אני ואורן ממשיכים לדבר על שמות לתינוקתו {האופציות המובילות הנם: דניאל. תום. ניצן-מה אתם חושבים?> ליאן נעלמה לה. כבר חצי שעה לה הראתה סימן חיים. <
>. אם לא שוקולד {608} היא הייתה נכנסת לרשימה השחורה. אבל גם לזה יש עוד זמן... גלעד גם שותק. אוף. אבל הוא מתגייס מחר. מותר לו. <תתחילי לחשוב על הודעות פרידה מרגשות> אז כאמור, קודם כל תודה למברכים. פתחתי הודעה חדשה כי בהודעה הקודמת יש אנרגיות שליליות. בלבול. אי וודאות. בלה בלה. שרשרו לפה. האמת שחיכיתי זמן רב להיות "ראש גדול". אני בפורם הזה כבר... מיולי {תודה לאושר}. ובהתחלה עוד באמת חיכיתי מדי שבוע. אני זוכרת עוד את הימים שטקס הבחירה היה ביום שבת. ואפי אכזבה ואכזבה. פעם אחרי פעם. אבל עם השבועות <והחודשים> האנשים התמעטו. ידעתי שזה יקרה מתישהו. {תודה לצינ צינ}. למרות שעצם העובדה שאני באיזשהו מקום ברירת מחדל < מה נסגר עם freedom rider? עריק?> גרמה לי ל שיו עצבני אבל נו שיהיה. מעבר לכך, גם שאני, ליאור וגל(ה) בדיוק התחייבנו על תוכנית גמילה. שבוע ללא אינטרנט, טלפון, sms, טלוויזיה, שוקולד וקולה.. וגל המסכנה כבר התחילה עם זה.. טאז החצוף העיז לרמוז שאין סיכוי שאני אצליח לעמוד בכך.. קרא לי מכורת אינטנרט, הוא רק לא מבין בין מכורה לברירת מחדל. אבל זה בעצם עומד להשתנות, הגמילה נדחתה. במידה ונעבור את השבוע הזה בחיים.. לכמה שבועות {אחר כך סקר מי חושב שאני אצליח} שלי כתבה על מזל רע.. ושיש לי מספיק בעיות... (אל תהפכי אותי למסכנה) אני חושבת כזה דבר.. באיזשהו מקום לנאחס יש סוף. והקללה של אפי באמת קטנה עלי {אמאלה}, לכן הקללה הפעם תהפוך לברכה... מה עוד? לדעתי לגיטימי ואף ראוי שמלבד ההתחנפיות הרגילות מדי יום חברי הפורם היקרים ישלחו לי מסרים, מיילים. אבל תחשבו על זה לבד! כבר 3. אני הולכת לישון. יום ארוך מחר לפנינו {ואפילו עמוס!}. חג שמח!

כמה דברים, מיטל יקירתי:

ראשית, אינך ברירת מחדל, אחרת כשבכל פעם היה מתברר שלראש הגדול יש בעיה (ומתי זה לא קרה, בינינו), את היית נבחרת במיידי, מה שלא קרה, ושמרמז שהבחירה היתה לגיטימית לחלוטין. שנית, מדוע אינך מספרת אודות המסר ששלחתי אנוכי לחברתך לגמילה, בה אני מבקשת ודורשת לדחות את הגמילה הקבועה לשבוע הבא?!?! ושלישית - ברכות על המינוי, משוכנעני שאם אכן חיכית כל כך הרבה זמן, יש לך הרבה רעיונות והפעלות לילדי הפורום החופשים בחנוכה, וגם לאלה שלא.

shellyland

New member
יש לי רק דבר אחד לומר:

טוב, שני דברים: 1. מזל טוב
2.מסכן מי שמרגיש את עצמו מסכן (מה שאומר שאני לא יכולה להפוך אותך למסכנה גם אני הייתי רוצה ואני מתנצלת אם הובן מדברי שאני חושבת שאת כן).

maayan15

New member
פעם אחרונה וזהו...

כמה איחולים יכול בן אדם אחד לכתוב ביומיים?? מזל טובבלון|

מיטללל

New member
כמה שיותר מעיין ../images/Emo65.gif

...יכול להיות שקללת המחשב הפכה לקללת הטלוויזיה?

למעלה