נאוה - עדכון מהמיון

shirely

New member
נאוה - עדכון מהמיון

אני מזכירה - דיווחתי כאן על הקאות ממושכות (עכשיו זה כבר בערך חודש וחצי) עם כאבים בבטן עליונה. הלכתי כאמור למיון. אין עוד אמירה סופית, אבל ככל הנראה החשד הוא לאולקוס (או גסטריטיס). עשו לי עירויים, נתנו תרופה להקלה בהקאות LOSEC ושלחו אותי לתבחין נשיפה בקופ"ח (בנתיים רופאת המשפחה שלי עובדת על לסדר תור, מה שלקוח קצת זמן...). אם אכן יגלו את החיידק (פילורי משהו... שכחתי) שלא הופיע בבדיקת דם, אבל הרופא טען שלא תמיד הוא מופיע ולכן תבחין הנשיפה, אזי שיתנו אנטיביוטיקה וזה אמור לעבור תוך שבועיים... אם לא, ישלחו אותי לגסטרוסקופיה (הוא מלמל משהו בקשר לסרטן וכמה לא סביר שבגילי זה יקרה, אני מאמינה שזה בכיוון האולקוס). נוסף על כך אני גם שוב (אחרי חודש מהפעם שעברה) עם התקררות - צינון וגרון כואב, ויחד עם ההקאות והכאבים הרגילים, לא מצליחה לישון בלילות כמו שצריך... נו שויין, סוף העדכון

../images/Emo24.gif אני שמחה שהלכת

אני יודעת שנכנסתי בך חזק. אני מקווה שעכשיו את מבינה למה... תבררי את זה עד הסוף. כשתדעי על מה מדובר אולי יש כל מיני דברים טובים טבעיים שיכולים לעזור. בינתיים, איכלי בעיקר מזון קל לעיכול ושתי הרבה. אני מקווה שבסוף זה לא יהיה חמור מדי.

למעלה