נאדיז'דה באבקינה

mahaian

New member
נאדיז'דה באבקינה

אני ישראלי שנולד בארץ ומאוד, מאוד אוהב את התרבות הרוסית. לפני זמן מה חזרתי מבילרוס ורוסיה שם שהיתי כשבועיים. היה ממש כיף. מצאתי שם משפחה באמצעות האינטרנט. הסתובבתי בבילרוס בהמון מקומות וגם עברתי את הגבול לרוסיה.בכל מקום ארחו אותי : פתחו שולחן עמוס באוכל רוסי טעים וכבד כמו: לעטקה, בליני, סמטנה(שמנת)ובורשט מכל הסוגים וכמובן וודקה ועוד פעם וודקה. במקרה הייתי בוויטבסק בזמן הבאזאר הסלבי'' סלובינסקי בזאר'' ובמקרה פגשתי שם ברחוב את נאדיז'דה באבקינה(בת 56 ) ואת האהוב שלה ז'ניה גור(בן 24). הם היו מאוד נחמדים והזמינו אותי ל''רפתיציה''(חזרה שלהם) חינם. נתנו לי את הכתובת והאימייל שלהם והבטיחו לשמור על קשר... על עוד חוויות אכתוב בהמשך.

ymz

New member
נשמע טיול מגניב

למרות שאני לא אוהבת את באבקינה.

mahaian

New member
הבחור הצעיר עושה לה טוב

עם הבחור הצעיר הזה היא נראת ממשמ - 10 ...

mahaian

New member
מי עושה רוח?

למי התכונת עושה רוח. אני או ג'ניה גור?

l1zard

New member
../images/Emo45.gif אל תשים לב..

נשמע שנהנית מאוד.. גמאני הייתי ברוסיה.. יותר נכון חזרתי לפני שבוע.. אני לא בדיוק מעריצה את באבקינה אבל נשמע נחמד..... :))))) אתה מבין רוסית?

mahaian

New member
פגזזזזזזז......

אני מבין קצת רוסית (לא לקרוא ולא לכתוב). אני דווקא מת על ''הנרודניה פיסנייה'' בעיקר כאשר הם מבוצעים טוב. בבקינה לבד לא שווה כלום אבל עם הקבוצה שלה (רוסקיה פיסנייה) היא פגזזזז בכל קנה מידה מוזיקאלי. נדמה לי שז'ניה גור היה חלק מהמקהלה שלה לפני שהיא התחילה אתו...

גם אני הייתי ברוסייה 10 ימים חזרתי

לפני 3 שבועות בערך.. הייתי בעיר הולדתי סנט פיטרבורג היה פשוא מדהים לא רציתי לחזור אבל הייתי צריכה..

א י נ ו ש

New member
יאאאאאאא, גמני נולדתי שם!

אבל מאז שעליתי לארץ לא ביקרתי שם אף פעם :( איך העיר? יפה? יש לך תמונות?

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

של סנט פיטרבורג?? יש לי אבל לא במחשב צריכים לחבר לי את הסורק וכשה יחברו אני יסרוק וישים פה:) והעיר מדהימה מאוד!!:)

א י נ ו ש

New member
סבבה!

אני כבר מתה לראות את התמונות! גמני שמעתי מכל מי שנוסע לשם שהעיר מדהימה....

למעלה