נאבדו זיכרונות ילדות.

karms20

New member
נאבדו זיכרונות ילדות.

מישהו תהה לאיפה נעלמו זיכרונות הילדות של מקס שהיוו קטע חשוב ומרכזי בעונה הראשונה? אז זהו שיש לי תשובה. מה שקרה זה שלילדה ששיחקה את מקס בצעירותה נמאס ממשחק והיא לא רצתה להמשיך לשחק בסדרה פלוס היא כבר הייתה בת 13 והיא לא אהבה שמגלחים לה כל הזמן את הראש. ובגלל זה הם לא יכלו יותר לעשות את כל הקטע של הזיכרונות ילדות של מקס כי פשוט השחקנית הראשית שלהם בזה כבר לא הייתה. רק טיפת מידע למקרה ותהיתם
.

123יעל

New member
חשבתי על זה באמת......

אבל זה גם מסתדר עם העלילה כי כל הרעיון של הזיכרונות היה שהיא לא הייתה במנטקור הרבה זמן ועל כל התראומה שהמקום עשה לה. אבל היה סייום לסיפור הזה כשמנטקור נהרס.... עכשיו הסדרה מתמקדת יותר בעתיד של היצורים ולא בעבר של מקס מה אתם מעדיפים?

karms20

New member
האמת היא שזה לא היה בתיכנון

הכותבים דווקא מאוד רצו להמשיך עם הפלאשבקים של הילדות, הם ראו את זה כקטע חשוב ומרכזי וגם משהו שהוסיף לסדרה. הם לא רצו לזרוק את העבר עם מנטיקור. פשוט לא היית להם ברירה.

123יעל

New member
באסה! אבל גם בעונה הראשונה

זה לפחות נראה כאילו הם צילמו את כל הפלשבקים באיזה פעם אחת וזהו הראו כך פעם קטע שהתאים... כי הקטעים כל הזמן חזרו על עצמם אז מה הבעיה להשתמש בהם גם עכשיו... טוב זה בטח לא הסתדר עם העלילה החדשה או משהו (טוב שאני עונה לעצמי...). בכל מקרה חבל כי זה באמת הוסיף המון!! אולי את גם יודעת למה הפסיקו עם הקטעים בסוף שהיא על ראש מגדל המחט הזה? או איך שלא קוראים לזה....

karms20

New member
דווקא לא הכול צולם בפעם אחת.

אם את רוצה אני יכולה להסביר לך בפרוטרוט איך עובדת השיטה האמריקאית בקשר לנושא של הסדרות אבל בקצרה - סידרה לא עולה לאויר עם 21 פרקים מצולמים ומוכנים לשידור אלא 6-7 פרקים ורק לפי הרייטינג מחליטים איך להמשיך. התסריטאים כבר יודעים לאיזה כיוון הם הולכים להוליך את הסידרה אבל רק בקוים כלליים. גם הפרקים עצמם משתנים כל הזמן. לפעמים התסריטאים מכינים כבר פרק שלם בראש או מתחילים על נייר ובסוף תופסים כיוון שונה לגמרי. גם כשכבר מצלמים את הפרק יש שינויים. בכל מקרה אי אפשר לצלם את הכל הפעם אחת. ולמה כל ההסבר המאוד ארוך הזה? כדי להגיד שחלק מהפלאשבקים- למשל הפלאשבקים עם בן בפרק 16 - לא צולמו קודם כי לא היה להם מושג בפרק 1 על מה עתיד להיות בפרק 16 (או אם הם בכלל יגיעו לשם). ולכן הפלאשבקים זה לא משהו שתוכנן מראש מתי יהיו בכל פרק ואיך ולמה, נכון שחלקם חזרו על עצמם (במיוחד זה של הבריחה) אבל מכיוון שאין 21 פרקים מוכנים מראש לפני שעולים לשידור אז זה לא שאפשר לרכז את כל ימיי הצילום של הפלאשבקים במספר ימים מצומצם ולשחרר את השחקנים. הם מצלמים לפי תסריט של אותו הפרק. למשל הפגישה עם של מקס עם הכפילה שלה בפרק הסיום - לא היה יכול להיות מצולם מראש כי זה לא משהו שהם תיכננו מהפיילוט. זה לא שהם עלו לאויר עם 21 פרקים, היו להם איזה 6-7 ואת השאר הם צילמו אח"כ. ובמהלך הצילומים הם עובדים על התסריטים של הפרקים הבאים (למשל כשהשחקנים צילמו את פרק 8 התסריטאים כבר עבדו על פרק 10 או 11). ובקשר לעלילה החדשה - הם דווקא התכוונו להכניס פלאשבקים, התסריטאים גם אמרו שהם מאוד הצטערו כשהם היו צריכים להוציא את זה מהתסריט, זה דווקא כן הסתדר עם העלילה זה פשוט לא הסתדר עם השחקנית, היא לא רצתה להמשיך. ולכן הפעם האחרונה שראינו אותה היה בפרק הראשון של העונה הנוכחית כשרואים אותה שוכבת במיטה כשיכפול של מקס שיש לה בעיה. וואו - זה היה ארוך.

123יעל

New member
איזה הסבר.........

אני יודעת שלא מצלמים הכול מהתחלה וזה... אבל לא יודעת, באמת חוץ מהפרק עם בן הכול חוזר על עצמו... וגם עוד איזה פרק לא זוכרת איזה שהיה משהוא עם יער ובלון שאף או משהו כזה... לא חשוב, גם אני לא הייתי מסכימה שיגלחו לי את הראש כל פעם שרוצים אני אשחק.... לא זכרתי את זה שהראו אותה בפרק הראשון של העונה שוכבת או משהו... שמת לב שמהפרק השלישי בערך לא הראו יותר כלום על ה-X7? פתאום הם נעלמו?? הם הרי בהתחלה עזרו גם לצוות של וויט... והם גם ממש מפותחים!! לדעתי הם יכולים לכסח את האלה מהכת בלי בעיה כי גם להם יש כל מני כוחות טלפתיה וכל מני דברים מגניבים!! אז לא יכול להיות שוויט הרג אותם... את כולם! אולי הם מסתתרים ממש טוב???

למעלה