ן.............

olive20

New member
ן.............

ברוכים הבאים... אתר המדריכים הגדול תמצאו בו הכל .... חומרה ומערכת בניית אתרים סרטים מתכונים ואפילו למשועממים יש קטגוריה במיוחד -שונות בה יש כל מה שמשועמם צריךךךךךך. צריכים מדריך בנושא כלשהו ואין לכם כוח לשאול בפורום או לחפש ?? כנסו לאתר ותמצאו .. www.guide.x.co.il

snoop cat

New member
../images/Emo20.gif נצל"ש - מה הם חשבו לעצמם?!../images/Emo20.gif

אוקיי, נפתח שרשור חדש של של התלבושות הגרועות ביותר בסדרה - רגעי "מה הם חשבו לעצמם כשהם הסכימו לזה שילבישו אותם ככה??" אז לכבוד סוף השנה - תרגישו חופשי לשרשר את מצעד התלבושות הגרועות! אז נתחיל... אני יודעת שזה מה שהיא לובשת בסצינת השירותים המפורסמת, אבל אני חייבת לציין שזה די turn off ... אז כל הכבוד ללוגן שהעלים עין

snoop cat

New member
אני חייבת לציין

שגם ורוניקה וגם מנדי לא בדיוק בשיאן בתמונה הזאת... והטרנינג החום המוזר הזה של ורוניקה שהופיע לא פעם ולא פעמיים במהלך הסדרה (בפרקים שונים!) חייב להעלם מהמלתחה שלה!

SuperGirl82

New member
אני דווקא אהבתי אותו../images/Emo70.gif

וגם אהבתי את הרעיון שמלבישים אותה שוב בבגדים שראינו כבר, זה מאוד ריאליסטי. חוצמזה, לדעתי זה נכון להלביש אותה בטרנינג, סה"כ היא בתיכון וזה מה שבדר"כ לובשים בתיכון... וגם זה ממש חמודי לדעתי!

snoop cat

New member
מסכימה בקטע של מלתחה חוזרת

גם לדעתי זה מאוד ריאליסטי, אבל... הדבר החום הזה! זה פשוט כ"כ לא משתלב עם המלתחה שלה בד"כ, והיא בד"כ מתלבשת בצורה מאוד מושקעת.

הטרנינג הזה מכוער!!../images/Emo3.gif

אבל זה,לדעתי אחת המעידות הבודדות שיש לסטייליסטים בסדרה....

irene17

New member
כן זה בהחלט היה מכוער

אבל בגלל שיש לי הרגשה כ"כ טובה מהסצינה הזאת אף פעם לא ממש היה איכפת לי מה היא לבשה שם.

irene17

New member
אני דווקא אהבתי את זה

אבל אני לא בטוחה ב- 100% שאני אובייקטיבית פה.

snoop cat

New member
כן אה?

משום מה רוב הסצינות הנוסטלגיות של LoVe לא מצטיינות מבחינת המלתחה של ורוניקה...

irene17

New member
האמת שגם של לוגן לא תמיד

בפרק 20 - מה שהוא לבש כשהם בבית שלו... וגם בפרק 21 במסיבה. היוצרים כנראה הבינו שזה הרגע להוציא את כל הבגדים הגרועים שהצטברו להם כי אנחנו פשוט לא נשים לב, או במקרה שלי, נשים לב ולא יהיה לנו איכפת. כשיש סצינה של לוגן וורניקה ממש לא משנה לי מה הם לובשים, אם כבר עדיף שלא ילבשו כלום...

snoop cat

New member
בפרק 20

הדבר השחור סגול הזה? מה רע? דווקא די החמיא לו. ובפרק 21 במסיבה? אני לא זוכרת... אין לי את שני הפרקים האחרונים על המחשב
שימי תמונה פליז

אוקיי אז...

תלבושת שפחות אהבתי של ורוניקה זאת זאתי
פשוט בגלל שלא הסתדר לי כל כך הורוד עם כתום..
היו לה תלבושות יותר מוצלחות..
אפשר גם לשים מאירועים של השחקנים?

Lirchu

New member
דווקא השילוב יפה אבל

זה נראה קצת סמרטוטי.. ולא מתאים לה

irene17

New member
לא יודעת לא אהבתי את זה

וזה מפרק 21 זה פשוט כזה, החולצה הירוקה שמתחת סתם מעצבנת (אולי אם היא הייתה יותר צמודה), וביחד עם החולצה השחורה מלמעלה, פשוט לא אהבתי את זה כ"כ.

snoop cat

New member
מממ...

החולצה הירוקה עיצבנה אותך? חחח איך נפלו גיבורים! ואם כבר - הג'קט של ורוניקה פה ממש מכוער ונראה כמו מדי ב'...

irene17

New member
זה פחות הצבע אלא יותר המראה הכללי

של החולצה. דווקא מה שורוניקה לבשה נראה לי בסדר, לא מהתלבושות הטובות שלה אבל גם לא מהגרועות.

למעלה