ןמה דעתכם על

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
ןמה דעתכם על

בוקי ותורג'י

קראתי כעת שבוקי לקח את ששי גז מפאת אימתו של התורג'י ואיומיו הפיזיים.

agibagi

New member
בדרך כלל לא רואה את התוכנית הזאת, אבל

במוצ"אש אחרון סיקרן אותי בפרומו ...ובעקבות זה אמשיך
להתעלם ממנה . הקומבינות לא לטעמי , החיפוש בעקבות
הגניבה היה משפיל - אם זה מה שמביא ריטינג באמת
ירדו מהפסים ! תורג' ובוקי שישברו לבד את הראש עם
עורכי דין ... לא מזיז לי ...

עב

New member
לא צופה בתכנית

כך שאין לי מושג במה מדובר.
יכולה לספר שהייתי במשמרת מחאה במוצ"ש והיו שם בערך 20 מפגינים ו 15 שוטרים.

milch

New member
לא, לא ננטשו בנתב"ג...

להיפך, נלקחו משם לקרנטינה

נילוס11

New member
יש כנראה,אולי

כי אני לפני שנה וחצי עשיתי "עלייה" לגור מיוחד מהונגריה לישראל.

szobor

New member
פעם היחידה צפיתי בהשרדות

היה מאוד מענין לי כבאמת התופעה של בילבול יוצרות של הערכים דבר מאוד מקובל במדינה. המשחקים שהעבירו ביקורת על בוקי נפלו לרשת בילבול היוצרות שעליהם הסכימו. היתה החלטה לגבי גבול רמיסת הערכים, הוגדר שבמסגרת המשחק מותר לשקר. אם מותר לשקר אז לבוקי היה מותר לשקר שכששאלו אותו על הפסלון שנגנב על ידו שהוא לא גנב אותה. כולם התרגזו עליו אבל למעשה הוא נהג לפי הכללים שהוסכמו. ופה בידיוק ההוכחה שכל ערך שנירמס גורר אחריו עורך נוסף שיכול לפגוע בממציא רמיסת הערך. שקר הוא למעשה גם גניבה . גניבת דעת המשקר. אם מותר לשקר אחריו בקלות נופלים שאר הערכים כגון דניבת חפצים , וכו.לדעתי פרק ההישרדות על גניבת הפיסלון והצלחה חד משמעית של בוקי לשכות בחסינות וזריקת תורגי מהמשחק היה מאוד מלמד על חשיבות הערכים. אותם אנשים שקיבלו את רמיסת ערך אמירת האמת הצרגזו על גניבת הפיסלון ועל העובדה שבוקי שיקר אותם על הגניבה. לתורגי אין שום בסיס משפטי לתבוע את בוקי. על זה נאמר החופר בור לחבירו עלול ליפול לתוכו בעצמו.

קליפסו 8

New member
עקרונית אני לא צופה בתוכניות ריאליטי, אבל יש

קטעי פרומו של תוכנית "הישרדות" במהלך שידורי הטלויזיה, ושם מקבלים מושג קטן מה בערך הולך
שם.

ronnymp

New member
מזל שיש פרומו - בזכות זה יש לי מושג

על מה אתם מדברים

לא - אני לא צופה בתוכנית
רק מקבל טעימה בפרומואים
ובזכות זה יודע שיש שני פרסונות בשמות האלה על האי
ושיש איזשהו עימות בינהם לבין הבנות או משהו כזה .

orlu

New member
VGUBV AK VABV

העונה השנה היא הראשונה שהצלחתי לעקוב.
ואני נהינת בעיקר מהמסר של תרבות הסלבס הריקנית שבוקי הצליח להפריח לאוויר בצורה הכי ריאלית שיש.
בכלל הוא טיפוס, שמעתי שהסיורים שלו בתל אביב מדהימים ,הוא איש צבעוני עם המון ניסיון ותודה לו על שהציף את האמביולנטית הזו על המירקע, זה החל בדורון ג'מצ'י המלך שיצא מלך של ...שלא נדע וכך הוא עף מהר מאוד.

המסר החברתי השנה חודד בצורה בלתי רגילה ועושה גלים באשר לצעירים כובשי המסך ומה עומד מאחוריהם ובתוך פדחתם. ומצד שני אני נהנית לצפות ביכולות ההשרדות ומה זה עושה לאנשים בזמן אמת. אין הרבה אנשים היכולים לעמוד בחשיפה כזו ולשכוח את המצלמות כפי שקורה שם. בהתחלה זו הצגה אבל אט עאט יוצאת הנפש האמיתית.

אני לא יושבת צמודה למסך אבל עוקבת,,,,ייתר הריאלטי זה מחוץ לתחום..העונה של אלכס ביפה והחנון היתה נחמדה אבל כל תכנית שכזו שחוזרת על עצמה חסרת ענייןמבחינתי כי הרעיון מובן.

אז ניצפה באולימפיאדה בנתיים

milch

New member
רוני, רוני, רוני שובבני...

אני שומע צליל זיוף קל, הידע שאתה מפגין הוא מעבר למה שניתן להסיק מפרומויים...

למעלה