ןהם תמיד ברקע

ןהם תמיד ברקע

גם כשאנחנו לבד אנחנו תמיד שלושה פעם איתו פעם איתה אצלי בחדר השינה אתה " בצד שלו " הוא איננו אתה פה לא פתרנו בעיה רק מצאנו תשובה לאהבה .

נוצה

New member
נפלא ../images/Emo6.gif

תשובה נהדרת
נהנתי מהשיר מקווה לקרא עוד חג שמח ופורה נוצה

אפרת.א

New member
סליחה קאזה, letter שאני מתפרצת אבל.

אתם תמיד נשארים או עם השעון או עם ...הגרביים:))) אז.........המבין יבין

אני לא הבנתי!

איפה נשארים עם שעון או גרבים? ולמה אי אפשר גם עם השעון וגם עם הגרביים? ובכלל, מי צריך גרביים בחום הזה? לפרט, לפרט, לא להשאיר דבר לא מוסבר.

אפרת.א

New member
שלשה - זה תמיד אחד יותר מדי...

לא חשוב היכן, לא חשוב מתי - זה תמיד ,,,,,אחד יותר מדי! אך, מי אני - קטונתי... תמיד איתך , איריס.

letter55

New member
איריס איך החיוך שלך אותי ../images/Emo96.gif

שוב משגע והכתיבה שלך כל כך יפה בחרוזים ובפנינים שוב מדברים ועל כוס coffee לא מוותרים כי את לי עולם אחר הן את כל חיי גם אם תרצי לא אוותר לך לקפה listener כל הזמן

אפרת.א

New member
אממממ....העלית חיוך נוסף על שפתיי

כוס קפה - מתי ? קטנה או גדולה? סוכר , סוכרזית? שחור בלי חלב? עם חלב? עם עוגה בלי עוגה? עוגת גבינה או פחזנית? ועוד כהנה וכהנה אפשרויות - אגב, אפשר לממש אחדות:)) (מה שנקרא בשפת העם - - - "גם ו...גם":)) תודה
איריס, שמחכה לראות שוב חיוך "על הבוקר"

letter55

New member
אפרת היי ../images/Emo73.gif

איך החיוך שלך אותי שוב משגע והכתיבה שלך כל כך יפה ידי כתבה ואת אמר נוגיע אני נוסע מקווה לא לאחר אני חוזר לעיר לכן הכנת לי את השיר כשצל נופל על צל ולהסתפק לי בשתיקה וזה ידוע אין מקום פה לצעוק ואני שם לי את זה כחוק

אפרת.א

New member
הצל כמו חלום

לידי פוסע, נצמד, נעמד, נוגע. חובק את צילך חוסה בחובך נאבק, נאנק צילי בצילך. כל צעד, כל שעל, הולך לידי נושקת רגלו לרגלי מושיטה לו ידי מושיט חזרה נופל נעלם בדממה מוזרה. השמש שקעה איי הוא צילי? אלי אופק נסק ואני ? אני שוב - לבדי...

letter55

New member
אפרת תארי לך עולם מאבד עדינות

תארי לך עולם נעשה קר ופשוט אנשים אדישים למישמע של צלילים ואת ואני שהבטחנו כל-כך תומרי לי רק היי אחד ודי את רואה הממתקים והקרוסולת שנגענו הפכו לנמסים והכיכר שבהר נותרה לבדה חלומות הם כבר לא מציאות ועלים ירוקים כך סתם נובלים את רואה אישה קטנה עם תלבושת אחידה בהתחלה סתם שאלה האם את בקיטנה ממממהה לא צחקתי כך עם השיר הרך והקיטנה שלא לדבר על תלבושת אחידה לא יודיע איך עלו לי המילים למחרוזת שכזאת אבל אין עוד

למעלה