מNRG
מ מועדון לקוחות New member 5/2/07 #3 גם אני לא בעד הרעיון הזה ריטה, לדעתי, צריכה כרגע להתמקד במוסיקה שלה ולא להתפרס לתחומים חדשים. ערב טוב, ליבי
גם אני לא בעד הרעיון הזה ריטה, לדעתי, צריכה כרגע להתמקד במוסיקה שלה ולא להתפרס לתחומים חדשים. ערב טוב, ליבי
P Pomodoro New member 6/2/07 #4 קצת מזכיר את נינט ולא שיש לי בעיה עם זה אבל ריטה לוי שרוצה להיות זמרת קצת מזכיר את נינט מהשיר שלנו וגם אני לא בעד... אני רוצה כבר דיסק חדש...
קצת מזכיר את נינט ולא שיש לי בעיה עם זה אבל ריטה לוי שרוצה להיות זמרת קצת מזכיר את נינט מהשיר שלנו וגם אני לא בעד... אני רוצה כבר דיסק חדש...
P PRINCESS GINA New member 7/2/07 #5 אני דווקא אהבתי... ואני אוהב בטוח לראות את ריטה קצת מכיוון אחר... אני מקווה שזה יהיה בערוץ 2 ולא יהיה שייך ל- HOT או YES כי אמא שלי רוצה להתנתק מהם בקרוב
אני דווקא אהבתי... ואני אוהב בטוח לראות את ריטה קצת מכיוון אחר... אני מקווה שזה יהיה בערוץ 2 ולא יהיה שייך ל- HOT או YES כי אמא שלי רוצה להתנתק מהם בקרוב
K KING האחד1 New member 7/2/07 #6 איזה באסה../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif דווקא הייתי בעד הרעיון (היה כיף לראות את ריטה על המסך )... מקווה שסדרה תעלה בכל זאת.
איזה באסה../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif דווקא הייתי בעד הרעיון (היה כיף לראות את ריטה על המסך )... מקווה שסדרה תעלה בכל זאת.