מ- sg1 ל-sg3

מ- sg1 ל-sg3

בשעה טובה עשיתי את המעבר, ויש לי שתי שאלות בינתיים:
1) אני מעבירה את המכשיר הישן לקרוב משפחה. איך למחוק את כל המידע שיש עליו? אשמח להנחיות בנוסח צעד אחר צעד.
2) במכשיר הישן היה לי widget שנקרא מנהל הישומים (כך בעברית). הוא נראה על רשימת הווידג'טים כריבוע ועליו זכוכית מגדלת. על מסך הבית הוא נראה כמלבן עם ספרות, ותחתיו כיתוב: יישומים פעילים. הוא איפשר לי לסגור בלחיצה אחת את כל היישומים הפעילים.
אני לא מוצאת אותו במכשיר החדש ולא בפליי סטור.
יש משהו דומה?

voguemaster

New member
תשובות

1. הדרך הנכונה היא לבצע FACTORY RESET (או איפוס הגדרות יצרן אם בעברית). בעיקרון אפשר לעשות את זה דרך תפריטי ההגדרות אבל במידה וזה לא עובד צריך להיכנס ל-RECOVERY ושם לבצע. תעדכני אם הצליח.
בנוסף, צריך לנקות את ה-SD הפנימי מתוכן. איפוס מע' ההפעלה לא מנקה את ה-STORAGE הזה ולכן זה משהו שצריך לבצע לבד.

* קודם כל, לבדוק שאין שם דברים חשובים שנשארו. תמונות, מוסיקה, סרטים, מסמכים וכד'.
* אפשר למחוק את כל המידע לבד בעזרת חיבור למחשב ומחיקה רגילה לכל דבר.
* אלטרנטיבה היא לבצע FORMAT SD CARD מהתפריטים של ההגדרות. להוציא כרטיס SD מהמכשיר אם יש כדי למנוע בילבול (כרטיס SD נחשב איחסון חיצוני אבל כדי למנוע בילבול עדיף להיזהר).

אחרי שניקית גם את המערכת וגם את ה-STORAGE המכשיר נקי לשימוש.

2. מנהל היישומים ב-S3 - נדמה לי שלחיצה ארוכה על כפתור הבית ובחירת TASK MANAGER תכניס אותך לשם. אני לא בטוח אם יש עדיין ווידג'ט של מנהל יישומים בגרסאות האלה. לדעתי לא.
בכל מקרה זה משהו פרטני לרומים של סמסונג ולא תמצאי אותו בפליי סטור.

הצלחתי. תודה רבה.

למעלה