מ-250 סמ"ק ל-400 סמ"ק

Mr Chelo

New member
מ-250 סמ"ק ל-400 סמ"ק

אני רוכב כבר כמעט 3 שנים על joy max 250
ואני שוקל לעבור לקטנוע בעל נפח 400,
האפשריות: סילוור ווינג 400 (2011+), מג'סטי (2011+).

האם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק?
ומהצד בתחזוקתי טיפולים וכד',
אני כל 3K ק"מ במוסך עם המקס מרווח שוחט,
ב 400 יש מרווח גדול יותר ככה שזה אולי יותר זול אפילו? (זה רק הנחה אני לא ממש יודע)

בגדול אני רוצה לדעת מה ההבדל בין להחזיק קטנוע 250 ל 400.

תודה.

פרארי1

New member
קרא את המבחנים המצורפים

הם אמנם לא חדשים, אבל תקבל מושג לגבי העלויות ובעיקר לגבי היחס בין הכלים השונים.
קח בחשבון שמדובר במחירוני יבואנים רשמיים, אפשר למצוא מחירים אחרים במוסכים שונים.

לגבי צריכת דלק, קטנועי 400 צורכים יותר מ-250, אבל אם אתה על הג'וימקס הלא מוזרק, ההבדל לא יהיה גדול במיוחד (לעומת המוזרק ההבדל כבר יותר משמעותי).

SHLOMY2009

New member
ב400ים

הצריכה נעה בין 22-18, עם יתרון לסינגלים (מג'סטי, בורגמן)
שים לב לעולויות טיפולים ב400, אמנם כל 6K (נראה לי במג'סטי כל 5K)
אבל העלויות גבוהות בהרבה, ושים לב לעלייה בביטוח, אבל אלה כלים ברמה ויכולות גבוהות בהרבה מה250, גם החדשים מבייניהם.

gilbmx

New member
צריכת דלק ב 400

מגיע גם ל30 בנסיעה בינעירונית
אצלי בד״כ 25 - עירוני ובין עירוני משולב.

הנסיך.

New member
סילבר - טיפול כל 12K

אם זה לא פינוק, אני לא יודע מה כן...

(ואני לא אומר מילה על הספה הנוחה שלו, על תאי המטען המעולים והשקע של המצית בתא הכפפות...)

T0MERKE

New member
ב SW-T אין שקע מצית

אפשרי להוסיף, בתא הקדמי השמאלי

jekyll1

New member
מוזר

בסך הכל כלי כמעט מושלם. איך התקמצנו וחסכו בשקע של מצית אגב למה דווקא בתא השמאלי? מה יש שם

SHLOMY2009

New member
הדגם הישן

הוא הוא באמת כמעט מושלם ואז באו הונדה והרסו אותו עם מתיחת פנים קוסמטית על חשבון פרקטיקה, אבל לא לכולם זה מפריע, ולהוסיף שקע עצמאית היא לא עבודה מורכבת במיוחד..

jekyll1

New member
למזלי

לא רכבתי על הדגם הישן כך שאינני מתאכזב. כרגע זה מה שיש .כאחד שלא משכיב בסבובים , משתדל לרכב שפוי הקטנוע הזה בסדר גמור. כאיש טכני אני נהנה מאיכות המוצר והנדסת אנוש. נכון זה עלה כסף הונדה יקרים מכולם אבל אי אפשר למדוד כל דבר דרך החור שבגרוש . נכון שחוסר בשקע לטעינה נראה מוזר, מדוע לא הכינו שקע כזה במפעל.

ETZ301

New member
הייתי בזמנו בהתלבטות דומה...

קראתי את המבחן ההשוואתי, המבחן האחרון מכוון באופן ברור לכיוון המג'סטי.
אלה שאז עשיתי נסיעות מבחן על שניהם ולא הבנתי על מה מדבר המבחן ?
נקודת הזכות היחידה של מג'סטי על פני הסילוור היא התנהגות עדיפה בפניות, מעבר לכך מבחינתי לפחות הסילברהוא רמה מעל בכל פרמטר מעל המג'סטי.

למרות שמצד שני.... הכל סובייקטיבי, הנקודה שאני מנסה להבהיר, תעשה נסיעת מבחן על שניהם ואז תחליט, אל תסתמך רק על המבחנים.

Mr Chelo

New member

למעלה