מ-1 עד 10

R E D E V I L

New member
...

טרוויס-9, המתופף ההכי כלי שאני מכיר. טום-6, הנגינה השתפרה בבוקס קאר, למרות שהוא עדייו מזייף בהופעות. מארק-2, לא עושה כלום חוץ מללוות את טום.

BliNk 1 8 2

New member
טראויס-10, טום-7, מארק-4

והייתי נדיבה.

hen182

New member
אני חושב

טראויס - 8 טום - 6 מארק - 5.5 כי בכל זאת הם לא עד כדי כך גרועים כמו שאתם רושמים!!!

blinkme

New member
אני לא מבינה@!

למה אתם נותנים למארק את ה"ניקוד" הכי מסריח?!?! אחרי טקאביס מארק עושה את העבודה הכי טובה!!!!!

HotPants

New member
הניקוד שלי..

כאילו שאני ממש יכול לשפוט..אני לא כזה מבין.. טום - 5 הוא לא כזה מוכשר הוא מזייף הרבה ואין יותר מ4 אקורדים בשיר בל לדעתי בכל זאת הוא כותב שירים ממש יפה. מארק - 3- אין לי ממש מה להגיד עליו..בקושי שומעים אותו בשירים, הוא מנגן כל הזמן אותו דבר בלי שום סולואים או קטעי בס מיוחדים. חבל. טראוויס- 9.5 מתופף מצויין לדעתי הוא מאוד מהיר ועושה קטעים טובים ואני חושב שהוא מדורג בין הטובים בעולם.. HotPants@

NoSf3ratu

New member
הניקוד שלי

טום - 5 מארק - 7 טרביס - 9 חוץ מה כשהם לא מזייפים הם נשמעים ממש ממש טוב... לדוגמא יש לי את הדיסק The Mark Tom and Travis show (שזה דיסק מהופעות) והם נשמעים ממש סבבה.

R E D E V I L

New member
אני לא רוצה להעליב אותך

אבל צריך להיות ממש מטומטם כדי לחשוב שהם לא זייפו בהופעה החיה! אתה לא חושב שאחרי זה עשו לזה איזה אלף תיקונים בסטודיו!?

NoSf3ratu

New member
Red evil

ברור שעשו שם כמה תיקונים אבל כמה אפשר! חוץ מזה לא בכל שיר הם מזייפים.

R E D E V I L

New member
** Red Devil**

נכון, טום לא מזייף בכל השירים, אבל הוא גם כן זייפן לא קטן.

לינור 182

New member
הם כולם.......

הם כולם 10 זה להקה בפני עצמה, אם נרשמתם למועדון מעריצים שלהם, אז למה אתם מדרגים אות,וחוץ מזה אין פה אף אחד שיכול להגיע לזין שלהם אפילו,ועובדה..... תראו איך הם מצליחים, אז תעשו טובה לעצמכם, ותמנעו דיבורים מטומטמים, ולכו תעשו משהו בחיים שלכם במקום לשבת ולדרג את בלינק! זה כל מי שמדרג אותם ==>

eb182

New member
וואו כמה בוגר

לקרוא לכולם פה הומואים וזה שהם מעריצים שלהם זה לא אומר שצריך לעשות פולחן אישיות ולהגיד שבלינק הם הכי מוכשרים בהכל. בקיצור תהיי בשקט יא הומופובית

t o m 1 8 2

New member
אנחנו מעריצים אותם אבל......

זה לא אומר שאנחנו חייביבם לחשוב שהם מושלמים. לפי יכולת הנגינה שלהם הם לא 10 ונכון שהם מצליחים. אז מה אם דירגנו חס וחלילה אני לא מזלזלת בהם אפילו לשניה

ilbe182ebli

New member
תאמת אף פעם לא חשבתי לדרג

ועכשיו אני לא מצליחה כי כל אחד לפי דעתי מנגן מספיק טוב. מארק מנגן בבס סבבה לטעמי גם טום מנגן מספיק טוב בישיבלי בגיטרה ורק אני יודעת להגיד שטראוויס ממש ממש תותח בתופים..! אני לא מזלזלת ואני יודעת שהם לא מנגנים מושלם אבל הם מנגנים מספיק טוב כדי ליהיות בלינק וכדי שיעריצו את המוזיקה שלהם :) הם מרוויחים מזה כסף וברור שהם עושים מלא תיקונים באולפן! מסכימה עם טום למעלה :)

למעלה