מ-1 עד 10

R E D E V I L

New member
מ-1 עד 10

איפה אתם מדרגים את טום, מארק, וטרוויס לפי יכולת הנגינה בלבד.

carousel182

New member
הדירוג שלי:

טום: 4 ,זה היכולת שהוא מציג בזמן האחרון(בדיסקים האחרונים) אבל בצ´שייר קאט הוא ניגן הרבה יותר טוב, הוא השקיע הרבה יותר, אם הייתי נותן ציון על פי צ´שייר קאט-6 מארק:5 ,מארק עושה מה שצריך בל סולואים מיוחדים,רק מלווה את הגיטרה והתופים,חוץ מקארוסל טראביס:8, הכישרון של הלהקה, מתופף מצוין,קוארדינציה ממש טובה, מהיר וטוב.

ש ו ק ה

New member
טראויס - 8 הוא מתופף מעולה

אבל אני שונאת אותו טום - 9 (מגיע לו!!!) מארק - 8 (הוא רק הבסיסט...) <-- אל תכעסו עלי שכתבתי את זה ככה אני מרגישה וזכותכתם לא לחשוב כמוני!

t o m 1 8 2

New member
טראוויס, למה את שונאת אותו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חוץ מזה שאמרו לדרג אותם לפי יכולת הנגינה שלהם בלבד, ולא בגלל שאת שונאת מישו או בגלל שמגיע לו. איך שטום מנגן בשירים של בלינק באמת לא מגיע לו 9 הוא בסך הכל מנגן איזה שתיים שלוש אקורדים בשיר, כל אחד שרק התחיל לנגן על גיטרה יכול לנגן ככה.

HuRLeY GiRLY

New member
ניקיטה.. את במקרה לא מנגנת על שום

כלי נגינה? טוב לענייננו.. טום- 3... - טום הוא גיטריסט גרוע.. פעם (בדיסקים הראשונים) הוא היה ממש משקיע בשירים.. עכשיו זה שקוף וברור שלא מזיז לו.. השירים שהוא ממציא פשוט גרועים. וכל מי שמנגן על גיטרה יבין אותי.. שזה ממש נגינה גרועה! מארק- בקושי 1.. אני לא רוצה לתת לו 0... הוא רק מלווה את טום באקורדים.. חוץ מלפעמים שיש לו סולו קטן טראוויס- 9.. מתופף מעולה.. הרבה אומרים לי שהוא אחד המתופפים הטובים בעולם.. שזה תמיד טוב לדעת

לינור 182

New member
../images/Emo101.gifהיית מתה!

טום הוא גיטריסט מעולה, ותאמיני לי היית רוצה לנגן חצי ממה שהוא יודע!
או רבע ממארק!
ברור שאת לא מבינה בזה! את צריכה טיפול דחוף!

HuRLeY GiRLY

New member
אני צריכה טיפול דחוף!?

חחחחחחח טום הוא גיטריסט גרוע! אין מה לעשות! הוא גם אף פעם לא למד לנגן! ואני יודעת לנגן מצויין.. תאמיני לי.. טום ומארק לא מנגנים טוב.. לפחות לא בשירים שהם ממציאים עכשיו. ומאיפה את כל כך מבינה בגיטרות וביכולת ניגון שלי?! הא?

R E D E V I L

New member
חחח...

צחוקים איתך? רוצה לדעת לנגן רבע ממארק? קחי באס ותלחצי על סריג כשלהו. יפה! עכשיו ניגנת רבע ממה שמארק יודע. רוצה לנגן את שלושת הרבעים האחרים? תמצאי לך עוד שלוש סריגים ותלחצי עליהם. יפה, עכשיו את ברמה של מארק! שתבינו טום ומארק אף פעם לא למדו אצל מורה, הם למדו לנגן לבד! אני מנגן שנה וחצי לבד ואני לא נופל מטום או ממארק בשום קנה מידה!

eb182

New member
פופ זה פי 1000 יותר גרוע ממזרחית

למרות שגם מזרחית אני לא סובלת אבל לפחות אני יכולה לכבד את זה

למעלה