מ-0 עד 10... איזה ציון הייתם נותנים לפרק של ה-30/7? (הפרק החמישי)
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 31/7/05 #5 10+ יהודית ומיקי פשוט מקסימים!!! וכרגיל רמי ורונן פשוט הרגו אותי מצחוק! וגם מאיה ושרון עשו לי כאב ראש דרך המסך!
10+ יהודית ומיקי פשוט מקסימים!!! וכרגיל רמי ורונן פשוט הרגו אותי מצחוק! וגם מאיה ושרון עשו לי כאב ראש דרך המסך!
ל ללוש המאמוש New member 31/7/05 #7 חחח גם אותי!! "כל שורש אפשרי של ברבר" חחחחח יש לי רעיון! אחרי כל הפרקים (חוץ מהגמר) נעשה מצעד המשפטים הכי מצחיקים של מי ורונן מה אתם אומרים?
חחח גם אותי!! "כל שורש אפשרי של ברבר" חחחחח יש לי רעיון! אחרי כל הפרקים (חוץ מהגמר) נעשה מצעד המשפטים הכי מצחיקים של מי ורונן מה אתם אומרים?
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 31/7/05 #8 מצטרפת!! נכניס גם את הקטע שרונן שר עם מאיה על הבוקר "אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי" שמאיה הייתה כ"כ פורחת {טוב.. מבינה אותה סוף סוף מישהו מחבק אותה}
מצטרפת!! נכניס גם את הקטע שרונן שר עם מאיה על הבוקר "אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי" שמאיה הייתה כ"כ פורחת {טוב.. מבינה אותה סוף סוף מישהו מחבק אותה}
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 31/7/05 #10 טוב אני הולכת לראות ב-VOD קטעים רק של רמי ורוננית ואני ירשום משפטים.. חוצמזה אלה את יודעת לפתור סודוקו?
טוב אני הולכת לראות ב-VOD קטעים רק של רמי ורוננית ואני ירשום משפטים.. חוצמזה אלה את יודעת לפתור סודוקו?
ל ללוש המאמוש New member 31/7/05 #13 תאמיני לי שבחיים לא הבנתי מה זה הרשת הזה עם כל המספרים ולמה כל כך מתלהבים מזה! במילים פשוטות-לא אני לא יודעת
תאמיני לי שבחיים לא הבנתי מה זה הרשת הזה עם כל המספרים ולמה כל כך מתלהבים מזה! במילים פשוטות-לא אני לא יודעת
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 31/7/05 #14 גם אני ככה עוד מהפעם הראשונה שהסודוקו הופיע בעמוד האחרון של ידיעות לא הבנתי. רק שעלה לי רעיון ממש נחמד.. בכל מקרה עם יצא לך להבין איך פותרים תגידי לי
גם אני ככה עוד מהפעם הראשונה שהסודוקו הופיע בעמוד האחרון של ידיעות לא הבנתי. רק שעלה לי רעיון ממש נחמד.. בכל מקרה עם יצא לך להבין איך פותרים תגידי לי