מ ת ר ג ש ת

נעיתה

New member
מ ת ר ג ש ת

שבוע של ריגושים.... אתמול רשמתי את דור לגן טרום חובה זה ריגש אותי כל כך, ישבתי מול פקידה מגעולה ודמעתי כל כך, כל הפולניה יצא לי, אוטוטו כיתה א ובר מצווה וצו ראשון... גדלים מהר הקטנים האלה
וגם, דורי צייר לפני יומיים את הציור הראשון שלו |שאינו שרבוט|, הגננת טוענת שזה בהחלט מדהים בהתאם לגילו, לטענתו זהו המלך של הפרדס, העץ עם הכי הרבה קלמנטינות והוא המלך כי כל הזמן יש לו שמש ואור ואף פעם אין לו חושך
ריגש אותי הבן שלי.

טחג

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שיש סיבות טובות כאלה להתרגש.

אמאדובה

New member
באמת מרגש נורא

בשנה שעברה הייתי עם פרפרים בבטן מינואר עד ספטמבר בגלל הכניסה לגן עירייה. איכשהו ה"כניסה למערכת" מרגישה כמו מעבר שלב משמעותי. והציור מקסים ואכן מרשים מאוד!

נאשא

New member
מרגש מאד

שני הדברים מרגשים לדעתי מאד. מקסים מה שהוא אמר. הלואי שגם לו לא יהיה לעולם חושך. כמה תמים ומרגש.

נייטי

New member
יש לך סיבה טובה להתרגש

אני לא מצליחה לפתוח אצלי את הקובץ כי יש לי בעיה עם הוורד אבל מהתיאור שלך מצטייר גאון קטן אחד! איזה תיאור מדהים! כל הסיפור הזה של הטרומים נשמע לי מפחיד נורא. אני חושבת שאני אזיל הרבה דמעות, ולא רק מהתרגשות, כשאעביר את תומר לידיה הרשמיות של מערכת החינוך. אכן שבוע עמוס ריגושים. שולחת לך מליון ת'אלפים של חיבוקים וניגובי דמעות.

עדיקים

Active member
../images/Emo24.gif אכן מרגש

איזה מרגש זה גן עירוני. אני רק חושבת על זה ומתהפכת לי הבטן ויש לי עוד שנה וחצי לפחות. ציור מקסים.

אל תרוצי כל כך מהר

תהני מהרגע תגדלי אותו בכיף ובהנאה אני כל הזמן חושבת שהליידי מתחתנת לי כבר עוד 13 שנה, 18 לחופה לא?? תתרגשי ותהני הוא מקסים הקטנציק שלך

למעלה