מ"ת עולמדיסק - המשך

ממה???

מה עם ה בונננננזאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

אאררררררררררררגגגגגגגג!!!!!1111אחד

יום אחד היו שתי מפלצות שגרו על הר. יום אחד, בזמן השקיעה, אמרה מפלצת אחת לשניה "תראי, היום מסתיים." המפלצת השניה הסתובבה אל הראשונה, הביטה בה במבט מוזר כאילו זאת נפלה מהירח ואמרה לה "לא, אני חושבת שאת טועה, זה למעשה הלילה שמתחיל עכשיו." המפלצת הראשונה קצת נדהמה מכך שמישהו אומר לה שהיא טועה, אבל החליטה להתעקש "לא ולא, זהו היום שמסתיים." המפלצת השניה כבר החלה להתעצבן "לא! את לא רואה שזה הלילה שמתחיל?!". הראשונה גם התעצבנה "לא! מטומטמת שכמותך! זה היום שמסתיים!!!" "טיפשה חסרת מוח! זהו הלילה שמתחיל!" "היום שמסתיים!" "הלילה מתחיל!!!" "היום מסתיים!!!" "הלילה מתחיל!!!!!" וככה הן התווכחו המון זמן עד שמפלצת אחת לקחה רובה, ירתה בשניה, דרכה עליה, קברה אותה בבור עמוק, הרסה את ביתה עם בולדוזר, הנהיגה פלישת מפלצות, השתלטה על העולם ואז נפל אסטרואיד והרג את כולם. טוב, אז אולי החלק האחרון היה תוספת שלי. אבל המעשה המקורי נשאר עם אותה משמעות. אז שאחד מבין שלושת החכמים פה יגידו לי למה כתבתי את זה ולמה התכוון המשורר, כשתהיה תקשורת כמו שצריך נוכל להתחיל לדבר.

ויימס

New member
כשאתה אומר DM ואנחנו אומרים

אחראי, אנחנו מתכוונים לאותו דבר, פרופסור גורן!
ובכל זאת, המונח DM עדיין עושה לי צמרמורת, פריחה, חלחלה...
אה, וגם נשמע כמו משהו שקשור בסאדו, לא יודעת למה.

תודה רבה!

צדיקה אחת בס... לא, בעצם לא. יופי חכמים שלי! כן, זה היה סרקאזם Or, is it not said "Of course! There will be no cynical people in Terry Pratchett's forum"?? And is it not said "There will be no bloody character sheets, Mister Daniel (hint hint) under a Skottish Skirt"??? ... Ammm... Is it?

למעלה