מ-ת-נ-ת-ק-י-ם - ועד הפעולה

רונאל1

New member
מ-ת-נ-ת-ק-י-ם - ועד הפעולה

חשבתי על כל המשאל הזה. אני בניגוד לאחרים לא מתנגד. אין לי ספק שבקרב מתפקדי ליכוד יהיה רוב להתנתקות ובהמשך גם לכל תהליך הנסיגה, הקמת המדינה הפלסטינית ויצירת חיים נורמליים כא בניגוד למיעוט הקיצוני הקולני. אבל כדי לעשות מעשה ולוודא שבוחרי הליכוד בוחרים נכון, צריך לתת להם גיבוי. לכן אני קורא לכל מי שמעוניין ובעיקר יכול פיננסית, להצטרף למימון מודעות בעתונים: "ישראל בעד ההתנתקות". כל מי שרוצה לתמוך מוזמן לפנות באי מייל. זו לא בדיחה את המודעות הראשונות ברוח הנ"ל תראו כבר בזמן הקרוב באדיבותי.

MS6

New member
אנחנו כבר תחלנו לעבוד

ובעזרת רוב סיעת הליכוד ב"ה נצליח לסכל את הרעיון האנטי-ציוני הזה. חברי הליכוד ברובם יקשיבו למנהיגיהם, אותם בחרו כחברי מרכז, כי הרי ברור שחברי המרכז הם נציגיהם של מתפקדי הליכוד, ובקרב המרכז יש רוב מוצק נגד עקירת היישובים. המזימה תסוכל וברוב גדול מאוד לדעתי! רק נראה למי מתפקדי הליכוד יקשיבו... למתייפיפים כמוך, שמאלן ששונא כל מה שקשור לימין או לאנשי ימין כמוני.

הלוואי ואתה צודק....

האמת שאם אני הייתי מחליט להקשיב הייתי מקשיב לחברי המרכז אבל מאז ששרון נבחר רבים השמאלנים שהתפקדו למפלגה....

ראליסט

New member
אז שרון אנטי-ציוני????

לו מישהו בשמאל היה טוען כך,הייתם בוכים שזוהי "הסתה" נכון???? אז הימין הקיצוני הוא המומחה בהסתה,הן כנגד העבודה והן כנגד הליכוד-יצע המרצע מהשק!

אני לא טוען ששרון הוא אנטי ציוני

אבל אני חושב שהוא פשוט לא ציוני, וחוץ מזה על מה אתה מדבר, אתם אלו שכל מילה שיוצאת לימני מהפה בוכים שזו הסתה.......

ראליסט

New member
אז אתה צריך להתבייש!!!!

ואני לא ממעריצי שרון. אבל מי אתה שתאמר שהוא לא ציוני??? מחר כל מי שלא יסכים עם עמדתך "לא יהיה ציוני"??? אולי אתה דווקא "לא ציוני",בכך שאתה פוסל את רוב העם שלך,שתומך בנסיגה מעזה,כי יש שם מליון וחצי ערבים,שאתה תספח לישראל,בשביל 5000 מתנחלים??? ורד לי ממקס,כי אני עברתי את הגיל של להתייחס ברצינות לאנשים שלא יודעים כלום באזרחות. (בארה"ב,הוא לא היה מקבל זכות בחירה,לו היה מוכיח ידע כה עלוב בחוקייה,או בהיסטוריה של העשר שנים האחרונות שלה,לידיעתך).

אני יגיב לך אפילו

אחרי מה שכתבת עלי בהודעה אחרת ואפילו שהודעתך טיפה מתלעמת וכו'... אני חושב שהייתישבות ביש"ע היא ציונוץ ולכן מי שנגדה מן הסתם הוא לא ציוני, אבל שרון היה ציוני או לפחות ככה חשבתי תמיד אבל הוא עכזב אותי וזתא דעתי, ואני בניגוד אלייך לא יודע אם יש לי את הזכות לקבוע מי ציוני ומי לא מי חכם ומי לא מי נחוץ לישראל ומי לא מי טיפש ומי לא וכו' ולכן אני טוען כי אני חושב ששרון איננו ציוני אבל זאת אך ורק דעתי....

MS6

New member
מה אתה מנסה להגדיר מחדש את המונח...

ציוני?? כל אחד בא ומגדיר לי מחדש מה זה להיות ציוני... ציוני זה להקשיב לרוב העם?? אם ציוני הוא אדם המקשיב לרוב העם אז איך המדינה הזאת קמה בכלל?? הרי עד שנות ה-40 רוב העם היהודי התנגד לציונות. יש הגדרה ברורה למילה "ציונות":" התנועה הלאומית המדינית של היהודים שלבשה במשך כל תקופה הגלות ועד ימינו צורות שונות. עיקר שאיפתה- תחית עם ישראל, הקמת מדינה יהודית עצמאית בא"י וריכוז כל פזורי ישראל בתוכה. המטרה הסופית של הציונות התחילה להתגשם עם הכרזת מדינת ישראל בה' באייר תש"ח" (מילון אברהם אבן שושן). זו ההגדרה של ציונות, ההגדרה היחידה של ציונות.. אז תפסיקו להתפלסף ולפרש את המילה הזאת כראות עיניכם.

ראליסט

New member
סלח לי,

אומנם אני מקבל,שההגדרה לציונות אינה צריכה להתבסס על רוב או מיעוט. אבל מי שיקבע איך נחייה בארץ הזאת-כן יהיה הרוב!!! כי בשם הדמוקרטיה הליכוד היום בשלטון,ולכן אם (חלילה) אינך מקבל את הדמוקרטיה,אין אתה צריך לקבל את עובדת היות הליכוד בשלטון כמשהו ברור,ואולי הפיכה של השמאל (שזה אמנם דמיוני),צריכה להיות לגיטימית בעיניך. אתה סותר את עצמך.מצד אחד אתה צודק שהציונות היא התנועה הלאומית של מדינת ישראל.אבל מהרגע שאתה מקבל ש"הציונות כתנועה לאומית יכולה ללבוש פנים שונות",אזי המסקנה,שאנשים ששואפים לכך שמדינת ישראל תחיה פה בשלום,ותגיע לשגשוג כלכלי,אקדמי וחברתי אדיר,גם על חשבון ויתור על שטחים,הם לא פחות ציוניים (ואולי יותר),מאילו שאומרים "עדיפה א"י השלמה"-היא מסקנה לגיטימית ביותר. לכן עניין א"י השלמה אינו קשור ל"מי יותר ציוני או מי פחות ציוני".ולכן יכול להיות מישהו שבשבילו א"י השלמה זה העיקר-אבל בדרך הורס את שאר המדינה,ואז הוא אינו ציוני (כמו הרוצח עמיר),ויכולים להיות אנשים שמוכנים לוותר על רעיון זה,תמורת חיזוק כוחה של ישראל בתחומים רבים ,ואז הם יותר ציוניים. שרון "אכזב" את הדובר הנ"ל.אוקיי,אבל זה בהחלט לא עושה אותו פחות ציוני.תאמין לי שאותי שרון אכזב לא פחות (נושאים כלכליים,מוסר אישי וכד.).האם זה צריך לעשות אותו "פחות ציוני"??

MS6

New member
זה לא זה...

אתה אמרת שלא להקשיב לרוב העם זה לא ציוני וזה בכלל לא קשור! אני מסכים איתך שמיעוט לא יכול לכפות על רוב כי זהו צעד לא-דמוקרטי, וזה בכלל לא קשור לויכוח שלכם, מה שאני לא מבין זה שכל פעם באים אנשים ומתחילים לפרש מחדש את המילה "ציונות" כאילו ציוני זה אדם שמוחל, שותרן, שרודף שלום ועוד וכל זה שטויות כי למילה "ציוני" יש רק הגדרה אחת, זה הכל. אגב את הפירוש של המילה "ציונות" ניתן לפרש באופן שונה וזו הסיבה שזרמים רבים של הציונות הוקמו.

ראליסט

New member
לא אמרתי את זה!

(תקרא שוב). אבל אינני מסכים איתך שמי שרואה את רעיון א"י השלמה כעיקר-הוא ציוני,בעוד שהאחרים פחות. כל אדם במדינה שרוצה בשגשוגה,בחיזוקה ובהתקדמותה של המדינה-הוא ציוני,וזאת גם ע"פ ההגדרה הבסיסית ביותר של הציונות. לכן אף איש ימין אינו ציוני יותר מאיש שמאל! (מעולם לא הוגדרה התנועה הציונית כתנועה שמטרתה הרחבת גבולות מדינת ישראל).

על תעלב, אבל אתה לא ציוני

תסתכל באינציקלופדיה, ציוני הוא אדם שמאמין שארץ-ישראל היא ארצו וביתו אך ורק של העם היהודי. אתה מאמין במדינה דו-לאומית, וזה כבר לא ציונות.

רונאל1

New member
בדיחה טובה MS6

חברי ליכוד יקשיבו "למנהיגיהם" חברי המרכז...נו באמת...חברי הליכוד לא משתינים על חברי המרכז ובטח לא רואים בהם מנהיגים של אף אחד. אחרי הקומבינה האחרונה של המרכז העלוב של הליכוד, אפילו בוחרי הליכוד נגעלים מכל מה שקשור למרכז. הנצחון בדרך ובינתיים אתה מוזמן להציע את הסלוגן לקמפיין.

MS6

New member
אם הם נגעלים מהם ואפילו לא משתינים.

עליהם אז למה הם בחרו אותם שיהיו נציגיהם במרכז הליכוד?? מה ההיגיון במה שאתה אומר? הרי חברי המרכז נבחרים ע"י מתפקדי הליכוד.

רונאל1

New member
אפילו לא 7% מבוחרי הליכוד בחרו חברי

מרכז וגם המיעוט השולי הזה כבר כל כך נגעל מהם שאני בטוח שהם מצפצפים על מרכז הליכוד ובצדק. נראה לך באמת שכל מתפקדי הליכוד בכלל מתעניינים בבחירות של חברי מרכז? כל אחד שמוכן לתרום 50 שקל למפלגה שהוא תומך בה כבר רץ לבחור חברי מרכז? בכל עיר יש גרעין פעילים קשה של 100-200 פעילים שהם אלה שבוחרים בסניף את חברי המרכז. אני מקווה בשביל התנועה העלובה שלך, שיש לה יותר מ 100-200 חברי מפלגה בכל עיר.

טוב מאוד!!!!!!!!!!

תודה לכם, המשיכו כך. ככה תהפכו את תומכי ההתנתקות בליכוד ל"שמאלנים", ואף אחד לא ירצה להצטייר כחברם לדרך של ביילין ושלום עכשיו. זו המתכונת הבדוקה לנצחוננו. אז קדימה, המשיכו ביתר שאת.

רונאל1

New member
אל תדאג אחי

המודעות לא יהיו ברוח אזרחים תומכי עבודה שמבקשים מהליכוד להתנתק...אלא מודעות של אזרחים תומכי ליכוד שמבקשים התנתקות. תן לי קרדיט, אני לא עד כדי כך טמבל. אחר כך נראה מי יוברח החוצה מהליכוד. ואם הליכוד ימשיך בדרך מצנע, ביילין וחדש וינקה קצת את האורווה שהוא פתח בכנסת מכל הגבריאלים, חזנים, גורלובסקים, יתומים ושות' לך תדע אולי גם אני אתפקד לליכוד.

צריך לבדוק אם זה חוקי בכלל...

אתה יכול לפרסם מודעה בתור תומך ליכוד, כאשר אתה בכלל לא?

למעלה