מ"ת לשחק 4!

פנחסון

New member
ויימס

"אחתוך לעצמי את הגרון? כמה שנים אתה מכיר אותי?" "אתה באמת חושב שאני אקנה ממך נקניקייה?"

האשמדאי

New member
אני לא חושב שהבנתי

העגלה מגיעה, ויימס ונובי עומדים לעלות עליה. אתה עומד שם ומחייך?

אמור ליזול מזה דיבלר?

אני מחייך לויימס שאמר שהוא לא.... אתה יודע... חיוך מלא השפעה....

האשמדאי

New member
המשך למאגרט (במיוחד ../images/Emo3.gif)

את עולה במדרגות והולכת לחדר של גראני. הדלת פתוחה באופן חלקי. היא נפתחת בלי שום חריקה. החדר חשוך ואפל. התקרה, כרגיל, מתקלפת מרוב יושן. החדר קטן יחסית, אין בו הרבה מלבד מיטה אחת, רעועה, וחלון גדול עם ידית שמסוגל להיפתח, מלבד על ידי ידיים אנושיות, גם על ידי מקור, כפת חתול ומגוון שונה של טפרים. אך המיטה ריקה, ועל הכרית שלה מונח פתק נייר קטן...

האשמדאי

New member
נו נו נו!

מה קורה? מצטיין בכיר, מה אתה עושה? ויימס, מה אתה עושה? נובי, מה אתה עושה? מאגרט, הכנתי במיוחד בשבילך המשך
, מה את עושה? קדימה קדימה! העלילה מתחילה להתקדם בצעדי ענק!

האשמדאי

New member
לפני שאתה הולך...

מצטיין בכיר, הספרן רוצה לצאת מחדר התעלומות. אתה מנסה לעצור אותו או משהו? (דגש על ה"מנסה"...)

Senior Wrangler

New member
לא הייתי עומד בדרכם של 180 קילו

של פרימאט. אני רק מייעץ לו לשים מלכודות בין המדפים, לחכות עם רובה ולעדכן אותי על הצלחת הציד. אני כשלעצמי החלטתי לחפש את מוות כי מישהו חייב לעשות את זה. חוץ מזה אני בטוח למדי שיש לכך שהוא נעלם לו שוב כל מיני השפעות שליליות על היקום. סוזאן יקירתי, האם יש לך מושג מדוע, לאן או למה הוא נעלם? (מוות, לא הספרן)

פנחסון

New member
ויימס

מתעלם. עברתי מקודם על הכיסים של ג'ס, להזכירך. מצאתי משהו?

מ א ג ר ט

New member
מצטערת...

פשוט כל הזמן יש לנו עוד מבחנים ומתכונות ודברים כאלו שזה משגע אותי.. בכל מקרה: אני מראה לנאני את הפתק. 'למה נראה לך שהיא מתכוונת??' ואחר כך: 'אם בכלל גארני כתבה את הפתק הזה... אני מקווה שלא קרה לה שום דבר רע'. אני שמה את הפתק בכיס, ויצאת מהבית כדי לחפש רמזים נוספים. משהו מרגיש לא נכון בעולם, גראני נעלמת בלי שום סיבה... אני חייבת לצאת מכאן ולהתיעץ אם אנשים נוספים. אולי מישהו בכפר ראה אותה?

למעלה