מ"ת לשחק 4!

האשמדאי

New member
מ"ת לשחק 4!

אוי, אני כל כך שנון לפעמים. בקיצור. ג'ס מת (סוף סוף) ונובי וויימס מחכים לעגלה. העגלה מתקרבת עם פרד קולון ודיבלר גם הוא מגיע אליהם ומציע נקניקייה בחיוך חלקלק מרוח על פניו. בינתיים הספרן והמצטיין הבכיר נכנסו לחדר התעלומות. אין לי שמץ של מושג מה יש בחדר כי נטע המציאה אותו על הרגע, או שאולי היא מתכוונת לאותו החדר מ"אור מופלא" עם האוקטאבו. לאמשנה. אתם נכנסים לחדר בגודל לא גדול במיוחד, עם קירות אבן חלקים ורצפה פשוטה למדי. במרכז החדר ישנו כן מוזר, בצורה של ציפור שנראית כאילו פוסלה על ידיו של מישהו שחקר צבי יבשה כל ימי חייו. על הכן ישנו ספר, דפיו מיובשים ועתיקים וכריכת העור שלו מהוהה. הוא קשור בשלשלאות ברזל כבדות אל הכן. מסביב לכן נמצא האוקטגרם התמידי, האוקטגרם המיוחד לכשפים עצומים שנמצא שם תמיד, מוכן לשימוש. מכשפים מהסגל יכולים להיכנס, אך הכוח שנמצא באוקטגרם חזק מספיק כדי לתלוש מכל אדם פשוט את עורו בשלמותו. המצטיין הבכיר מוציא מכיסו את המרקר הצהוב ומתחיל לצייר סימנים מוזרים על הרצפה ליד האוקטגרם, כיוון שסימנים מוזרים תמיד עוזרים לכל כישוף, זאת עובדה ידועה. לאחר מכן הוא מוציא את הארנבת, מעמיד אותה בתוך האוקטגרם ונותן לה את הסוללה האלקלית. היא בולעת את הסוללה ואז מוציאה תוף קטן ומתחילה לתופף בו במרץ ובקול מונוטוני. לאחר מכן הוא לוחש כמה מילים ואז מוציא קומקום תה, מכניס שקית תה, חותך בעזרת האולר הקפיצי את שקיק הכמון כדי להוסיף לתבלון, יושב עם התה, שותה אותו ומחכה. באוקטגרם מתחלפים הרבה צבעים, מאדום לסגול ולבסוף אוקטרין. באוקטגרם מופיעה דמות עם ברדס מתוך הערפל. היא הולכת ותמבהרת לאט לאט, ונעשית יותר ויותר ברורה. הדמות מורידה את הברדס ו...

"נכון ממש לא ציפיתם שאני אהיה כאן?"

אמרה סוזאן...

Senior Wrangler

New member
ובכן,

היית ההימור השני שלי אחרי "דמות בגלימה אפורה שלא יכולה להגיד 'אני'". יש לנו כמה שאלות לשאול אותך. זה עניין רב חשיבות. הו יישות שמעבר למישורי הצללים. ואלו השאלות... למה נקניקיות באות באריזה של שמונה ולחמניות באות באריזה של שש?! האם זו קנונייה של ההם??? למה הלחם תמיד נופל עם הצד של הריבה למטה, ו... אה, כן. מה קורה לקסם בזמן האחרון? ליתר דיוק, מאז אתמול. כלומר, מה קורה לעולם?

סוזאן יספיק, תודה

תקרא לי עוד פעם אחת יישות שמעבר למישורי הצללים ותראה את ה-fire poker שלי מקרוב מאוד. האוקטגרם הזה לא באמת מחזיק אותי בפנים, אתה יודע. מה אלה השאלות האלה? בחור מסכן, התמוטטות עצבים? אל תדאג, לא קורה שום דבר מיוחד, סתם מוות נעלם שוב ואני צריכה להחליף אותו, לא משהו שלא קורה כל כמה שנים. היית מאמין שהוא שוב עושה לי את זה? בדיוק הייתי עם לובס... עם מישהו במקום כלשהו, ואני פתאום שומעת "סקוויק" ויודעת שכל השבועות הקרובים כבר אבודים.

lordsot

New member
עוד אוק.

(איזה סטודנטים? אני צריך שמות.ויש משהו מוזר בסטודנטים האלה, כבר יותר משעה הם משגעים אותך. פתאום אתה שומע תיפוף רגליים ממש ממש קרוב. מהמדף הסמוך למען האמת.

אם כן,

אני מציעה שתארוב לסטודנטים האלה בין המדפים, תתקוף אותם ותעניק להם איזה ריתוק נחמד ואולי עבודת הגשה מעניינת, במקום להטריד אותי בנושא. עברו הימים בהם הייתי צריכה לתת עונשים לתלמידים מרדניים, או לפחות ככה קיוויתי. מסתבר שיש פריבילגיות בלמלא מקום של מוות. לא שהייתי קוראת לזה מילוי מקום, זה לא כאילו שאני יכולה לעשות את עבודתי כמו שצריך. עוד שאלות טיפשיות?

lordsot

New member
הפעם איק.

תירגאי, בקרוב תחזרי לכאן כשה אני אתפוס אותם. אני חזר לספריה.

מ א ג ר ט

New member
היי, מה איתי?

כבר עשיתי סלטות בכל הבית של גארני. הדלקתי נרות, קראתי לה, כנראה שהיא לא בחדר שלה עושה תרגילים, ובאופן כללי אין שום בלאגן ששמתי לב אליו. תכף אני אשלוף גיטרה אקוסטית ואתחיל לשיר! (אז לשלוף? למדתי כמה שירים חדשים)

הו לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo5.gif

טוב נו.... תשירי תשירי, אבל רק הפעם אנחנו מרשים לך, בפעם הבאה, רצוי לפני זה שתכיני אותנו מראש כדי שנוכל לקבוע בזמן עם הפסיכולוג... אחרי הכל, אי אפשר בעולם תרבותי לשיר ככה בלי אזהרה!

מ א ג ר ט

New member
אבל הזהרתי!

חוץ מזה, אהת בכלל לא שם! אתה לא אמור לשמוע אותי! בחר לך דמות ותוכל לשמוע אותי שרה או לחילופין, לשלוף סכין מתקפלת מהסוג שקרוב של נובי מוכר. כל זאת רק אם תצטרף לדמות שנמצאת כרגע בבית (כלומר נאני). בינתיים אני מרכיבה את הגיטרה המתקפלת, אז שיש לך עוד קצת זמן להחליט.

בשביל לבחור דמות ....

אני צריך קודם כל להבין אילו דמויות פנויות, כי אני לא רוצה לתפוס דמות של מישהו...

trillian

New member
"על חשבון הבית, כן?"

ואני לוקח את הנקניקיה, וזורק אותה לכיוון חתול תועה בנונשלנטיות. החתול נרתע בגועל, וממשיך בדרכו. אני מושך בכתפיי - במה שאפילו חתול רחוב לא מוכן לגעת, אין ספק שנובי יאכל.

למעלה