מ"תמורפוזה.

האשמדאי

New member
מ"תמורפוזה.

כולכם, כולל דיבלר, חוץ מנובי, נמצאים בארמון של וטינארי. ולא רק אתם. גילדת הרוצחים, גילדת הגנבים, גילדת הקבצנים, גילדת השוטים וכו... אפילו הכוהנים הגיעו. כולם מחכים לוטינארי. הכוהנים כרגיל מתרגזים לראות מכשפים (או לפחות, נציג של המכשפים) עוברים בדלת, אבל הכוהן הראשי דווקא מתקרב אליכם. "שלום שלום." הוא אומר, "איזו קולקציה מגוונת של אנשים ניתן לראות כאן... האם אלה היו המכשפים? מתעסקים שוב בעניינים אסורים... אולי אלו המכשפות מלאנקר? עם כל התרופות שלהן והריקודים לאור ירח, ואולי המשמר..." הוא מגחך לעצמו, חושב שהוא מאוד מתוחכם. נובי, אתה בדיוק עושה פטרול קצר ברחוב, שומר קצת על בניינים מפני גנבי בניינים נבזיים. פתאום אתה שומע... (טאם טאם טאם!!!) צרחה מקפיאת דם (שזה משהו שלא שומעים כל יום באיזור הצללים של אנק מורפורק).

האשמדאי

New member
אממ... זה הוא ../images/Emo3.gif

מצטער אם שכחתי להזכיר את השם המפורש. למרות שאם אני לא טועה זה יונון, או לפחות היונון.

האשמדאי

New member
"לעולם לא!"

"אלכוהול הוא מלכודת לגוף ולרוח!" הוא מוציא סיגריה ומדליק אותה. "אבל אני קצת על הקצה בזמן האחרון, אתה צודק. האלים מתנהגים ממש מוזר לאחרונה... יותר מוזר מכרגיל..."

האשמדאי

New member
כן

לצורך העניין, הוא לידך מרבית הזמן. עצה ממני עליך, נסה להסתמך פחות על נפסים כמוהו. אבל הוא שם אם אתה צריך משהו מיוחד.

מ א ג ר ט

New member
מה פתאום!

כל העיינין בא לי בהפתעה גמורה, אני בכלל לא אמורה להיות פה. אני אמורה לשתות עכשיו תה ו... אולי זה אתם שהרגזתם איזה אל או אלה? וחוץ מזה, אפילו כהנים משתמשים בתרופות של מכשפות. מהמקום שאני באה ממנו יש כבוד למכשפות! איפה המנהל שלכם בכלל?

כמו ג'וק בבית....

*אוסף חול וקצת אבק מהרצפה ומכניס לשקיות נייר קטנות* !אבקת גירוש שדים למכירה! שקית בחמישה דולר ותפטרו מתופעות מוזרות! רק היום!

Senior Wrangler

New member
*מחרחר ריב*

חררר חררר! מה עושים פה... כוהנים??? מה קשורים בכלל כל מיני אנשי דת מצחינים שלובשים גלימות, ממלמלים לעצמם ומקריבים ארנבות מסכנות וחפות מפשע, לפולחן האשקנט ההפוך שאני רוצה לבצע?!

האשמדאי

New member
אנחנו באותה סירה שלכם, אתה יודע

גם אנחנו מנסים לברר מה קורה. אולי אתה באמת הצלחת לברר משהו עם פולחני הכפירה שלך, שאסור ליד אדם להתעסק בהם?

Senior Wrangler

New member
כן! הצלחתי!

ניסיתי לזמן את מוות אבל אז היא *תופס את סוזן ומראה אותה* הופיעה במקומו! היא אומרת שהוא נעלם! נגוז! התפוגג! נראה שהוא פשוט יצא לאסוף איזה לקוח ולא חזר. מעניין מי זה היה.

האשמדאי

New member
יותר ממה שאנחנו...

ניסינו לדבר עם כל מיני אלים. בהתחלה עם איו ואום, ולבסוף אפילו גררנו כמה אנשים מהמנזר של זורפפן, אל הקבצנים בעלי השיער השחור מרחוב טריקל, ותמיד אותה תגובה. כל מה ששמענו היו צעקות "וווייייייי!!!" שמחות של שיכורים.

למעלה