מ-ש-ע-מ-ם

מ-ש-ע-מ-ם

מאז שעברתי לדו"ג אני סובל משיעמום. באוטו הייתי מדליק רדיו, או שם דיסק. אבל על הקטנוע נישאר לי רק לשיר לעצמי. ומי ששמע אותי שר, יודע שאחרי יותר מ-5 שניות הנזק המוחי כבר בלתי הפיך. אז משעמם לי. מה אתם אומרים על אוזיות מחוברות לנגן MP3? כמובן שאני לא מתכוון לשמיעה בווליום היסטרי, אלא בעוצמה סבירה ביחס לרעש הרוח. הבטים בטיחותיים? הבטים חוקיים? הבטי מצב החסה בשטחים?

D the kid

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif"מי ימלל גבורות...

מי ימלל גבורות...
אותם מי ימנה
אותם מי ימנה."

bendoe

New member
בדיוק באתי הביתה להחליף ../images/Emo134.gif

בMP3
רק לאחרונה גיליתי את הדבר המגניב הזה...לשמוע מוזיקה עם אוזניה אחת בווליום סביר (שנהיה כמובן ערים לתנועה) ולשיר בקולי קולות
אבל זה רק בשליחיות...ברכיבה אין מצב שאני ישים מוזיקה
. לפי דעתי כייף...אם זה לא מספיק כייף סע לנס הרים תשכיב חזק בפול גז ותראה שממש לא יהיה לך משעמם

enigo

New member
עושה כאב ראש

ניסיתי כמה פעמים. אני לא מוכן לשים את האוזניות בתוך האוזן, בצורה שחוסמת את רעשי הרקע, ולכן יוצא שאתה שומע את הרעש הרגיל + המוזיקה. אחרי 45 דקות, הייתי גומר עם וואחד כאב ראש...

בדרך כלל על חמור לבן

אבל הבעיה קיימת בעיקר כשאני רוכב אינקוגניטו על קטנוע ג'וירייד. האם הכלי משנה לסוגיה דנן?

FireBird

New member
תראה - זה תלוי

זה מאוד תלוי באופי שלך ובמה ובסגנון הרכיבה/נהיגה שלך/מה אתה מחפש מהרכב עליו אתה נוסע/רוכב. התשובה שעומדת לי על קצה הלשון היא: "זאת הבעיה". (סוג הדו"ג שעליו אתה רוכב - כזה הוא) אבל זה לא יהיה פייר מצידי לתת רק אותה (ציני למדי) אז אני ארחיב, קצת: את סוגי ההנאה שיש ברכב, לא תקבל באופנוע ובשום קטנוע. גם לי יש התקפי נוסטלגיה לרכב שלי, עם 6.1 הרמקולים שבו, לסוע עם החברה בסבבה ולשמוע מוזיקה בעוצמה בלתי סבירה. את הדבר הזה לא תקבל בשום אופנוע. * לדעתי הצנועה והבלתי מקצועית לחלוטין, לסוע באופנוע עם כל סוג של אוזניה תקועה באוזן זה מתכון לצרות. אם אתה כן נהנה מעצם הרכיבה על הדו"ג, תקח (עכשיו או בעתיד) אחד שיספק לך הרבה יותר פאן מאשר הג'וי רייד או כל מכונית אחרת. אם לא, תתרגל. תשיר לנהגי המכוניות ירושליים של זהב.

darda26

New member
נגן MP3

הדבר הכי טוב שקרה לאופנוע התחלתי עם נגן פשוט והיום אני לא מסוגל בלי אז עברתי לIPOOD הרבה יותר טוב כמות שירים פסיכית לגמרי כמובן שאני נוסע רק עם אוזניה אחת ותאמין לי זה מספיק רועש באוזן

bikeoholic

New member
וגם נתפס בחו"ל !

לא מזמן חזרתי מארה"ב . ראיתי הרבה רוכבים שעושים טיולים ארוכים לבד/בזוגות ובשביל להפיג את השעמום מחברים נגן MP3 לשקע... (מדובר כמובן בדגמים שבהם יש את האופציה לשקע.)

WildFade

New member
וואלק - אתה לא מבין כלום

תאמין לי, רק להתיישר אחרי סיבוב על כביש רחב בלי מכוניות
והקונצרט מתחיל
חסר עוד?

למעלה