מ-ש-ע-מ-ם-!

CANDY MAN

New member
מ-ש-ע-מ-ם-!

הכותרת היא בדיוק מה שאני מרגיש! אני אתאר לכם את היום שלי ותגידו לי מה עוד אני יכול לעשות כי אני משתגע! אוקיי, קמים בארבע אחר הצהריים (היום ממש יוצא דופן), מחכים שכל החברים יתעוררו, הולכים לים\לחבר\לאכול משהו בחוץ\רואים DVD, יוצאים מ-11 בלילה בערך עד 4 לפנות בוקר ואז חוזר חלילה.... קמים בארבע אחר הצהריים.... עכשיו, אני משתגע, אין מה לעשות!!! למצוא עבודה אי אפשר כי אני מתגייס בנובמבר ואף אחד לא רוצה עובד זמני, לפתח תחביבים חדשים זה קצת מאוחר מידי (אלא אם יש לכם רעיון) ולהמשיך במצב הקיים זה קצת מבאס ובעיקר משעמם! למישהו יש רעיון שיציל את חיי ואת חייהם של עוד בני נוער משעוממים בישראל?

Ka Dargo

New member
לך משעמם?

אז תאר לך מה קרוה אצלי: אין ים, החברים בכי קרובים הם במרחק נסיעה (ורשיון עדיין אין), לצאת בערב גם אי אפשר כי גם אין לאן, והכי גרוע - אני לא מוצא עבודה! כמו שהבנת האזור שאני נמצא בו קצת דפוק...ד"א אני מתגייס במרץ 2004. בכל אופן זה נורא מרתק לעשות 2438947 פעם ביום את המסלול בין הטלויזיה למחשב...ולכן מה שקורה הוא שכמוך אני ישן רוב היום: מתעורר לקראת 12:00 בצהריים, ער כמה שעות, וב-15:30 חוזר לישון לעוד שעתיים-שלוש. את הערבים אני מעביר איכשהו (עושה כושר וחדר-כושר, יציאות מדי פעם) עד ל-2,3,4 בבוקר ומתחיל מחדש

נזנז

New member
בתיה איזה טלפתיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אותו סדר יום כמו שלי בדיוק
!| טוב אבל בהתחשב בנסיבות שזה קיץ, חופש ואין עבודה גרררררררר אז זה לא מפתיע שיש לנו אותו סדר יום

Anna Karenina

New member
אז ככה...

קודם כל, פיתוח תחביבים חדשים זה רעיון נהדר!
אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל. דבר שני, אני כן עובדת, ויש לי סדר יום מטורף ועמוס...כי בבוקר אני עובדת, וכשאני חוזרת אז כבר מתכננים מה עושים בערב...
אבל אני נהנית מזה, לפחות לא משעמם לי. בכל אופן, לכל אלה שאמרו שאין עבודה...מה דעתכם לפתוח עיתונים? תמיד יש מודעות שמחפשות בוגרי תיכון לחופשת הקיץ. אז זה אמנם מתאים למתגייסים מאוחרים, כמוני, אבל אל ייאוש..!! אם מנסים, מצליחים, וזה בדוק!! בהצלחה לכולם, והמשך חופש נעים.

נזנז

New member
אז בתיה זאת......

מה אתם לא מכירים את בתיה אמבטיה שכנה שלי ????? טוב לא חשוב

למעלה