מ ש ע מ ם פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה מ ש י ח

New member
מ ש ע מ ם פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, כל מי שפה, אבל כולם, באמת כולם תעשו משהו!!!! 5 שעות עד שמגיבים פה על הודעה! אופיר, תשנה את הסקר בבקשה כל השאר, אני פותחת בשירשור מה נשמע ולכל החדשים, בואו נשמע אותכם. מה נשמע? חוץ מזה שכואבת לי הבטן ומשעמם לי אני בסדר. מה נשמע איתכם?

Weird Eyal

New member
משיח.......

מה קורה ילדה? רוצה להצביע מיצנע? חחחחחחח יאללה שיהיה...... משעמם לך?....... אני אגלה לך סוד? כשהייתי קטן והייתי אומר שמשעמם לי אז היו אומרים לי לדפוק ת´ראש בקיר (עכשיו את מבינה למה אני ככה) בכל אופן לא מומלץ אבל........תלמדי אולי לסרוג?...זה נורא מעביר את הזמן......

בל בל

New member
משיח מותק גם לך משעמם? גם לי משעמם

אז בשביל להפיג את השעמום אני מציקה לאחותי בטלפון בצבא ומנסה למצוא לה שמות חדשים וזה ממש כיף ואפילו מצחיק כי יש לי קול מצחיק כי אני חולה אז מצחיק כשאני מדברת אז אני פשוט מדברת ומדברת ומדברת וזה מעביר טוב את הזמן, כדאי לך גם לנסות.

בל בל

New member
טוב, ניסיתי

אם את רוצה את יכולה להטריד אותי פה ועם זה אין בעיה עם תקציב כי גם ככה את מחוברת עכשיו

ChipsMan

New member
מה נשמע?

חרא
לא סתם =] ביום רביעי מסתיימות לי הבחינות. ואז אני חופשי!

בל בל

New member
אני חושבת שהיא התכוונה סבבה לך

על זה שביום רביעי מסתיימות לך הבחינות ולא כתשובה לשאלה מה נשמע. ולכן כן, סבבה לך זה טוב

ChipsMan

New member
תודה על הפרשנות המעמיקה../images/Emo6.gif

חשבת על להיות כתבת פוליטית?

tankgirl21

New member
או טוב מאוד לראות אותך

תגידי לי משהו, זה שאת נמצאת פה בפורום הרבה בזמן האחרון, זה אומר שאת בחיפה?

ה מ ש י ח

New member
אם הייתי בחיפה, באמת נראה לך שהייתי

מבזבזת את הזמן שלי על המחשב??? בחייך!!! יש אנשים לראות, משפחה לבקר, מקומות לצאת אליהם.. הים התיכון להתפרק עליו.. מה שכן, פה בגולן בחורף אין, א-י-ן מה לעשות ובטח שלא לצאת מהבית, ובטח לא לאחת שממש לא רגילה לאלים הקפוא הזה.. מה נשאר לעשות חוץ מלהתקרצץ על המחשב, הטלפון, הכלי נגינה שלי והמלאי ספרים? למרות שהייתי בחיפה שישבת..

למעלה