מ-ש-ע-מ-ם ל-י יש למישהו רעיון?
N Na§tyGirl New member 18/10/02 #6 אולי.... ../images/Emo165.gif תסדרי את החדר? תעשי שיעורים? תראי טלויזיה? תשחקי בכספת? סוליטיר? גולף? תעזרי לאמא לבשל (או שהיא כבר סיימה) שמעי מוזיקה תמיד כיף לשמוע מוזיקה! תלכי לישון תלכי לחברה??? לסבתא?? לדודים??? אמממממ........ אין לי מושג!
אולי.... ../images/Emo165.gif תסדרי את החדר? תעשי שיעורים? תראי טלויזיה? תשחקי בכספת? סוליטיר? גולף? תעזרי לאמא לבשל (או שהיא כבר סיימה) שמעי מוזיקה תמיד כיף לשמוע מוזיקה! תלכי לישון תלכי לחברה??? לסבתא?? לדודים??? אמממממ........ אין לי מושג!
S Snitch New member 18/10/02 #7 המפ.. ../images/Emo88.gif נסה לשים לק על ציפורני הרגליים, ועל ה"פס הלבן" שבציפורן לשים צבע אחר.. (אני לא הצלחתי =\) נסה לפתוח שקית חלב תנובה (עם שפיץ כזה) בלי לשפוך אפילו טיפה אחת נסה ללמוד את הריקוד של הקטשופ סונג (הצלחתי! ) תראה אמטיוי ותספור כמה אנשים (אנשות בעיקר) לבושים יש שם המצא לך אוכל חדש (קולה עם ספרייט פלפל וקטשופ דווקא הולך לא רע ) מקסימום, תמיד אפשר.. להכין שיעורים
המפ.. ../images/Emo88.gif נסה לשים לק על ציפורני הרגליים, ועל ה"פס הלבן" שבציפורן לשים צבע אחר.. (אני לא הצלחתי =\) נסה לפתוח שקית חלב תנובה (עם שפיץ כזה) בלי לשפוך אפילו טיפה אחת נסה ללמוד את הריקוד של הקטשופ סונג (הצלחתי! ) תראה אמטיוי ותספור כמה אנשים (אנשות בעיקר) לבושים יש שם המצא לך אוכל חדש (קולה עם ספרייט פלפל וקטשופ דווקא הולך לא רע ) מקסימום, תמיד אפשר.. להכין שיעורים