מ"ש עונה:5 פרק:2 06/10/03

Elicoz18

New member
מ"ש עונה:5 פרק:2 06/10/03

להלן השרשור הרשמי לפרק השני הממשיך את העונה החמישית. הניכם מוזמנים להגיב בהמוניכם לגבי הפרק. נא לא לענות עם הודעה לא קשורה לפרק. אנא שימו לב, כל הודעה אשר מכילה ספוילר כלשהו, נא לסמן בסימון המתאים
.
והמשך יום נעים.

FDNYCarlos

New member
../images/Emo58.gif omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך קרלוס דיבר במקומו של דוקקק איזה מרגש זה היה!!!! וקיםם מסכנההההה גם החבר שלה מת וגם אולי יש לה איידסס?? אומייגודדדדדיי הפרק הבא נראה מה זה יפה!!!!

Elicoz18

New member
מסכים איתך

ולמה פרק הבא? לא היה פרסומת או משהו ואם את קוראת ספוילרים אז את עושה טעות מתוקה שלי

FDNYCarlos

New member
לא קראתי פרק הבא היה../images/Emo58.gif

פרסומת אחרי זה מה יהיה בפרק הבא לא ראית? מתוק שלי

dottROMEO

New member
כרגע סיימתי לראות!!!../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

וואי איזה פרק!!!!!!!!!! ביום אחד ראיתי את הפרק האחרון של הרביעית ושני הפרקים הראשונים של החמישית ואגב למה שאני הורדתי היה פירסומת לשבוע הבא, עם הנגיף המסתובב וזה... אבל נחזור לפרק השני קרלוס באמת שיחק אותה, מה זה ריגש ב"נאום" שלו די הפתיע אבל ממש ריגש ואיך שדוק ישב באוטו וראה אותם נוסעים ובכה.... יוואו איזה פרק כואב!!!! אחד הכי כואבים שהיו בכל העונות נראה לי וקים בחיים לא חשבתי שהיא תעשה דבר כל כך מפגר! חוץ מזה שהיא נפלה לאיזה שמוק סתום סתם בגלל שהוא סופר ועכשיו יש סיכוי שהיא תידבק ב*** בוסקו מה כבר לא נאמר עליו. נשבע לכם ממש שומעים את הלב שלו נישבר כשהיא אמרה לו בסוף בב"ח "good............ now leave!" ופרד עם האש בעיניים זה היה רגע חזק, ללא ספק שאני אראה את הפרק עוד פעם, פשוט פרק חזק! עכשיו פתאום בא לי לשמור את התמונות האלה ששוות אלף מילים ומקווה שאוכל להשים אותם פה בגלל הבעיה וזה...

apol

New member
דם אני סיימתי את העונה הרביעית...

וגם את פרק 501- נשאר לי רק את 502 איזה עונה שווה!!!

dottROMEO

New member
היה פרק בסדר , אבל אני עוד בשוק

מהעונה החמישית!!! עוד ציטוט : " you not heros!!! non of you! you'r husbends and wives and sons and daughters...." <סלחו לי אם יש טעויות> אבל שהיא אמרה את זה וכולם מסביב עוצרים ומורידים ראש, פשוט עצוב. ניסיתי להשים את התמונה הסופית מפרק 21 זה לא מצליח אולי פעם הבאה. ואופיר-ברוך הבא למועדון האלה שראו ורואים את העונה החמישית, אני הצטרפתי היום. איזה יום יש פרק שלישי?

למעלה