מ=ש=ח=ק=!

חחחחחחחחחח

תאמת עכשיו שאני קוראת את זה אני הורגת גם את עצמי.. חחחח זה היה אחד היציאות

שיווו זה הורג אותי מיסכן אדם

מה קורה למה כולם נישענים עליו מה הוא שידה?

אניי !

אביחיי:תנוו לגדולל בשקטט בארוגבהה בכפרר אושריי:כןן אביחיי אתה צודקק חחח אדם: בחייאתת ערןןןן מהה אני שידהה?!חחח{זכיותת לדוריןן חחח} ערן:אדםם מהה לעשותת אתה נוחחח שרון:תנוו לרקודד בשקטט ..אויי כמה שאני הורססססססס

../images/Emo189.gifחחחח

אביחי:"אושרי מאמי תביא כייף" אושרי:"סבבה אח'שלו" שרון:"שכחתי לקחת ת'תרופות היום.." אדם:"היום אני שידה" ערן:"איזה שידה[אדם] נוחהההה גאון מי שהביא אותה" חחחחחחחחחח עזבו...
צופית

טובב תמונהה חדשהה...

ערןן:באמאא שליי אני יכולל להיות דוגמניתתת אדם:אוו סוף סוףףף ערן לא נשעןן עליי! שרון:פיי איזה משקפיים קניתיי נכוןן מעלפותת?! אושריי:קבלוו קבלוו חיוךך של מליוןןדולרר אביחי:יוווווו איךך אני עייףף!!מתאים לי הפוזה של העייפות נכון?!

עונההה...

ערן: ''וואי וואי איזה שמשששש.. מזל שהבאתי כובע ומשקפיים'' אביחי: ''איזה מזל שיש משקפיים.. אפחד לא שם לב שנרדמתי'' שרון: ''נומי נומי אביחי נומי נומי ניםםם'' אדם: ''איזה מאגניב יצאתי עם הכובע... הא?!'' אושרי: ''אין לי מה להגיד....''

עונהנהנההה....

אושרי: ''אביחי קבל תנועה חדשה שהמצאתי'' אביחי: ''עזוב אותך מתנועות עכשיו.. תביא כיף שניראה קצת מאגניבים'' אדם: ''פחחח.. תראו את ערן הזה.. חושב אני מתלה'' ערן: ''נו אדם תתחשב.. כואבת לי היד השניה גם'' שרון: ''אההה.. הנה דודה שולה בקהל''

למעלה