מ=ש=ח=ק=!

עונה.....

אדם: ''קבלו תהחלקה שדפקתי.. תגידו שלא יצא בנ****'' שרון: ''אדם קבל ח''ח אבל עם כל הכבוד.. השער שלי היום הרבה יותר יפה'' ערן: ''אוף נגמרו לי כל הפוזות.. נו טוב נתפשר על החיוך הממיס'' אביחי: ''טוב אני אלך על הפוזה של הרציני'' אושרי: ''דיי אביחי זה מפחיד אותי''

עונה:

אדם:"סעמקק..התחתון לא יושב עליי טוב.." שרון:"איך הבגדים?!יו..איזה מושלם אני יאללה..זה הולך ככה פשוט לא הולך!!" ערן:"קבלו קבלו'תי..!!גנסטר אע?!מתאים לי..
" אביחי:"רציתם פרופיל?!קיבלתם פרופיל..נו איך?!" אושרי:"אביחי י'קנאי אחדדדדדדדדדד תפסת לי ת'פוזה לי..
בוא איתי לדו-קרב..אני מכסח אותך..אני יגיד לך למה?!כי אני יותר מושלם!!יאללה זוז זוז קצת.."

עונה...

ערנו'ש: ''גשם גשם משמיים כל היום טיפות המיים טיף טיף טף טיף טיף טף מחאו כף אל כף....... נו אושרי תביא איזה מטריה או משו ובוא לשיר איתי''

אה.. יש לי עוד משווווו

ערנו'ש: ''וואלה.. האושרי הזה עשה בשכל שהביא תשמיכי שלו.. שכחתי את שלי בבית... ניראה לי עכשיו מידן יושן איתה.. אוףףףףף גם אני רוצה!''

עונה :)))))

אושרי : נחשו מה יש לי ביד......... ו.. אדם אתה מכאיב ליי ערן : מעניין מה יש לאושרי בידד שרון : זה רק אני או שגם אתם חושבים שאני פשוט הורסס אבייחי: אוחח מגרדד ליי... ערן תקום שניהה תן לי לגרד אדם: וייי פתאום מזה נוח ליי... מזה?11 שמו לי כרית?!! זה מה שעלה לי בראשש... ס=ל=מ=א=ת ב=נ=נ=ו=ת=!

עונה...

ערן: ''היום הלכתי על השנטי... שרון תביא קטורת'' שרון: ''אושרי הרגת אותי! תזיז תראש'' אושרי: ''זה רק אני או שכיבו תאור?!?!'' אביחי: ''חבר'ה תלמדו ממני.. קבלו תפוזה של הלייף'' אדם: ''וואלה שרון אל תשגע אותי.. אני אצבוט אותך בבטן''

חחחחחחחחחחחח אהבתייייי

אתת כל המשחקק בונאהה נבותת יש לי להגיד לכן דברר אחדד!!אתןן מוכשרותת ומצחיקותת בטירוףף חחחחחחחחחחחח ;)

למעלה