מ=ש=ח=ק=!

crazy girll

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אושרי:אל תפריעו!! יצאתי שאקסי ככה.. אדם:היי..זוז טיפה
לא רואים אותי ערן: לא שמים לב שנרדמתי, נכון?! אביחי:יאא...איזה בטן שאקסית יש לי.. שרון:מה אתה מתלהב..גמלי יש בטן שאקסית..

עונהנהנהנהנההה....

שרון: ''נו אושרי תפסתה לי את כל המקום.. זוז קצת'' אושרי: '' חחחח שרון נדפק.. תפסתי לו את כל המקוםםם'' אדם: ''וואלה ערן לא באתה לי בטוב.. תוריד תיד'' ערן: ''זה רק אני או שהחולצה מדגישה לי תעיניים?!?!'' אביחי: ''איזה גנוב אני.. בטמן קטן עלי''

יש לי!!

שרון:
למה אני לא באמצע?!אושרי זוז קצת י'שמן!! ערן:נהנה בנהנה עכשיו אני באמצע!!תיראו איזה פרצוף! אביחי:ח'ברה תחייכו.... אושרי: שרון לא רואים אותי..תעוף מפה..!! אדם:נווו תצלם כואב לי כבר הלסת!!

עונות (גם שנהב פה..)

שרון: אושרי זוז קצת..תפסת לי את כול המקום.. אושרי: די שרון, יצאה לי פוזה יפה מה אתה מפריע?!? אביחי: נו כבר תצלם נתפסו לי השרירים בפנים מרוב שאני מחייך ככה... אדם: שמים לב שנאבד לי המסרק?! או: אזז..ערן.. בא'לך להעיף ת'יד?... ערן: האמת? שלא, נוח לי ככה..בסטלה..חעחע

נטלי חן

New member
יש לי תמונה

מאזה יפה משיר נולד של כ-ו-ל-ם והם כאלה מושלמים אבל זה לא מעלה לי אותה לפורום..אוףףףף אפשר ליכתוה על זה דברים מצחיקים רצחחח

עונה..../images/Emo13.gif

שרון:"נו אושרי עוד משו?!אולי גם להביא לך כרית ושמיכה כדי שתישן עליי וזהו?!" אושרי:"מה לעשות אחי..השומן שלך נוח לי.." אדם:"ערן..צמצם צמצם אתה בא לי לא טוב..." אביחי:"ערןןןןן..אני מבקשש שאני לא ידביק לך איזה זפטה לפרצוף..!!תזיז ת'ידדדדדדדדדד" ערן:"יאללה שתקו כברר...קרציות..תנו לעשות פוזה שהבנות יתאהבו בי..!!"

עונה:

אדם:נו מה כל אחד תופס בי?!לא פלא שאני יושב על הרצפה..שיהיה לי קצת יותר כח להחזיק אותכם!!" אושרי:"אדם שתוק ותן חיוך..כמו שלי לא תצליח אבל..תנסה.." אביחי:"כל אחד הולך על אדם..אני החלטתי על אושרי..אושרי הכתף ש'ך מזה נוחה לי..תקרב קצת.." ערן:"פוזה+להשען על אדם..נו איך?!אני אישית אהבתי.." שרון:"אני החלטתי ללכת על הלוק "הצעיר" אני לא נשען אל אפ'חד..אני מעמיד את עצמי..אויישש...כמה שאני חכם!!"

אממ אני ינסהה

אושרי:פיי איזהה שווה האא יאא אללה ...:) ערן:בונאהה אניי עייף מכלל הצילומיםם האלה..טובב נוו נחחיך בכלל מקרהה שרון:איזהה סקסיי אני שאניי רטובב אביחי:פשש איזה פוזהה מטורפתת דפקתיי! אדם:ערן איזה רגלל שרירית יש לךך חחחחחחחחחחחחחחחח

עונההה...

אושרי: ''שרוןןן.. זה לא פייר גם אני רוצה לעמוד ליד רותם'' ערן: ''אדם בא לך לעזוב לי תרגל כבר?!?!'' רותם: ''נה נה בננה.. אני צילמתי קליפ ש=ל=ם עם הבויז ואתם לא!!!'' אדם: ''שיט.. חשבתי אני מחזיק תרגל של רותם'' שרון: ''אושרי על תבאס.. פעם הבאה אתה עומד לידה.. מבטיח'' אביחי: ''טוב יאלה.. כולכם שתקו ובוא נצתלם כבר''

אממממ....

תמונה קשה... חחחחח שרון: ''לא פייר.. אדם תמיד באמצע'' אביחי: ''להיות?! או לא להיות?! זאת השאלה!'' אושרי: ''אהה.. הנה דודה ברכה בקהל'' אדם: ''אם תתני לי הזדמנות שניהההה אשמור לבך אשמור מכל צרההההה..'' ערן: ''אני הוא איש הברק בא מהמרחק אני גדול אני חזק.. משחק את המשחקקקק''

למעלה