אושרי "איי איי נתפס לי הגב תחפו עליי" שרון "אושרי תרים תמכנס.." אדם "תמהרו בא לי ללכתתת" ערן "לא רואים אותי..שרון תזוז בהמוני" אביחי "יאללה כפיים אנשים !"
אושרי" אייה ניתפס לי הגב איי" שרון"מה מעז לכנס לי לעין איי מה ניכנס לשם?" ערן"מה אני תקוע מאחורה טוב נראה להם שלא אכפת לי" אביחי"יאללה כפיים כולם אחת שתיים שלוש.. נו כבר יחבורה עצלנים" אדם"הפוזה המושלמת ידיים בצד"
אושרי:"חמודות שלי!!אני אוהב אתכןןןןן הכי שבעולם קבלו משו יפה..מרחוק זה נראה כאילו יצאתי מתוך בועה של הגיים בויז אע?!איזה מוכשר אני יאללה..בנות קבלו..יצאתי מהארון אני מאוהב בעצמי!!" שרון:"גם כן הגירוד הזה תפס אותי באמצע ההופעה.." ערן:"אני מעדיף לעמוד מאחורה עם חיוך תמים שיחשבו שאני חמוד למרות שאני כן!!" אביחי:"כפיים כולן ו..
שרון"כול הפעמים שמו אותי באמצע נו מה ניסגר???" אדם"מה דעתכם על הפוזה החדשה שלי?" אושרי"אדם באמת מה היידים שלך עושות שם?!" אביחי"איך אני נראה עם המישקפיים האלו נחשו כמה עלו לי?" ערן"יאללה בוא נסיים....."
אדם:אופ אני חייב לעשות מנהג מגונה של בנים אבל פשוט מגרד לי ה-*** (לא לקחת אישית אני חולה על אדם ....) שרון:בואנה אני חייב לסדר גבות אבל השער שלי יצא פצצות בעצם הוא תמיד יוצא פצצות אושרי:אחח איזה תמונה איזה חיוך יצא לי אני פשוט הורס החיוך הזה מוקדש לברוש (הבובע) אביחי:אני עצבני היום רצח המשקפיים התעקמו לי לאללה והכל בגלל אושרי שהחביא לי אותם מתחת לספא.... ערן (אחרון חביב כפרעליך...):יוו קלטו איך אני דומה לאושרי כהן מה לא?!אבל אני יותר חתיך זה לפחות מה שבר (אני) אמרה לי...
שרון:"קבלו קבלו ת'דוגמן שבי" אושרי:"אין לי כח לעשות פוזה..בנות..קבלו ת'חיוך המושלם שלי..נו אדם אתה הורס הכל תזוז קצת עם הידיים!!" אדם:"יו יו" אביחי:"איך המשקפיים החדשות שלי?!מהממות אע?!" ערן:"כולם חושבים שאני דומה לאושרי כהן,קבלו הוכחה שאני יותר מושלם ממנו!!נו איך הפוזה?שיטט..יצאתי שוב כמוהו.."