מ ר י פ ו פ י נ ס ! אוטוטו יוצא הסרט מחדש לאקרנים, ובדיבוב לעברית. מדהים ! לכו לראות...
ט טומיתם New member 12/6/05 #1 מ ר י פ ו פ י נ ס ! אוטוטו יוצא הסרט מחדש לאקרנים, ובדיבוב לעברית. מדהים ! לכו לראות...
N Nemo המקורי New member 13/6/05 #3 נמנמנמ ראית את הכתבה שעשו עליהם בחדשות? היא לא נשמעת כמו עצמה (נינט) זה מוזר.... היא ממש נשמעת אחרת
D dalitשל הצאט New member 15/6/05 #6 נינט מדבבת את מרי פופינס ??? וואי וואי וואי אני לא מאמינה , אני כל כך אהבתי אותה בכוכב נולד ושמעתי שבשיר שלנו היא מהממת (יש לי הוט , סורי) אני בטוח אלך לראות רק תגידו לי , למה היא לא מוציאה דיסק , מופיעה , למה??
נינט מדבבת את מרי פופינס ??? וואי וואי וואי אני לא מאמינה , אני כל כך אהבתי אותה בכוכב נולד ושמעתי שבשיר שלנו היא מהממת (יש לי הוט , סורי) אני בטוח אלך לראות רק תגידו לי , למה היא לא מוציאה דיסק , מופיעה , למה??
H Hippie Jeannie New member 15/6/05 #7 באמת לא דיברתי על נינט כמו שכבר אמרתי, נינט אומנם מדובבת את השירים, אבל חברה בפורום שלנו (גברת עדי קוזלובסקי) מדובבת את מרי פופינס כשהיא מדברת.
באמת לא דיברתי על נינט כמו שכבר אמרתי, נינט אומנם מדובבת את השירים, אבל חברה בפורום שלנו (גברת עדי קוזלובסקי) מדובבת את מרי פופינס כשהיא מדברת.
ט טומיתם New member 13/6/05 #4 כפרונה קטנה...../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif
N Nir5L New member 16/6/05 #13 אם לא שמתם לב... אז עדי קוזולובסקי (זאת שמדובבת את מרי פופינס) פתחה בעצמה את השרשור.. קוראים לה טומיתם...
אם לא שמתם לב... אז עדי קוזולובסקי (זאת שמדובבת את מרי פופינס) פתחה בעצמה את השרשור.. קוראים לה טומיתם...