מ ר ד !!!

מ ר ד !!!

אולי זה לא המקום הנכון להצעה, אבל בכל זאת אני מרגיש קשר. תארו לכם עולם שבו המנהלים הם האנשים הכי עניים במדינה, הם נאלצים לשלם שכר גבוה לכל עובדים באשר הם (שומרים, מנקים, עובדים כללים) ולא נשאר להם כמעט כלום לעצמם! אולי זה קצת הגזמה, אבל לא יכול להיות שאנשים יקרעו תתחת בשביל כמה שקלים לשעה, בזמן שהמנהל נוסע כל שעתיים לטייל בשוויץ. אין שום דבר מבזה בעבודה, אלא בגלל השכר שמקבלים עבורה. אני מציע להתארגן (בהדרגה כמובן) ולעשות מרד נגד שכר המינימום. מי שמרגיש כמוני מוזמן להביע את דעתו ולהצטרף לחיזוק ההתנגדות לניצול. תודה ויום טוב

זה ציניות?

לא יודע למה התכוונת, אני חושב שהמצב פה בארץ יכול להתפתח לכיוונים ממש גרועים, ובין היתר להקצנה בין מעמדות. וכן, אם כבר אמרת מדורה, אז אני נאיבי ומאמין בשיבטיות.

jdpworld

New member
הגרוע

כבר פה...אנשים כל כך רגילים שבכלל לא שמים לב. אבל במידה ומצפה אתה לאיזה "ביחד" שיוציא העגלה מהבוץ צר לי לאכזבך... זה "הביחד" שהכניס אותה לשם.

הייתי אומר זה פסימזם פה ולא פציפיסם

אני לא אומר שצריך מחר לעשות שביתה, למרות שאם היה אפשר אז למה לא, אבל לא צריכים לקבל את מה שמכתיבים לנו. אם נהיה בעלי חזון משותף, אפשר ליצור איזו מציאות שנרצה, אנחנו פשוט מודכאים, ולא מאמינים שאנחנו יכולים להגשים את עצמנו.

jdpworld

New member
ניסית לחשוב

על מדינה שראש ממשלתה מסוגל לומר לאזרחיו שאין מה לעשות בקשר לטרור מלבד לחרוק שינים ושזה ימשך להערכת המומיחם כשש שנים עד שיתיעפו שם בצד השני...ולא רק שלא לעוף מהכסא אלא פוליטית להתחזק. אנשים בכלל לא זוכרים שמגיע להם חיים שהינם קצת יותר מלנשום לאט ולחפש מכסה.

למעלה