מ.ק 22

mominman

New member
מ.ק 22 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ריענון קל מעניין האקדמיה ... פרק 6 היה ממש מעולה , ממש ... הפסדתי את התתחלה , אך לפי מה שהספקתי לראות זה פרק מושלם !!! זה בין הפרקים הטובים , אני אהבתי את הקטע שמראים את אחמד חופר בור , רואים שליח דואר עובר שמה , ואז את "דיגרר" ואז את הרוסיות מפרק 3 ... ואז מראים כאילו זה מבוך שצריך לקשר בין העכבר לגבינה .... ח-ה ח-ה
אם תשאלו אותי , אני אוהב את הבדיחות הקטנות במ.ק22 .... זו הסדרה הכי הכי יפה שיש !!! ואני מאוהב בה !! אני כבר הולך לשנות את החתימה ... והנה דירוג הפרקים עד עתה - 1 - מעולה , התחלה של ידידות נפלאה ..!! 2 - יותר מעולה מקודמו , אין ספק ש... נ ה נ ת י ..!! 3 - הפחות אהוב עליי עד עתה, אבל לא לשכוח שלמ.ק אין כשלונות ... 4 - האהוב עליי ביותר , מלא בדיחות קטנות שגורמות לך להתהפך ... 5 - חביב ++ ... יש מקום לשיפור .... 6 - לפי מה שראיתי , תופס מקום נכבד ברשימה ועובר להיום האהוב עליי ביותר ..!! זה סיכומי ...

mominman

New member
../images/Emo103.gif נסיון חתימה ../images/Emo103.gif

ואם כבר נכנסתם אז רק שתדעו שמ.ק22 היא הסדרה הטובה ביותר עליי אדמות... נקודה .

אסִי

New member
../images/Emo45.gif מסכים בחלק מהדברים...

לדעתי פרק 5 היה יותר טוב מפרק 6.

אסִי

New member
הקפצת הודעות

ההקפצה נעשית בתפוז אנשים ע"י כתיבת 10 תווים ויותר בתוכן ההודעה ו/או הוספת אייקון/נים.

oferfr

New member
לא מסכים

5 ו-6 שניהם מצויינים. אבל - 5 מאד מצחיק, 6 מצחיק ומתוחכם. ראה את ההודעה החדשה שלי.

Velma Kelly

New member
גם אני חושבת בערך כמוך!

אני ממש ממש ממש אוהבת את הסידרה וכמובן שאין כמו חנוכה!! אני מעריצה שלו
אני לא זוכרת את הסדר של הפרקים אז פשוט קטעים שאהבתי:
שוקרון: לא מדברים על זה עם אף אחד אין לכם אישור לדבר על זה! חנוכה: לדבר על מה? שוקרון: בדיוק חנוכה! חנוכה: בדיוק מה? שוקרון: יפה מאוד חנוכה: מה יפה מאוד? שולמן: זה שכאילו שכחת מה שקרה אתמול בלילה.. שוקרון: שולמן! הרגע אמרתי לא לדבר על זה! חנוכה: לדבר על מה?.. (ואז זה ממשיך עוד איזה 7 פעמים
)
שהכתבת הזו מראיינת את מיכל על הבחינות לטייס ומיכל אומרת לה אין לא יכולה יש לא רוצה. ואז המראיינת אומרת לה אבל במקרה שלך יש לא יכולה. לא יכולה ללכת, לא יכולה לרוץ, לא יכולה להיכנ לחדר בלי שאנשים יגידו איייכס! מה זה הדבר הזה?!
הקטע עם רייכל וגרוניך - היה גדול
שחנוכה מדבר עם הקניבלים בבוקר: Good morning sir
שחנוכה מציע לפתוח מרכז קליטה
כשעאבד מנסה לשנות את ההיסטוריה במיוחד עם משה
"אם רק יכולנו לחזור אחורה בזמן.."
יש עוד מלאאא אבל זה מה שעולה לי בראש כרגע. באמת סידרה מעולה

mominman

New member
מה דעתכם על הקמת אתר רשמי ?! ../images/Emo12.gif

מה דעתכם על הקמת אתר רשמי למ.ק ?? לי יש ידע ונסיון בתחום , מה דעתכם על כך ? ומי רוצה להצטרף ?

אסִי

New member
אתר רשמי לא נראה לי...

כי יש אתר רשמי של הסדרה באתר האינטרנט של ערוץ ביפ. אפשרי אולי יהיהמ לפתוח אתר מעריצים לסדרה.

אוש7יתי

New member
אני אהבתי בפרק 6

שכל פעם שחנוכה (שלומי חנוכה
\) ושולמן מקבלים עונש חנוכה אומר "לא נורא שולמן אנחנו נצא מזה" חחחחחחחחח "קיבלתם 30 מאסרי עולם!" "לא נורא שולמן אנחנו נצא מזה!"
אני אוסיך משו על מ ק בחתימה אני אחשוב מה אולי את זה....

H i L o L a

New member
באמת תוכנית גדולה../images/Emo70.gif

אהבתי אתמול שהם "מה הוא עושה כאן" ככה 70 פעם,עד שהגיעו לאיש הכחול "אני? אני בכלל מסיפור אחר"
ובכלל תוכנית מעולה שמשתבחת עם הזמן

S H I L G I

New member
חח כן זה היה פרק מעולה../images/Emo6.gif

היה שם כמה בדיחות מתחכמות כאלה..אהבתי נורא

אוש7יתי

New member
אם מישו רוצה

יש לי את פרקים 1,2,3,4,5 במחשב אם אתם רוצים שלחו לי מסר עם האי סי קיו שלכם.........

mominman

New member
../images/Emo9.gifגם לי יש את כל הפרקים ...

אגב אסי , האתר שבביפ בכלל נחשב כ-"אתר" אלא סתם כפינה באתר של ביפ ... לא אהבתי , מישהו רוצה לעזור !??

AmiTutiT14

New member
הכי אהבתי את הפרק "זאב זאב".

היה אחלה
ואתאהבתי ברעיון שלי, שזביק הזאב של שולמן חנוכה דומה מאד לעומר וגלעד פרידמן

mominman

New member
נו אז מי פה איתי ?!

אם אתם רוצים אייסיקיו - יש בכרטיס האישי שלי ...

m a z i ohayon

New member
מה זה מ.ק. 22? שווה צפייה?

וכן- אני יודעת שזאת הסדרה הזאת על הצבא - ראיתי את הפרסומת אבל אתם מדברים עליה הרבה - שווה צפייה? למישהו בא לספר לי קצת על הסדרה מה קורה שם ובאיזה שעות וימים זה?

ממש ממש שווה צפיה! מ.ק22 זאת סידרה

ממש טובה! גם אני בהתחלה לא ממש חשבתי שזה משהו מיוחד לפי הפירסומות אבל בפרק הראשון פשוט התאהבתי בסידרה הזאת! בין הסדרות הכי טובות בביפ! ביום ראשון שעה 22:00. ויש עוד כמה ימים בשבוע אבל שידור חוזר. אני ממש ממליצה לך לראות אותה!!!

למעלה