מ.ק 22 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
ריענון קל מעניין האקדמיה ... פרק 6 היה ממש מעולה , ממש ... הפסדתי את התתחלה , אך לפי מה שהספקתי לראות זה פרק מושלם !!! זה בין הפרקים הטובים , אני אהבתי את הקטע שמראים את אחמד חופר בור , רואים שליח דואר עובר שמה , ואז את "דיגרר" ואז את הרוסיות מפרק 3 ... ואז מראים כאילו זה מבוך שצריך לקשר בין העכבר לגבינה .... ח-ה ח-ה
אם תשאלו אותי , אני אוהב את הבדיחות הקטנות במ.ק22 .... זו הסדרה הכי הכי יפה שיש !!! ואני מאוהב בה !! אני כבר הולך לשנות את החתימה ... והנה דירוג הפרקים עד עתה - 1 - מעולה , התחלה של ידידות נפלאה ..!! 2 - יותר מעולה מקודמו , אין ספק ש... נ ה נ ת י ..!! 3 - הפחות אהוב עליי עד עתה, אבל לא לשכוח שלמ.ק אין כשלונות ... 4 - האהוב עליי ביותר , מלא בדיחות קטנות שגורמות לך להתהפך ... 5 - חביב ++ ... יש מקום לשיפור .... 6 - לפי מה שראיתי , תופס מקום נכבד ברשימה ועובר להיום האהוב עליי ביותר ..!! זה סיכומי ...
ריענון קל מעניין האקדמיה ... פרק 6 היה ממש מעולה , ממש ... הפסדתי את התתחלה , אך לפי מה שהספקתי לראות זה פרק מושלם !!! זה בין הפרקים הטובים , אני אהבתי את הקטע שמראים את אחמד חופר בור , רואים שליח דואר עובר שמה , ואז את "דיגרר" ואז את הרוסיות מפרק 3 ... ואז מראים כאילו זה מבוך שצריך לקשר בין העכבר לגבינה .... ח-ה ח-ה