מ.ק 22 מעתיקים!!

p r u d e n s

New member
ח../images/Emo176.gif

אהה ואם אתה כבר פה אתמול הייתי בחתונה ושמו את מאיה היא ואף אחד לא ידע את המילים, אבל אני כן ידעתי מהקליפ שלך ואז כולם חשבו שאני מבינה גדולה חיחיחי

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ההורים שלי היו אתמול בחתונה...... והם אמרו לי שגם שמו להם את השיר......... אולי זה סתם צרוף מקרים אבל........ זה היה באולמי הנסיכה בחיפה אולי

p r u d e n s

New member
בעעעעע../images/Emo176.gif

אני הלכתי לבני והילה
אבל אכן הייתה חתונת כהן באולם
נראה לי שהם הלכו על חתונה באחוזה, לא?

פפחחח.......מאיפה לי../images/Emo35.gifחחחחחחח

ההורים שלי היו שם... חבל
חשבתי אנחנו כבר קרובות משפחה....חחחחחחחח

י ו ל י 16

New member
חחחחחח

אני עוברת בין ההוגדעות פתאום אני רואה "עעעעעעעעעעההההה" יש ידעתי שזאת את :)) אני עדיין נקרעת מהתמונה ששלחת לי

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחח את פהההההההההההההההה
מצחיקולה...כל כך קל לזהות עמוד בין כולם?

just me2

New member
לקחו השראה???

רק להבהיר-אני אוהב את שתי הסדרות אבל אל תגזים ותגיד שהיוצרים של מ.ק לקחו השראה.. הם אשכרה תרגמו את הסדרה, אם זה בהומור השחור, או בשתיקות הארוכות.. ואם זה שמתם לב.. בסאות פארק הכל עגול ובמ.ק הכל מרובע.. חוץ מזה, נראה לי שכל המטרה של הסדרה היא לחקות את סאות פארק

yuvalmadar

New member
בטח

זה הדבר הראשון שראיתי כשראיתי את הפרסומת. זו סאות' פארק ישראלית.

yuvalmadar

New member
זה לא נשמע לי כל כך נורא...

יש לsouth park גם קטעים טובים, ייתכן שיש מה להעתיק...

Glenfiddich

New member
ברור שנם מעתיקים

אבל זה כל היופי היה פרק שהם העתיקו מET היו המון פרקים שראו שזה הומאג' מדויק לסצינה מסוימת מסרט ואותי זה רק עו ד יותר הצחיק ,הם אפילו לא מנסים להסוות את ה"העתקה" כי זה לא העתקה זה מחווה אני יודע שאני לא שייך לפורום אבל הייתי ממש חייב להגיב

just me2

New member
סאות פארק לא העתיקו מאיטי..

יש הבדל בין להעתיק ללעשות פארודיה

טוב רבותי נראה לי שנחתוך פה

אני מעדיף שלא יהיה ריבים הקשורים חבל להרוס את כל הקשר הטוב שכולם יצרו פה אחד עם השני. אנחנו באנו להתגבש בפורום הזה לא לריב תקחו לתשומת לבכם שיהיה לכם לילה טוב רועי

למעלה