מ.ק. 22,מידע ושאלות.

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
מ.ק. 22,מידע ושאלות.

כמה שאלות: (קיטבג) אסף הראל אמר בפסטביל הקומיקס והאנימציה שהוא לא יעבוד על עוד עונה בגלל התוכנית שלו,שהתבררה בסוף כ"כל לילה עם אסף הראל". מצד שני,בפורום של מ.ק. 22 אמרו שמתוכננת עונה שניה בסביבות אוגוסט שתשודר בביפ ואחר כך בערוץ 2. קטעים מצונזרים...באותו פסטיבל קומיקס,הקטעים המצונזרים היו בסך הכל הפרק של הרובו רבי,וקטע קטנטן שנחתך בחלק 9 (גם בביפ),שבו יש בדיחה על קשת.מה שמצחיק שההפקה טעתה בקלטת,ככה שבעצם לא יצא לי לראות את הקטע הזה.אבל אני הייתי ביום הראשון...אולי ביום השני הם כבר תיקנו את זה. מה שיש בפלאפון ESC אלו הקטעים האלו? פפפ,אוקי,ראיתי בקאזה משהוא של "לובה בתפקיד אורחת במ.ק. 22" שלא הצלחתי להוריד.איך דבר כזה,נכון? אוקי,ולסיום...יצא בסוף משהוא מ"הסיפור שלכם בצבא?" - קטע של מ.ק. 22 שהצופים כביכול כתבו? באתר של מ.ק. 22 הגיעו עד לשבוע האחרון של התחרות,אבל לא כתבו בכלל איזה קטע זכה.

כל מה שאני יכולה לעשות

זה להמליץ לך לשאול בפורום כל לילה אסף לפעמים עונה שם אולי הוא יעזור לך בשאלותיך. ונראה לי שיש פורום מ.ק.22 אם איני טועה תנסה גם שם...

c 0 w

New member
מ.ק 22../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

יההההההה איך בא לי כבר עונה שנייה ובנתיים אין פורום, הוא יחזור לפעילות בעונה השנייה :)

למעלה