מ ק נ א ו נ א ו

makanaonao

New member
מ ק נ א ו נ א ו

בעקבות כמה שינוים שחלו החלטתי לשנות את שמי למקנאונאו למישהו יש מושג מי אני ומה שמי?

ביום שני היית אנרכיה....

ביום שלישי ורביעי היית "מוכר גפרורים" והיום אתה, מה
מקסימושששש....תעזרי לבן-אדם לפני שיבואו ה"אחים בחלוק לבן" ויקחו אותו....הוא שכח לקחת את הכדורים כבר כמה ימים והמצב נהיה מאוד גרוע...ממש קריטי...אני אפילו לא בטוח שה-
יעזרו....

DJNYC

New member
אתה מהמר רק על אלו שכבר החליפו בעבר

מצד שני, זה הדבר היחיד שאתה יודע על הבחור.

ודאי שאני מהמר עליהם....

ולא רק בגלל שהחליפו ניקים.... האמת שאין לזה סוף ואתה יכול לשבת פה יומם ולילה ולהתחיל לנחש שם אחרי שם עד שאולי תגיע לתשובה הנכונה...ואני בכלל לא בטוח שמי שכתב את ההודעה אפילו יודה באם נחשת נכון או לא...זה משחק שכל הקלפים נמצאים בידי הכותב והוא שולט עליהם.....למשחקים אין צ"אנס...אם הוא רוצה הוא יודה ואם הוא לא רוצה הוא לא יודה... בוא ואשאל שאלה אחרת: אולי בכלל זה אני שהכנסתי עוד ניק ומנסה לשטות בחברים?? לא שעשיתי את זה אבל בהחלט יכול לקרות ואין דרך להוכיח את זה. (שאלתי את השאלה רק כדי להדגיש נקודה) אני את "הקלפים הוירטואלים" שיחקתי ובזה סיימתי...מי שרוצה שימשיך....

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif לא יודע וגם...

לא רוצה לבזבז יותר זמן על זה...יש לי דברים יותר מעניינים לעשות בחיים מאשר להתעסק בשטויות כאלו....

תותי-בת

New member
מי שכתב?... אולי זה מי שכתבה?.. רמז חשבתי שאני שווה יותר משלושה ניחושים... בסופו של דבר אני אומר מי אני ומה שמי, חשבתי שהמשחקון שלי יעורר את הפורום הזה ששרוי בתרדמת חורף של דובי הקוטב הצפוני, כנראה שטעיתי.

תותי, תותי, תותי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ככה עושים לחברים
האמת שאף פעם לא הייתי מנחש שזו את...בכלל לא היה עולה בדעתי....חוץ מזה: היית צריכה לפחות להכריז שזה "משחק"
ולכל משחק צריך שיהיו לפחות כמה כללים, לא? דבר אחד אני כן אנסה לנחש: השם שבחרת נשמע מאוד "תיאלנדי" אמת?

makanaonao

New member
פיטי היקר ../images/Emo23.gif

למה לא היית מנחש שזו אני? כי אני לא מתחדשת?
והכרזתי ש"מי אני ומה שמי?" - הרי זה משחק ילדים ידוע!!!
השם שבחרתי הוא לא תאילנדי בכלל - הוא דווקא תוצרת הארץ ואת פירושו לא ניתן לגלות (סוד מדינה) עמך הסליחה
מקנאונאו

ruben53

New member
ואני שיניתי את שמך ללולי-בר..למה?

אינטואיציה נשית? לא..סתם...כתבתי לך בשרשור בנוגע לקישור לאלבום התמונות..למענך גם מביא את זה שוב..ציטוט: "את הקישור לאלבום..ברגע שתקבלי אולי תשלחי אותו גם אלי?גם לי אין!!"..אין בעד מה...

ruben53

New member
גפן כנראה הורידה את התמונות

מהאינטרנט..למה?אולי היא תענה לנו..

Gefen

New member
רובן.... בלאו הכי אין לך גישה

כי טרם שלחת תמונה... אז על מה בדיוק אתה מתלונן? ולשאלתך (בכל זאת כי אני נחמדה) - לא, גפן לא מחקה שום תמונות מהאנטרנט, האלבום חי וקיים. ייתכן שאחרי זמן מסויים הלינק פשוט נמחק ואז צריך לשלוח אותו מחדש, אחרת אין לי הסבר למה זה לא עולה. גפן

ruben53

New member
חיבוק|גפן חמודונת,מאחר וכתבת

שאת מאוד עסוקה ולא ענית לאימייל שלי (אישורך על קבלת התמונה שלי)הצעתי לתותי בר(לשעבר?)להשיג את הכתובת לאלבום מותיקי הפורום,חס ושלום לא היה פה נסיון לעקוף או לפגוע בך..|סליחה

Gefen

New member
רובן זה בסדר..

מבטיחה לשלוח לך את הקישור בהקדם..עוד בסופשבוע הזה ולא, לא נפגעתי.. אל דאגה, אבל נחמד לדעת שיש אנשים שעוד יודעים להתנצל כשנדמה להם שפגעו במישהו.. שתהיה לך יופי של שבת
גפן

למעלה