מ"צ זה סתם גועל נפש

מ"צ זה סתם גועל נפש

דוגרי, אני לא מבינה למה אנשים פה ממשטרה צבאית כ"כ גאים לשרת בחיל. אני במקרה גם משרתת בחיל, ואני לא ממש גאה בזה. אני לא משרתת בתור מאנייאקית ראשית, שזה השוטר הצבאי, אלא אני הולכת להיות מדכ"ית (מדריכת כלואים) בכלא צבאי, שזה תפקיד משהו בן זונה (כבר חוויתי אותו אחרי שהייתי בסיפוחים לכלא 6 במשך חודש וחצי), או לפחות התפקיד (לפי דעתי) הכי טוב בחיל. תרשמו תגובות... PEACE

zazaza

New member
היי אתי,

נראה שנדבק בך הסטיגמה של החיל, גם זה קורה. את בעצמך אומרת שהתפקיד שאת מיועדת אליו (מד"כית) הוא "משהו בן זונה" ושאת מרוצה מזה מאוד. כל אחד והעדפות שלו והתפקידים שמתאימים לו, כל אחד רואה אחרת את המשמעות של התפקיד והתרומה שלו לצה"ל ולמערכת. אני לא אתחיל לפרט כאן את המשמעויות והיתרונות של כל תפקיד בחיל, עשיתי את זה בעבר כשניסיתי להסביר לכמה חוליגנים... את יכולה לחפש אחורה למצוא את זה... באופן כללי, החיל שלנו קשה וצריך ללמוד להסתדר ולהבין. סוף שבוע נעים.

fred -18

New member
את בסדר בראש????

בתור אחד שמשרת בחיל והי בקורס מדכים והצליח לצאת משם כי מדכים זה חרא אני לא יכול להבין איך את אומרת שזה תפקיד טוב זה תפקיד קשה ואוכל אותך נפשית יש לי ידידה מהקורס שהיום היא מדכית והיא כבר מתה לעזוב והיא הייתה אצל קבן והכל ונמאס לה לבנות בתפקיד הזה די נמאס ממנו מהר אז תחשבי טוב על העתיד הצבאי שלך אני אחד שהצליח לצאת מהקורס אחרי שהורדתי פרופיל רפואי והיום אני מאושר בתור פקיד במשטרה הצבאית אבי

אם כבר אז...........

אם כבר יצא לך לשרת בחיל "המשטרה הצבאית" (שבבודאי לא יחלת דווקא לחייל זה בהייותך אזרח), אז רק בתור חוקר מצ"ח. חוקר מצ"ח זה תפקיד עם אתגר, מקצוע לעתיד, ומהווה גאווה וראש חץ בחייל המשטרה הצבאית. אגב - לתפקיד חוקר מצ"ח מתקבלים רק הטובים ביותר מטירוני החייל !!! תקנו אותי אם אני טועה !

לכל הצעירים...../images/Emo163.gif

כל אחד במגזר שלו... כל המגזרים טובים או יותר נכון זה באיזו גישה אתם באים לחיל.... אני עוד חודשיים בחוץ ואני משרת בכלא 6 ותאמינו לי שאני לא מתחרט על שנייה אחת במ.צ , אחלה חיל , זה החיל היחידי שאפשר לעשות מה שרוצים ואין ממה לפחד
ממני שישליק גאה

zazaza

New member
תיקון

את הסיווג "טובים" כלשונך מבצעים ע"פ רוב ע"י נתונים יבשים כגון קב"א / דפ"ר / צד"כ והערכות מפקדים בטירונות. בעלי הנתונים הגבוהים נקראים "ליבה", "יתר איכות", "יתר". חלוקת בעלי הנתונים בחיל מתבצעת באופן כמעט שווה בין המגזרים (שיטור, כליאה, חקירות, עצורי שטחים, הדרכה וכו´). וזאת על מנת ולא ליצור מצב בו מגזר אחד הוא "דפוק" ושני מעולה, בשונה מהגישה הישנה שפסקו מלהשתמש בה סופית בסוף שנות ה-80 ותחילת שנות ה-90. כיום, בכל מקום במ"צ יש פיזור שווה של איכותיים ופחות, במילים פחות עדינות, בכל מקום יש מפגרים ובכל מקום יש תותחים. כמו שאמרו פה קודם, כל אחד במגזרו, הרוב מרוצים - וזאת בגלל שיש (יחסית) אפשרות לעבור ממקום למקום בחיל גם כקידום וגם לאור בעיות / רצון (למרות שתמיד יש כאלה שלא מרוצים). יום טוב

למעלה