מ - פ - ג - ש מי רוצה? מתי? איך? מישהו מנדב את ביתו? יאללה שרשרו!
ע עמוס מרון New member 4/7/03 #1 מ - פ - ג - ש ../images/Emo70.gif מי רוצה? מתי? איך? מישהו מנדב את ביתו? יאללה שרשרו!
ש שמוצה New member 5/7/03 #2 עמוס!../images/Emo46.gif ../images/Emo29.gif אני ל-א מרשה להיות בכת השטן! לא מרשה! אמ...מפגש...עזריאלי?|בבבקשהההההההההההההההה|
עמוס!../images/Emo46.gif ../images/Emo29.gif אני ל-א מרשה להיות בכת השטן! לא מרשה! אמ...מפגש...עזריאלי?|בבבקשהההההההההההההההה|
M M ShadY New member 5/7/03 #6 לא! עזריאלי! אני אחת מהצפון... והדרך היחידה שאני אוכל להגיע זה ברכבת, ובעזריאלי יש בדיוק שם רכבת. רק אני צריכה לבדוק אם אני אוכל.
לא! עזריאלי! אני אחת מהצפון... והדרך היחידה שאני אוכל להגיע זה ברכבת, ובעזריאלי יש בדיוק שם רכבת. רק אני צריכה לבדוק אם אני אוכל.
S stan_southpark New member 5/7/03 #7 הממ... אני יכול רק השבוע כי ביום רביעי הבא אני נוסע לקנדה לחודש
ע עמוס מרון New member 5/7/03 #10 ../images/Emo179.gif, למרות ש... ../images/Emo176.gif - אפשר במשרדי תפוז בר"ג, אם אתם רוצים...
ש שמוצה New member 6/7/03 #13 קפוץץץץץץץץץ../images/Emo29.gif ממממממממממממממממממ....נו מה קורה איתכם אנשים?!
ש שמוצה New member 6/7/03 #15 ../images/Emo10.gif ../images/Emo29.gif אם אתה לא בא איך תעשה לי ילד? (ובוא לצ'אט )
ע עמוס מרון New member 7/7/03 #17 יש מישהו שמתנדב להכין את המפגש ../images/Emo35.gif גם להכין תוכנית, וגם לקבוע תאריך ומקום.
S stan_southpark New member 7/7/03 #18 אני אומר- יום ראשון בשעה 12:00 ליד הקולנועה לסרט ואוכל ואולי גם לעלות למצפה (עזריאלי)