מ"פ בגדוד מובחר

סמדר בנ

New member
מ"פ בגדוד מובחר

נאשם בתקיפה מינית של חייליו. הקישור כאן התבצע בזמן שהחיילים ישנו לאחר פעילות. מדובר על כמות די מכובדת של חיילים.

ל י ת י1

New member
מחריד, מעורר חלחלה

האדום שלי בדרך הביתה, סיפר שעדכנו אותם בסיפור. חבר ילדות קרוב של האדום שלי שהתגייס יחד איתו נמצא בפלוגה הזו... ואני חשבתי לי הבוקר... לפני כמה שבועות בטקס קבלת כומתה, כשהמ"פים נכנסו בתחילת הטקס, הקהל קולו הריע להם בהתלהבות, מ"פים בצנחנים, מלח הארץ..... המ"פ המדובר היה אחד מהם

סמדר בנ

New member
ולחשוב

כמה שלבים בצבא המ"פ הזה עבר, וכמה היה צריך להוכיח את עצמו. איך יתכן שעד עכשיו אף אחד לא עלה על זה? אני משערת שזו לא התקרית הראשונה....

פיטנגו4

New member
מזעזע לא פחות ואולי יותר מתקיפת חיילות

גם לאשה שנאנסת וגם לגבר שנאנס יש טראומות לכל החיים. לגבר שנאנס ע"י גבר יש גם בעיות בזהות המינית. אחת מכל 3 נשים עוברת תקיפה מינית. אחד מכל 6 גברים עובר תקיפה מינית. הנה האתר של מרכזי הסיוע - יש גם קו לגברים http://www.1202.org.il

אין לי מה להגיד על המקרה,

בד"כ כשקורים מקרים של התעללויות, אלימות, וכל מיני בעיות של משמעת, יש הרבה מה להגיב ו'או ללמוד, מה כאן? זה מעשה נבלה, מעשה פלילי, חריג מאוד, למעשה לא שמעתי כזה מיקרה ובהיקף כזה אף פעם, ואני מאחלת לחיילים שיחלימו נפשית, ליבי ליבי איתם, ואין לי כאן שום עצה או לקח ללמוד וללמד את הילדים שלי, מלבד שישמרו על עצמם, ועל גופם, ושלא יפחדו מכלום ומאף אחד אם עושים להם משהו חריג, כי אנחנו איתם

פולי44

New member
מקווה שיחטוף את העונש המירבי האפשרי

ממש מזעזע, דמות שאמורה לשמש מודל לחיקוי כך מנצל את החניכים שלו, בושה!

למעלה